NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
:)
Alal mu vera, ume da se kurtališe (oslobodi) tu s nama. :)
Guest- Guest
smijem se vec 5 minuta ovom ludaku i tome kako su sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih kroz prozor.kofein wrote:kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nista neobicno..nisu bili ni prvi ni zadnji..evo sulji se slican scenarijo sprema...to ti dođe kao nekakva utakmica ko ce kome kako utjerati..kaya wrote:smijem se vec 5 minuta ovom ludaku i tome kako su sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih kroz prozor.kofein wrote:kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:smijem se vec 5 minuta ovom ludaku i tome kako su sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih kroz prozor.kofein wrote:kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
...meni je "kumovo sekirče" :D
Guest- Guest
kaya wrote:mozda je to bila nesto kao crna kraljica, medvedgradska..:)
Aleksandar Obrenović i Draga Mašin.
U ljeto 1900. godine kralj Aleksandar nenadano obzanjuje zaruke s 12 godina starijom udovicom Dragom Mašin. Obitelj je vrlo protivna takvom neobičnom potezu mladog kralja: otac daje ostavku na mjesto zapovjednika vojske i napušta zemlju; majku Nataliju sam Aleksandar mora protjerati iz kraljevstva. Vlada daje ostavku, te kralj ima problema s formiranjem novog kabineta.
Draga, supruga Aleksandra Obrenovića bila je proaustrijski orijentirana - Obrenovići su pažljivo lavirali između utjecaja Austrije i Rusije - i utjecala je politički na svog supruga što nije odgovoralo mnogima. Širile su se lažne glasine o njenom nemoralnom životu, što je u stanovitoj mjeri utjecalo na spremnost časnika kraljevske vojske da 1901. godine pokrenu zavjeru, koja je u svibnju 1903. godine rezultirala atentatom u kojem su zavjerenici predvođeni Dragutinom Dimitrijevićem Apisom provalili u kraljevsku rezidenciju, ubili kraljevski par s nekoliko desetaka hitaca iz revolvera, potom sabljama sasjekli tijela kralja i kraljice i bacili ih kroz prozor.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Obrenovi%C4%87
Guest- Guest
ja nisam sumnjala u dogadaj ali mi je bila komicna tvoja konstatacija sa zgrazanjem
- oni su čak sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih prozor !
ja nisam sumnjala u dogadaj ali mi je bila komicna tvoja konstatacija sa zgrazanjem
- oni su čak sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih prozor !
2015-08-15
:)vuksadinare wrote:nista neobicno..nisu bili ni prvi ni zadnji..evo sulji se slican scenarijo sprema...to ti dođe kao nekakva utakmica ko ce kome kako utjerati..kaya wrote:smijem se vec 5 minuta ovom ludaku i tome kako su sasjekli kralja i kraljicu i bacili ih kroz prozor.kofein wrote:kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
pa suljo se boji 100%
2015-08-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slučaj "Nemačka": Vojnici traže odštetu zbog osiromašenog uranijuma na Balkanu
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
Page 5 of 5