ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
mortal wrote:ako je predjelo juha, pa glavno jelo koje vidim i ne čini se nešto
kolač po jedan...nije tacna s kolačima
oko 120 E platiš na moru.. u mom gradu predjelo juha, glavno jelo, salata 25 kn po osobi
najavili su dizanje cuijena, ali ni tada neće biti više od 40 kn po osobi
Eo........tuko glupa. Jesam li ti triba i račun ispostaviti da vidiš sve stavke.
ne očekuješ valda da sam svako jelo i svaki slijed posebno slikao. A možda sam triba klip snimiti da tebe uvjerim.
U tvom selu može biti krvavica 25 Kn ....govorim o restoranima vani a ne u tvom selu.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Re: ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Yehudi posta bodul, a?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Mladim Jebacima koji sele u svabiju... NE JEBATI SVABICE BEZ KUNDUMA...ucas ima da postanete tate,ne nuzno bioloski,i ondaimate sam oda drljate za alimentaciju..kundum glavu cuva..inace su i svabice teze hladne bichezi,pa bolje da sa njima ne petljate..Rumunjke slicne po karakteru..
sve ostalo peri deri..balkanke nema smisla..dobro se jebu,ali dosadile i Bogu i Vragu..
sve ostalo peri deri..balkanke nema smisla..dobro se jebu,ali dosadile i Bogu i Vragu..
Guest- Guest
moj savjet, ne jebati nis bez kondoma :)pismejker wrote:Mladim Jebacima koji sele u svabiju... NE JEBATI SVABICE BEZ KUNDUMA...ucas ima da postanete tate,ne nuzno bioloski,i ondaimate sam oda drljate za alimentaciju..kundum glavu cuva..inace su i svabice teze hladne bichezi,pa bolje da sa njima ne petljate..Rumunjke slicne po karakteru..
.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
-------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
NAJCRNJE SLUTNJE GUVERNERA HNB-a
'Ne krenemo li s uvozom radne snage,
ostat ćemo bez više od pola milijuna radno sposobnih ljudi'
---------------------
Ejmen..i TESTIRATI IH...imas bichezi koje ce ga namjerno bocnuti iglom..direktno iz dzepa na Kitonju,prije toga malo ga napuati..testiranja radi..Leviathan2 wrote:moj savjet, ne jebati nis bez kondoma :)pismejker wrote:Mladim Jebacima koji sele u svabiju... NE JEBATI SVABICE BEZ KUNDUMA...ucas ima da postanete tate,ne nuzno bioloski,i ondaimate sam oda drljate za alimentaciju..kundum glavu cuva..inace su i svabice teze hladne bichezi,pa bolje da sa njima ne petljate..Rumunjke slicne po karakteru..
Guest- Guest
Yehudim wrote:I uvik imati rezervni
imaju one zilave u Lidlo..pakiranje veliko..nije bed uvijek u laptup torbi ili ruksaku ga imati...jedan se moze i strgati,a ako je pica stvarno dobra,eto sranja..nema seksa..
Guest- Guest
Yehudim wrote:
-------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
NAJCRNJE SLUTNJE GUVERNERA HNB-a
'Ne krenemo li s uvozom radne snage,
ostat ćemo bez više od pola milijuna radno sposobnih ljudi'
---------------------
Menea zanima..ZASTO ne krenu rjesavati unutarnju potrosnju,odnosno prekomjernu birokraciju i drzavni aparat..tada bi se mogli i porezi smanjiti stvoriti investiciona klima,usput malo dovesti u red Krivosudje i svasta nesto..nis ne bi koshtalo,a Drzava bi krenula naprijed..
Ako misle da ce trecerazredna radna snaga nesto pomaknuti sa mrtve tocke,jako se varaju...
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» HOD ZA ZIVOT
» Vicmaher Noletov otac:'Mi nikad nikom nismo nista otimali.Nikoga napadali.Samo smo se branili'
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» HOD ZA ZIVOT
Page 7 of 7