Merkelica puzi ispred Erdogana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Merkelica puzi ispred Erdogana
Umjesto što one budaletine u Titogradu podižu šatore i zahtijevaju Milov odlazak,trebalo bi da se Nijemci na taj korak odluče što prije i da nađu neku dostojniju zamjenu ovoj potrošenoj šlapi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Arapi nisu dobri ljudi. Ne volim raditi, ali samo leći, jesti i dobiti pomoć. Ne dobri ljudiEva wrote:Kaže meni jedan Turčin, taksist koji me vozil, kad je saznal da sam iz HR, (Turci svi komunikativni sve u 16, nemreš odšutit niš, jer melju non stop) Araber sind keine guten Menschen. Mag es nicht zu tun, aber einfach hinlegen, essen und zu Hilfe zu erhalten. Nicht guten Menschen, veli Turčin
---
Zna Turčin kakwi su oni. Dobro je rekao.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
A zna, ti se vrući vode nisu napili. A smiješni su Turci, svi lajavi, ali vrijedni ljudi. Evo, ovaj moj taxist Erdal Tuna, svugdje bu me vozil s popustom, ak mu se najavim sms-om 2-3 prije.RayMabus wrote:Arapi nisu dobri ljudi. Ne volim raditi, ali samo leći, jesti i dobiti pomoć. Ne dobri ljudiEva wrote:Kaže meni jedan Turčin, taksist koji me vozil, kad je saznal da sam iz HR, (Turci svi komunikativni sve u 16, nemreš odšutit niš, jer melju non stop) Araber sind keine guten Menschen. Mag es nicht zu tun, aber einfach hinlegen, essen und zu Hilfe zu erhalten. Nicht guten Menschen, veli Turčin
---
Zna Turčin kakwi su oni. Dobro je rekao.
Guest- Guest
ima toga dosta posvuda-asilovski wrote:U biti Merkelica je otišla pomoć Erdoganu u izbornoj kampanji,
Eva wrote:ovaj moj taxist Erdal Tuna, svugdje bu me vozil s popustom, ak mu se najavim sms-om 2-3 prije.
Ovo je dokaz kako uspješno popušiti demokraciju i onda stvoriti problem tamo gdje ga nije bilo te onda po nikome ne oplesti. Aferim!seksoje1 wrote:Muke njemačke policije s ljudima bez ikakvih papira. Vrijedi pogledati kako ih jebu "migranti"
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkelica vuče tiranina Erdogana u EU
» Merkelica podržava Erdogana u ratu protiv demokracije
» Nigel Farage: Merkelica nagrađuje Erdogana što pomaže ISIL i kanibale
» Merkelica jebe ne vad!
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Merkelica podržava Erdogana u ratu protiv demokracije
» Nigel Farage: Merkelica nagrađuje Erdogana što pomaže ISIL i kanibale
» Merkelica jebe ne vad!
» Merkelica kao erdoganova kuja