Milenijalsi su retaji...
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Milenijalsi su retaji...
i danas zanimljivo ta zapadna milenij generacija, nešto kmeči, prosvjeduje, vjeruje u šarene bajke što im mediji serviraju..AssadNaPodmornici wrote:te štrace to je mali postotak populacije jedino sebe lajkaju. naša milenijalsi , to je ekipa koja je odrasla u 90tim godinama, jbt u 90tim godinama RH je imala isti standard kao Juga u 60tim godinama, nije da nam je sve bilo servirano.. jest kurac, pašteta je često bila luksuzna roba , patike su se kupovale 1godišnje, itd.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapad i RH nema veze sa jednim drugim. niti ova naša generacija ima veze sa zapadnim, niti baby boom generacija sa zapada ima veze sa baby boom generacijom ovdje..
baby boom generacija na zapad je stvorila zapad, iako je otvorila prostor degeneriranim vrijednostima, ali naša baby boom generacija je razjebala dvije države, ekonomski poharala čardak kao mongolska horda i doslovno RH država zaparavo i preživljava na jeftinom radu milijenialaca koji hrane ovaj sustav i održavaju ga na aparatima i plaćaju dugove koje nisu stvorili.
naši baby boomeri su u prosjeku lošiji od zapadnih , i to puno, a naši milijenijalci su puno bolji od zapadnih
To je upravo ono što sam ja primjetio...
Meni se čak čini kako su ovi stariji puno više imitirali zapad
Danas više toga nema toliko...
A drugo su ove štrace što se reklamiraju po inisti, ili si dižu ego lajkovima...
takva generacija danas održava ovu državu na aparatima, ..aj 2000tih je bilo dosta bolje..
Zapadni milenijalsi su živjeli bezbrižno 90tih i 2000tih, nisu imali nikakvih briga u životu, niti muslimana, niti imigranata, niti rata, niti hiperinflacije, niti siromaštva, što smo mi imali.
RH milenij generacija , šuti , radi u privatnom sektoru po 10-12h, iseljava se vanka, nevjeruje ništa medijima, nevolimo imigrante , ali nevolimo niti crkvu.. većina desničara moje generacije(sa ljevičarima se ionako nedružim) , nitko nevoli niti zapad, niti istok, niti crkvu, niti islam niti HDZ niti liberale.. sve hejtamo
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
pičku materinu ja mislija da je epi 40.. a ne 48Hektorović wrote:epikur37 wrote:Imam okruglo 48 i drago mi je da sam ostao ispod crte za milenijca :)
:D ja sam imao dojam kako si mlađi
2018-06-14
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Imam okruglo 48 i drago mi je da sam ostao ispod crte za milenijca :)
:D ja sam imao dojam kako si mlađi
tipfeler
:D
40
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
40 i manje više sve velike životne zadaće odrađene
2015-08-06
nije ti puka baš familija.. pukla je među radničkom i glupljom klasom i među mješancima između imigranata i domaćih klošara..Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ma jasno da niste ali ta vaša generacija je rokoko onog što je pokrenuto 68-me. Dakle krajnji produkt one tada ucijepljene liberalne dekadencije...ljudskih prava i afirmacija i pičke materine.
Jasno ta ideologija je već pukla a milenijalci mladi ko otava :D
Pa na zapadu je pukla obitelj
Jako zabrinjavajuće...
srednja klasa i dalje drži stabilno familije, i cijene obiteljske vrijednosti, sa takvim amerima sam cijelo lito radio pa sam vidio na svoje oči
AssadNaPodmornici wrote:te štrace to je mali postotak populacije jedino sebe lajkaju. naša milenijalsi , to je ekipa koja je odrasla u 90tim godinama, jbt u 90tim godinama RH je imala isti standard kao Juga u 60tim godinama, nije da nam je sve bilo servirano.. jest kurac, pašteta je često bila luksuzna roba , patike su se kupovale 1godišnje, itd.
takva generacija danas održava ovu državu na aparatima, ..aj 2000tih je bilo dosta bolje..
Zapadni milenijalsi su živjeli bezbrižno 90tih i 2000tih, nisu imali nikakvih briga u životu, niti muslimana, niti imigranata, niti rata, niti hiperinflacije, niti siromaštva, što smo mi imali.
E pa to... mi smo imali rat ko klinci... Mislim da je to i jedan od razloga uspjeha baš ove repke...
Ova generacija što sad ima 18-22 već je različita od nas po tome što nemaju to ratno i poratno iskustvo... posebno ono prognaničko...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:pa ti marc, brat bratu više ideš u okvir milenijca....marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapad i RH nema veze sa jednim drugim. niti ova naša generacija ima veze sa zapadnim, niti baby boom generacija sa zapada ima veze sa baby boom generacijom ovdje..
baby boom generacija na zapad je stvorila zapad, iako je otvorila prostor degeneriranim vrijednostima, ali naša baby boom generacija je razjebala dvije države, ekonomski poharala čardak kao mongolska horda i doslovno RH država zaparavo i preživljava na jeftinom radu milijenialaca koji hrane ovaj sustav i održavaju ga na aparatima i plaćaju dugove koje nisu stvorili.
naši baby boomeri su u prosjeku lošiji od zapadnih , i to puno, a naši milijenijalci su puno bolji od zapadnih
A drugo su ove štrace što se reklamiraju po inisti, ili si dižu ego lajkovima...
khm, ja sam boomer...
na koju foru?
ti si skoro milenijalacepikur37 wrote:40 i manje više sve velike životne zadaće odrađene
AssadNaPodmornici wrote:nije ti puka baš familija.. pukla je među radničkom i glupljom klasom i među mješancima između imigranata i domaćih klošara..
srednja klasa i dalje drži stabilno familije, i cijene obiteljske vrijednosti, sa takvim amerima sam cijelo lito radio pa sam vidio na svoje oči
50-60% populacije
koja na žalost ima pravo glasa...
2018-04-10
točno to.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:te štrace to je mali postotak populacije jedino sebe lajkaju. naša milenijalsi , to je ekipa koja je odrasla u 90tim godinama, jbt u 90tim godinama RH je imala isti standard kao Juga u 60tim godinama, nije da nam je sve bilo servirano.. jest kurac, pašteta je često bila luksuzna roba , patike su se kupovale 1godišnje, itd.
E pa to... mi smo imali rat ko klinci... Mislim da je to i jedan od razloga uspjeha baš ove repke...
Ova generacija što sad ima 18-22 već je različita od nas po tome što nemaju to ratno i poratno iskustvo... posebno ono prognaničko...
da ova nova generacija, rođena nakon 2000tih, to se približava zapadnjacima.. however njih broj je bez-značajno mali..
milijenalci zbog visokog nataliteta 80tih i početkom 90tih , mi bi trebali činiti veliki broj RH populacije, ali hrpa nas je iseljena vanka jer je generacija prije nas razjebala dvije države
AssadNaPodmornici wrote:ti si skoro milenijalacepikur37 wrote:40 i manje više sve velike životne zadaće odrađene
Dobro, epi je iz Tuzle... tamo je Juga malo duže ostala :D
2018-04-10
millenialsi su negdje od sredine osamdesetih rođeni
a između mene i milenijalsa je još gen x
kojoj većina vas pripada, ono od sredine šezdesetih do sredine osamdesetih
65 se obično uzima kao prijelomna godina, od te godine nadalje su xeri
do te su boomeri
a između mene i milenijalsa je još gen x
kojoj većina vas pripada, ono od sredine šezdesetih do sredine osamdesetih
65 se obično uzima kao prijelomna godina, od te godine nadalje su xeri
do te su boomeri
AssadNaPodmornici wrote:točno to.
da ova nova generacija, rođena nakon 2000tih, to se približava zapadnjacima.. however njih broj je bez-značajno mali..
milijenalci zbog visokog nataliteta 80tih i početkom 90tih , mi bi trebali činiti veliki broj RH populacije, ali hrpa nas je iseljena vanka jer je generacija prije nas razjebala dvije države
Generation Z
Na zapadu ih uzimaju od 2005... kod nas već ide tamo od 96-98... upravo zbog rata i izostanka rata u djetinjstvu...
2018-04-10
Pa baby boomeri su zasnivali obitelj ranije i nisu toliko bili preokupirani liberalnim idejama i tjeranju do kraja svog individualizma.marcellus wrote:epikur37 wrote:pa ti marc, brat bratu više ideš u okvir milenijca....marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapad i RH nema veze sa jednim drugim. niti ova naša generacija ima veze sa zapadnim, niti baby boom generacija sa zapada ima veze sa baby boom generacijom ovdje..
khm, ja sam boomer...
na koju foru?
Još prije 5 godsina si pljucao na ideju obitelji i potomstva a imaš godina.
2015-08-06
to nema veze s definicijama osim toga upravo generacija boomera je uvijek imala ispodprosječno malo djece, zato danas i imamo demografsku katastrofu
boomeri su imali malo djece
boomeri su imali malo djece
epikur37 wrote:Pa baby boomeri su zasnivali obitelj ranije i nisu toliko bili preokupirani liberalnim idejama i tjeranju do kraja svog individualizma.
Pa evo ja uopće ne pljuckam na te ideje... samo sve u pravo vrijeme :D
2018-04-10
Mislim čovjek se treba dobro postaviti u životu, pa tek onda obitelj...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Pa baby boomeri su zasnivali obitelj ranije i nisu toliko bili preokupirani liberalnim idejama i tjeranju do kraja svog individualizma.
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Pa baby boomeri su zasnivali obitelj ranije i nisu toliko bili preokupirani liberalnim idejama i tjeranju do kraja svog individualizma.
trebaju nam novi porezni obveznici...mnozite se...cardak mora zivjeti ;) :D
2015-08-06
Ma jok!Hektorović wrote:Mislim čovjek se treba dobro postaviti u životu, pa tek onda obitelj...
Samo trebaš to željet, sve ostalo je sviranje kurcu.
Uvijek moš naći izgovor zašto još ne.
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 6 of 7