ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+

Go down

okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+  Empty okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+

Post by debotoijusto 20/10/2018, 17:31

Za sve one koji su naumili rušiti Andreja Plenkovića u Vukovaru su doživjeli hladan tuš. Od čitavog projekta puča protiv aktualnog hrvatskog premijera zbio se tek pokoji usputni uzvik, zvižduk, skandiranje u vjetar o izdaji i prodaji. To su ujedno bili i jedini trenuci prošle subote u kojima su politički patuljci okupljeni oko Željke Markić, Zlatana Hasanbegovića i Dade Milinovića mogli doći na svoje. Plan o svrgavanju centriste Plenkovića sa čela HDZ-a potpuno je zasjenila priča o žrtvi i krvnicima, nezadovoljenoj pravdi i lošem pravosuđu, državi koja nije ispunila snove na kojima je nastala.

Radikalna desnica nije imala snage – definitivno ne organizacijske, a po svemu sudeći ni političke – dovesti u Vukovar masu koja bi revolt pretvorila u nešto više od toga.

Anto Đapić, predsjednik HSP-a iz doba pravaškog zvijezdanog uspona, prošle je subote bio u Vukovaru. Na prosvjed, međutim, nije išao. Umjesto da sluša HDZ-ovog gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu, dočekao je ultramaratonce, sve odreda dragovoljce HOS-a, koji već 17 godina trče iz Zagreba do Vukovara kako bi, pojašnjava nam Đapić, upozorili na zločin koji je počinjen na Ovčari.

Progutao je, kaže, vlastiti ponos i ponovno počeo razgovarati sa ljudima sa kojima to godinama nije činio. Surađuje ponovno sa Perom Ćorićem, Pejom Trgovčevićem, Hrvojem Tomasovićem i sprema se put Dalmacije, kako bi i njoj uskoro ponudio svoju suverenističku platformu.

- Most i Živi zid iskoristili su svoj potencijal, a što će sa njima biti u budućnosti ovisi samo o tome što će napraviti desna suverenistička opcija u Hrvatskoj – uvjeren je Đapić. Već deset godina nije u vrhu domaće politike. Svojedobno je registrirao svoju novu stranku DESNO – abrevijaciju za Demokratski savez nacionalne obnove - i čekao pravi trenutak. U pola Plenkovićevog mandata odlučio je krenuti u akciju.

Više ne želim stajati po strani. Nakon mojeg odlaska ni pravaški pokret ni desnica nisu uspjeli iznjedriti ništa ozbiljno. Osim puno tezgarenja, kokošarenja, sektašenja, puno malih stranaka i velikih vođa. Moj pristup je potpuno drukčiji. Predlažem da razgovarao o dokumentu, ne o foteljama. Idemo se okupiti po horizontali, ne po vertikali. Hajdemo prvo napraviti kraljevstvo, lako ćemo se onda dogovoriti kralja – kaže nam Đapić i uvjerava nas da pritom sam nema nikakvih "foteljaških“ ambicija.

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/571011/novo-ujedinjenje-hrvatske-desnice-pokusat-ce-izvesti-anto-apic-a-oko-sebe-je-vec-okupio-sve-bivse-lidere-pravaskih-stranaka-39moramo-resetirati-politiku-i-vratiti-je-vrijednostima-franje-tumana39
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+  Empty Re: okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+

Post by debotoijusto 20/10/2018, 17:31

okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+  112088
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+  Empty Re: okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+

Post by marcellus 20/10/2018, 19:33

ovi u tome vide rušenje plenkovića, ajd dobro.

inače ako bi se organizirao skup za rušenje plenkovića onda bi se organizirao skup za rušenje plenkovića kao protiv kosor 2011

(i taj je falio)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 20/10/2018, 19:37

Plenky ....pometi to.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/10/2018, 19:44

epikur37 wrote:Plenky ....pometi to.
plenky ga poslao ili okrene ovu maloumnost u svoju korist rutinski , nema se tu sto mest
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/10/2018, 21:51

Nema od toga ništa, više vrijedi  10% glasova AfD sad u Hessenu nego cijela Hrvatska desnica

Hitler je faca a ne Pavelić
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/10/2018, 22:21

Zalaže se za suverenu Bosnu i ukidanje entiteta dakle granica do Drine i bošnjačka država

To je taj problem Hrvatske, sjever i jug i dva potpuno geopolitilka nespojiva pravca zato mi je drago da baš iznad glava ovih na sjeveru raste desnica antiislamskog tipa koja je protiv toga 

Ja sam južnjak, AfD i entiteti, ništa islamska država u srcu Europe i savez sa muslimanima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/10/2018, 22:48

I iskreno ova njijova politika sa sjevera nestaje tako da mislim da će stvari ići tako daleko da ću ja počet streljat te ustaše gore odnosno svakog bilo koga tko se zalaže za suverenu Bosnu tj granicu do Drine i savez sa muslimanima 

Jbga ako nećete nikako shvatit ima metak za vas
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics