Todorić prska po domoljubnom katoličkom čardaku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Todorić prska po domoljubnom katoličkom čardaku
Sada sam bio u novoj IDEA na uglu Jurija Gagarina I Gandijeve.
Novo, fino izgleda, rade do 22:00, ko bi rekao da su u kur.....
Novo, fino izgleda, rade do 22:00, ko bi rekao da su u kur.....
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Joj, gušteru, daj se malo zmucaj prije nego što ideš postavljati filimiće na Jubitou Pa svako američko, englesko, nizozemsko, you name it, dijete je artikuliranije od tebe kad ga nekom zgodom snime za televiziju. Da o znakovitom nedostatku stida da takvo nemušto prenemaganje objavi da ga čitav svijet može vidjeti, ni ne pričamo.Pinochet wrote:
eto imaš Plenkija i Sanadera , oni ti ne mucaju, i oni ne artikuliraju. Oni pričaju istinu i sve čine za tvoje dobro
Guest- Guest
Koja je tvoja argumentacija? Da ako su dva kriminalca artikulirana, da je onda svatko tko je artikuliran isto tako lopov? Čovjek koji je vodio najveću firmu u državi bi trebao biti sposoban izgovoriti barem jednu rečenicu bez zamuckivanja.Pinochet wrote:eto imaš Plenkija i Sanadera , oni ti ne mucaju, i oni ne artikuliraju. Oni pričaju istinu i sve čine za tvoje dobro
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ah, kaze lopov da su lopovi lopovi
nije se baš našao u toj situaciji, inače i prije todorić nije bio javna osoba, vidiš mu ton glasa da mu je piskutav, nije mu dubok dominatni vlaški ton glasa kao u Zokija ili Sanadera , naravno hrpa ljudi nažalost će samo pratiti govor tijela, meni je odlično ovo što govori o lešinarskim fondovima
Guest- Guest
Po čemu je odlično što govori o lešinarskim fondovima? Pa za koji kurac ih čitav svijet tako zove, a da se ne zna njihov modus operandi? I to da su malokrvni Andrija, Ramo, Ramo, druže moj i očerupana kokoška Dalićka organizirani u zločinačku zavjeru za pobiranje mrvica koje će im VitezovaGlava milostivo podariti, pa to nema valjda više nitko s više od 3 ganglije u mozgu u Hrvatskoj, a da to ne zna. Zašto reptil nije rekao 'truth, the whole truth and nothing but the truth'? Onda bi takvi amaterski uratci imali smisla.Pinochet wrote:nije se baš našao u toj situaciji, inače i prije todorić nije bio javna osoba, vidiš mu ton glasa da mu je piskutav, nije mu dubok dominatni vlaški ton glasa kao u Zokija ili Sanadera , naravno hrpa ljudi nažalost će samo pratiti govor tijela, meni je odlično ovo što govori o lešinarskim fondovima
Last edited by Oh_Femder on 26/2/2018, 23:37; edited 1 time in total
2016-11-08
pa hrpa ljudi ne kuži, osobno sam se uvjerio, gdje obrazovane osobe govore, da je "nacionalizacija super stvar, da Ramljaka treba pustiti da obavi posao, da je država intervenirala i spasila 60 000 radnih mjesta" i slične gluposti. em su ljudi glupi, em ne žele shvatiti, em su zadojeni socijalizmom adio.Oh_Femder wrote:Po čemu je odlično što govori o lešinarskim fondovima. Pa za koji kurac ih čitav svijet tako zove? I to da su malokrvni Andrija, Ramo, Ramo, druže moj i očerupana kokoška Dalićka organizirani u zločinačku zavjeru za palješenje mrvica koje će im VitezovaGlava milostivo podariti, pa to nema valjda više nitko s više od 3 ganglije u mozgu u Hrvatskoj da to ne zna. Zašto reptil nije rekao 'truth, the whole truth and nothing but the truth'? Onda bi takvi amaterski uratci imali smisla.Pinochet wrote:nije se baš našao u toj situaciji, inače i prije todorić nije bio javna osoba, vidiš mu ton glasa da mu je piskutav, nije mu dubok dominatni vlaški ton glasa kao u Zokija ili Sanadera , naravno hrpa ljudi nažalost će samo pratiti govor tijela, meni je odlično ovo što govori o lešinarskim fondovima
zato šeraj video :)
Guest- Guest
immortal-
2014-04-16
Lupas gluposti..bas zbog todorica i slicnih 'gazda' ljudi se povode za socijalizmom..da..politicari su omogucili todoricu i drugim 'gazdama' uvjete i izlazili im u susret..no nisu im rekli da placaju radnike 2500 do 3000 kuna i da se sire van svojih mogucnost..sumnjam da mu je politika naredila da se zaduzi po bankama do grla..prije da su mu spinu poluzatvoriliPinochet wrote:pa hrpa ljudi ne kuži, osobno sam se uvjerio, gdje obrazovane osobe govore, da je "nacionalizacija super stvar, da Ramljaka treba pustiti da obavi posao, da je država intervenirala i spasila 60 000 radnih mjesta" i slične gluposti. em su ljudi glupi, em ne žele shvatiti, em su zadojeni socijalizmom adio.Oh_Femder wrote:Po čemu je odlično što govori o lešinarskim fondovima. Pa za koji kurac ih čitav svijet tako zove? I to da su malokrvni Andrija, Ramo, Ramo, druže moj i očerupana kokoška Dalićka organizirani u zločinačku zavjeru za palješenje mrvica koje će im VitezovaGlava milostivo podariti, pa to nema valjda više nitko s više od 3 ganglije u mozgu u Hrvatskoj da to ne zna. Zašto reptil nije rekao 'truth, the whole truth and nothing but the truth'? Onda bi takvi amaterski uratci imali smisla.Pinochet wrote:nije se baš našao u toj situaciji, inače i prije todorić nije bio javna osoba, vidiš mu ton glasa da mu je piskutav, nije mu dubok dominatni vlaški ton glasa kao u Zokija ili Sanadera , naravno hrpa ljudi nažalost će samo pratiti govor tijela, meni je odlično ovo što govori o lešinarskim fondovima
zato šeraj video :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U biti ovako šta ko povjerenik ne postoji nigdje doli Laosa, moldavije ili kineske provincije to je nacionalizacija uz pomoć notornih kriminalaca koja ce završiti fijaskom ali no...
Kermit-
2014-04-17
da domoljubni i katolički, u ovoj vladi nema niti domoljuba niti katolika
Vratite ustašu Zokija.marcellus wrote:da domoljubni i katolički, u ovoj vladi nema niti domoljuba niti katolika
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Vratite ustašu Zokija.marcellus wrote:da domoljubni i katolički, u ovoj vladi nema niti domoljuba niti katolika
neće ga njegovi, kažu ružno je govorio o vučiću i njegovima, da su šaka jada, i o bosni da je big shit
a SDP ima urođen izdajnički instinkt koji uključuje ulizivanje srbiji a iz nekog razloga, iako antifašisti, smatraju da su ovi u bosni nekakvo cvijeće
marcellus wrote:dzango wrote:
Vratite ustašu Zokija.
neće ga njegovi, kažu ružno je govorio o vučiću i njegovima, da su šaka jada, i o bosni da je big shit
a SDP ima urođen izdajnički instinkt koji uključuje ulizivanje srbiji a iz nekog razloga, iako antifašisti, smatraju da su ovi u bosni nekakvo cvijeće
Čuvaju najodaniji dio svog izbornog tijela.
Pa nije badava Milanović u Novom Sadu rekao kako 80% Srba u Hrvatskoj glasaju za njega.
Treba se samo sjetiti situacije kada je na referendumu oko definicije braka 70% birača u Negoslavcima prihvatilo sugestiju Josipovića, premda su preporuke SPC bile upravo suprotne od toga. Ispada da Srbi više uvažavaju što im kaže partija nego crkva.
Guest- Guest
Kakav to urođeni mentalitet ima HDZ. Veli Pupi Plenkiju: malo nas je, ali ima da bude kako ja kažem, ili ..... :Pmarcellus wrote:SDP ima urođen izdajnički instinkt koji uključuje ulizivanje srbijidzango wrote:Vratite ustašu Zokija.marcellus wrote:da domoljubni i katolički, u ovoj vladi nema niti domoljuba niti katolika
Mislim, OK, on je to super onako diplomatski, da ne velim u svilenim rukavicama sročio da se nitko ne dosjeti o čemu se radi: "Ostajem pri izjavi da je cilj SDSS-a da Vlada opstane, ali da šteta koja je nastala u slučaju Agrokor mora biti sanirana na adekvatan način. Nisam eksplicirao što to znači i kako će se sanacija štete izvesti. Kako će netko interpretirati te moje riječi nije moja stvar"
Drugim riječima: - Vadi, bre, buđelar, pizda ti materina!
2016-11-08
To nam samo govori kako je prosvijećena i urbana srbad u slavonskim selima...75% arhiv ne ume da laže a SPC i Porfirije može da pjeva Mičigenske narodneslidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:dzango wrote:
Vratite ustašu Zokija.
Čuvaju najodaniji dio svog izbornog tijela.
Pa nije badava Milanović u Novom Sadu rekao kako 80% Srba u Hrvatskoj glasaju za njega.
Treba se samo sjetiti situacije kada je na referendumu oko definicije braka 70% birača u Negoslavcima prihvatilo sugestiju Josipovića, premda su preporuke SPC bile upravo suprotne od toga. Ispada da Srbi više uvažavaju što im kaže partija nego crkva.
2014-04-15
Todorić je PAO, natrag mu nema !!!!
immortal-
2014-04-16
uskoro će i ostali
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Živi Zid prska po Čardaku
» Tako izgleda ono što se naziva domoljubnom vladom