Kršćanofobija u čardaku
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Kršćanofobija u čardaku
sezona je kiselih krastavaca, Crkva i kršćani trenutačno nisu na tapetu naših medija pa evo jedan domaći:
by AssadNaPodmornici Today at 20:52
umjesto da se učlani u HDZ, pojebe se sa nekim katolikom domoljubom i ovaj joj sredi posao iz snova na kvadrat uz 10 000kn plaću u nekoj izmišljenoj agenciji. tako pravi milenijasi rade,
by AssadNaPodmornici Today at 20:52
umjesto da se učlani u HDZ, pojebe se sa nekim katolikom domoljubom i ovaj joj sredi posao iz snova na kvadrat uz 10 000kn plaću u nekoj izmišljenoj agenciji. tako pravi milenijasi rade,
Guest- Guest
https://narod.hr/hrvatska/u-zagrebu-se-odrzao-prosvjed-protiv-vatikanskih-ugovora-dosla-radojka-boric-igor-mandic-anka-mrak-taritas
Prosvjednici su se okupili zbog Vatikanskih ugovora, jer tvrde kako iz državnog proračuna previše novca odlazi vjerskim zajednicama. Organizator prosvjeda je inicijativa Pokret za sekularnu Hrvatsku. Okupilo se 100-tinjak ljudi.
Prosvjednici su se okupili zbog Vatikanskih ugovora, jer tvrde kako iz državnog proračuna previše novca odlazi vjerskim zajednicama. Organizator prosvjeda je inicijativa Pokret za sekularnu Hrvatsku. Okupilo se 100-tinjak ljudi.
Guest- Guest
https://narod.hr/hrvatska/vrdoljak-kaze-da-se-kaznenom-prijavom-protiv-referendumskih-inicijativa-zeljela-poslati-politicka-poruka
Hrvatska narodna stranka (HNS) pohvalila se u subotu rezultatima rada svojih ministara, za koje tvrdi da ih je Hrvatska čekala desetljećima, stranka poručuje da imaju jasan plan i za iduće dvije godine vlasti uz slogan “Niti lijevo, niti desno, samo naprijed”.
Za kaznenu prijavu protiv organizatora referendumskih inicijativa, Vrdoljak je kazao da se željela poslati politička poruka protiv smanjivanja prava pojedinim građanima na način da se krivotvore potpisi.
(VIDEO) Krešimir Miletić: ‘Uvid u nevažeće potpise je izložba falsificiranih potpisa Plenkovićeva režima’
Podsjetimo, HNS je nakon objave izvješća Kuščevićevog Povjerenstva u kojem se navodi da su za referendumske inicijative Narod odlučuje potpisivali mrtvi, maloljetni i strani državljani poručio da će podiči kaznenu prijavu protiv građanskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj jer su falsificirali potpise.
Naime među neispravnim potpisima, za primjerice prvo referendumsko pitanje o pravednijem izbornom sustavu našao se 2661 potpis s neispravnim OIB-om te OIB-om osoba koje nisu bile punoljetne za vrijeme prikupljanja, osoba bez hrvatskog državljanstva ili preminulih.
S druge strane Kuščevićevo povjerenstvo tvrdi da je čak 30 726 potpisa nečitko.
Dr. sc. Sanja Bilač: ‘Jedino tko može dati mišljenje o valjanosti potpisa je grafolog, a HNS možemo prijaviti zbog lažne prijave’
Hrvatska narodna stranka (HNS) pohvalila se u subotu rezultatima rada svojih ministara, za koje tvrdi da ih je Hrvatska čekala desetljećima, stranka poručuje da imaju jasan plan i za iduće dvije godine vlasti uz slogan “Niti lijevo, niti desno, samo naprijed”.
Za kaznenu prijavu protiv organizatora referendumskih inicijativa, Vrdoljak je kazao da se željela poslati politička poruka protiv smanjivanja prava pojedinim građanima na način da se krivotvore potpisi.
(VIDEO) Krešimir Miletić: ‘Uvid u nevažeće potpise je izložba falsificiranih potpisa Plenkovićeva režima’
Podsjetimo, HNS je nakon objave izvješća Kuščevićevog Povjerenstva u kojem se navodi da su za referendumske inicijative Narod odlučuje potpisivali mrtvi, maloljetni i strani državljani poručio da će podiči kaznenu prijavu protiv građanskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj jer su falsificirali potpise.
Naime među neispravnim potpisima, za primjerice prvo referendumsko pitanje o pravednijem izbornom sustavu našao se 2661 potpis s neispravnim OIB-om te OIB-om osoba koje nisu bile punoljetne za vrijeme prikupljanja, osoba bez hrvatskog državljanstva ili preminulih.
S druge strane Kuščevićevo povjerenstvo tvrdi da je čak 30 726 potpisa nečitko.
Dr. sc. Sanja Bilač: ‘Jedino tko može dati mišljenje o valjanosti potpisa je grafolog, a HNS možemo prijaviti zbog lažne prijave’
Guest- Guest
koja hrpa ološametilda wrote:https://narod.hr/hrvatska/u-zagrebu-se-odrzao-prosvjed-protiv-vatikanskih-ugovora-dosla-radojka-boric-igor-mandic-anka-mrak-taritas
metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
tebi je gusta magla u glavi.
Guest- Guest
ovi sa srpom i čekićom imaju koliko ja s atomskom fizikom...metilda wrote:https://narod.hr/hrvatska/u-zagrebu-se-odrzao-prosvjed-protiv-vatikanskih-ugovora-dosla-radojka-boric-igor-mandic-anka-mrak-taritas
sve đabalebaroši, uhljebi i filozofi...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
Gusta magla u klero naci močvari - glavama
Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
kad bi ti barem razumio ono što komentiraš, jehudi znam da ne može razumjeti, ali tebe eto smatram malo inteligentnijim od njega
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
kad bi ti barem razumio ono što komentiraš, jehudi znam da ne može razumjeti, ali tebe eto smatram malo inteligentnijim od njega
jebe mi se za tebe i za tvoju zločinačku poganu kršćansku religiju.
Guest- Guest
Možmetilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
da i je zeru pametniji od jude ali je psihopat i on kao takav ne može spoznati niti realnost niti išta što se kosi sa njegovom bolešću
gdje si zgnječo puška te ubila ko slađu :)Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
tre wrote:gdje si zgnječo puška te ubila ko slađu :)Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:spustila se gusta magla iznad čardaka
prčim ti Isusa.
Guest- Guest
eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
tre wrote:eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
ma poznajem ja gnječa dobro sa Denkverbota, ti vjerojatno ne gledaš druge podforume on ode na neko vrijeme pa se vrati i izbaci mržnju prema kršćanstvu i hrvatstvu pa opet ode.. zaključila sam da je u tim pauzama od foruma sigurno na liječenju u kakvoj ustanovi
Guest- Guest
tre wrote:eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
jel tebe neko pitao za mišljenje? nije. prema tome razguli...
Guest- Guest
metilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
ti si velika vjernica pa mi objasni što znači riječ AMEN. izgovarate tu riječ nakon svake molitve pa objasni mi što je to AMEN.
Guest- Guest
Bolje je da zaviriš u crkvumetilda wrote:tre wrote:eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
ma poznajem ja gnječa dobro sa Denkverbota, ti vjerojatno ne gledaš druge podforume on ode na neko vrijeme pa se vrati i izbaci mržnju prema kršćanstvu i hrvatstvu pa opet ode.. zaključila sam da je u tim pauzama od foruma sigurno na liječenju u kakvoj ustanovi
Ako vec tražiš pacijente
Jbt
Veci dio normslnog svijeta u crkvi se skroz smanta
I izgubi dusu
Bolesnici izvan ludnice su u crkvi NSJVECma
Gnječ wrote:tre wrote:eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
jel tebe neko pitao za mišljenje? nije. prema tome razguli...
kaj, pa to stara hercegovacka postapalica, izmedu latinskog :)tre wrote:eto rekao sam ti da je psihopat, kad ne zna što će onda pokušava na ovakav način povrjediti sugovornika a ne zna da vrijeđa samog sebemetilda wrote:gnječ wrote:bogohuljenje
apage satanas
goglala sam prezime.... H1 ... ubit cu se :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Živi Zid prska po Čardaku
» Velika pobuna u Čardaku!?!
» CRO COP jebe majku Čardaku
» Lijepo je biti uhljeb u Čardaku.
» Todorić prska po domoljubnom katoličkom čardaku
» Velika pobuna u Čardaku!?!
» CRO COP jebe majku Čardaku
» Lijepo je biti uhljeb u Čardaku.