NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Zato će dobiti rampu za sva vremena ma kakvo ih zlo snašloflumen wrote:tre wrote:Ne, srbi su sve protjerali sa okupiranog područja koje su kontrolirali, mi smo samo oslobodili okupirana područja a srbi su prema zapovjedi pobunjenog krajinskog vodstva krenuli put majčice srbije. Dokumenata i svjedočenja o tome koliko hoćeš. Uostalom spas ste našli kod Hrvata kad ste bježali pred turcima a onda ste zlorabili to gostoprimstvo i kad turaka više nije bilo u srbiji. Oluja vam je omogućila da opet budete svi u jednoj državi kao nekada davnopizzon wrote:pobili ste i proterali sve drbevuksadinare wrote:hrvatska desnica je logicno protiv ovakve eu kao sto ej to uostalom mađarska,poljska,ceska,nizozemska,francuska...i naravno da ce se naci na meti kritika merkel i njezinih kao sto su se nasli i ovi..nista neobicno kako sam rekao...svatko brani svoje interese od onih koji ih ugrozavaju..bilo da se radi o peri,johnu,aci,sulji,gonzalesu
a vi ste ugrozeni
ajde ne kenjaj
sto meni rece jedan srbin 1990 kad su pali balvani: "pusti pijetla u kucu, popet ce ti se na tavan"
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
exserci ! vi nama rampu : )
mozete samo da nam puschite
Guest- Guest
to može Vulin, a ako je pravde...i svi ostali ćete njegovim stopamapizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vaš ulazak u EU ovisi isključivo o vama. Tako je bilo i do sada.pizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
Ne razumijem zašto vas treba podsjećati što sve morate učiniti
prije, ako vam je sve to napisano u Poglavljih?
Spor oko granice nemate sa Slovačkom, već sa Hrvatskom.
Slovačka je svoje granične probleme sa Mađarima rješavala s njima i
ne sa Poljacima, na primjer. Tako ni vi granicu na Dunavu nećete
dogovarati s Njemcima već isključivo s Hrvatima.
To vas čeka, bez obzira šta vi mislili, govorili ili sanjali o tome.
:)pizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
ne kenjaj
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote::)pizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
ne kenjaj
oooo,
ja o vuku ;)
vuk na vrata :)
Guest- Guest
a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
:)
2015-08-15
Ruski : сосед (sosed).kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
Inače čujemo "Vostani, Serbie!"
jel moze to na turski, da nas i komso razumije :)Eroo wrote:Ruski : сосед (sosed).kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
Inače čujemo "Vostani, Serbie!"
ovo na ruskom bezveze bas, kuzimo samo mi..
2015-08-15
evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
necemo mi komši ništa :)
2017-10-06
nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
2015-08-15
to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
2017-10-06
nemoj stalno pilu naopako okrećati, selite gdje hoćete ali u RH više nećete ni pod kojim uslovima. Više puta smo vas primili kao i mujage i visoku cijenu zbog toga platili i jasno je da se to više nikada ne smije i ne može ponoviti ma kakvo vas zlo snašlopizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
nemoj da filoSofiraßtre wrote:nemoj stalno pilu naopako okrećati, selite gdje hoćete ali u RH više nećete ni pod kojim uslovima. Više puta smo vas primili kao i mujage i visoku cijenu zbog toga platili i jasno je da se to više nikada ne smije i ne može ponoviti ma kakvo vas zlo snašlopizzon wrote:exserci ! vi nama rampu : )
jer mogu da ti se javim
stigo sam
Guest- Guest
hm, ko tvoja ruka ;)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
Guest- Guest
kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
kad sam prostak i primitivac
kako ti znas sta ja pisem i osecam
o svojim secanjima.
Guest- Guest
to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:
a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?
o svojim secanjima.
tre wrote:to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:
evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)
o svojim secanjima.
A na kraju ga je i koštalo glave.
Guest- Guest
čitam kad napišešpizzon wrote:kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:nezan je , pa moram.Noor wrote:evo, sad ti ko plenki kad štiti pupavku :)kaya wrote:
a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?
o svojim secanjima.
2017-10-06
za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:
nezan je , pa moram.
o svojim secanjima.
A na kraju ga je i koštalo glave.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slučaj "Nemačka": Vojnici traže odštetu zbog osiromašenog uranijuma na Balkanu
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
Page 3 of 5