NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:kako nezanNoor wrote:to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)kaya wrote:
nezan je , pa moram.
kad sam prostak i primitivac
kako ti znas sta ja pisem i osecam
o svojim secanjima.
A na kraju ga je i koštalo glave.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:kako nezanNoor wrote:
to je istina, nežna je i romantična duša...o svojim ljubavima uvijek tako lijepo piše, pažljivo i s poštovanjem :)
o svojim secanjima.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:
to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlato
Da, to je njihov stari narodni običaj. Lebovanje (lapot), kumovo sikirče, kama, metak... čak su i kralja i kraljicu isjekli mačevima i bacili kroz prozor.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:tre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:
to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlato
Da, to je njihov stari narodni običaj. Lebovanje (lapot), kumovo sikirče, kama, metak... čak su i kralja i kraljicu isjekli mačevima i bacili kroz prozor.
Sjećam se da sam davno čitao neke književno filozofske analize gdje su neki pametni Srbi bili šokirani zbog količine nasilja i jedne nevjerojatne brutalnosti u njihovoj narodnoj predaji kakva je nezamisliva među civiliziranim narodima.
Last edited by Speare Shaker on 16/10/2018, 21:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:to je bar lako, budući da si prečanin uvijek te vuče Hrvatska natrag ali je istovremeno mrziš jer smo vas išamarali u zadnjem ratu. Ti si nešto poput Goluma koji mrzi i obožava svoje zlatopizzon wrote:
kako nezan
o svojim secanjima.
zadnji u svjetu su prestali vještice paliti pa će možda jednom i taj narodni običaj kod njih izumrjeti, ono možda ali samo možda se ugledaju na susjede pa prestanu raditi sranja mada je to u domeni SFaSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:tre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:
Sjećam se da sam davno čitao neke književno filozofske analize gdje su neki pametni Srbi bili šokirani zbog količine nasilja i jedne nevjerojatne brutalnosti u njihovoj narodnoj predaji kakva je nezamisliva među civiliziranim narodima.
tre wrote:zadnji u svjetu su prestali vještice paliti pa će možda jednom i taj narodni običaj kod njih izumrjeti, ono možda ali samo možda se ugledaju na susjede pa prestanu raditi sranja mada je to u domeni SFaSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Bojim se da je to u domeni obične književne fantastike, a ne one znanstvene, jer ne vjerujem da je znanost pa makar i rastegnuta preko fantastičnih okvira u stanju doumiti neki takav scenarij kao uopće moguć po zakonima i pravilima prirode.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:tre wrote:zadnji u svjetu su prestali vještice paliti pa će možda jednom i taj narodni običaj kod njih izumrjeti, ono možda ali samo možda se ugledaju na susjede pa prestanu raditi sranja mada je to u domeni SFaSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Bojim se da je to u domeni obične književne fantastike, a ne one znanstvene, jer ne vjerujem da je znanost pa makar i rastegnuta preko fantastičnih okvira u stanju doumiti neki takav scenarij kao uopće moguć po zakonima i pravilima prirode.
ne secam se da sam ja bilo kometre wrote:bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:tre wrote:
pretio likvidacijom
ja sam najebo
meni prete moji zbog naklonosti
prema zapadu. hrvati mi prete jet
sam srbin, doduse metkom.
Guest- Guest
:)pizzon wrote:ne secam se da sam ja bilo kometre wrote:bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:
pretio likvidacijom
ja sam najebo
jaoj . al ti im kazes zato ne kenjaj i nastavis po svom !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
l.noc i lepo spavajkaya wrote::)pizzon wrote:ne secam se da sam ja bilo kometre wrote:bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:
za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za to
pretio likvidacijom
ja sam najebo
jaoj . al ti im kazes zato ne kenjaj i nastavis po svom !
Guest- Guest
za tebe nismo napisali da prijetiš banderom i kamom, to prijete django i stanojko iako se na sav glas hvale svojim hrišćanstvom. Što se tiče Hrvata nisam vidio da ti metak ili bilo koji vid nasilja spominju osim što te počaste sendvičem i napišu nešto o tvom iq zbog stalnog spamanja temama iz srbije i pisanja laži o nama što ti se valjda na tisuće puta argumentiralo dokazima ali ti uvijek nastaviš po svomepizzon wrote:ne secam se da sam ja bilo kometre wrote:bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:
pretio likvidacijom
ja sam najebo
metak je humaniji nacin..ovi tvoji tebi prijete omcom i nozinompizzon wrote:ne secam se da sam ja bilo kometre wrote:bandera je specijalitet hrišćanina i demokrate djanga koji za prosvjed u vukovaru kaže da se ne smije tako rušiti vlada nego na izborima. Ono nije on licemjeran i glup samo se tako češljaNoor wrote:i rezeviso banderutre wrote:za to će se pobrinuti hrišćanin stanojko koji mu je obećao kamu kad dođe vrijeme za toSpeare Shaker wrote:
pretio likvidacijom
ja sam najebo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Njemci su jucer popili samarcinu od Francuza, a pre neki dan od Niskozemaca...Löw na aparatima
Inace i najtvrdji CDU biraci su siti Merkelice...nazalost, priznaju, nema neke alternative, zato gube glasove.
Ovo je trenutak, kad Merkelica nikad nije bila slabija i kad bi hrvatski politicari (kad bi imali jaja) mogli otresti babuskaru s kurca, da ne jasi stalno i ne kenja po pitanju nasih istocnih granica.
Inace i najtvrdji CDU biraci su siti Merkelice...nazalost, priznaju, nema neke alternative, zato gube glasove.
Ovo je trenutak, kad Merkelica nikad nije bila slabija i kad bi hrvatski politicari (kad bi imali jaja) mogli otresti babuskaru s kurca, da ne jasi stalno i ne kenja po pitanju nasih istocnih granica.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ove nase mudonje su najsretniji kad im se ne postavljaju pitanja kad ce da se kurce prema merkel,briselu...tu ih spopadne muka ako im tko postavi takvo pitanje..sto reci a da se babi i briselu ne zamjerisflumen wrote:Njemci su jucer popili samarcinu od Francuza, a pre neki dan od Niskozemaca...Löw na aparatima
2015-09-08
Speare Shaker wrote:... čak su i kralja i kraljicu isjekli mačevima i bacili kroz prozor.
2015-08-15
mozda je to bila nesto kao crna kraljica, medvedgradska..:)
2015-08-15
Jebote koji ste lešinari. Odjebi nekoga dok je na vrhuncu ako imaš muda a ne kada i poslednja gologuzija na njega šilji kurac.flumen wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
problem ej sto se vise ni silji na takvu gologuziju...mislim na politicare...jerbo ne znas kad opet ta moze uskrisiti...ziher je ziher...dzango wrote:Jebote koji ste lešinari. Odjebi nekoga dok je na vrhuncu ako imaš muda a ne kada i poslednja gologuzija na njega šilji kurac.flumen wrote:
2015-09-08
dobro jutro dzangodzango wrote:Jebote koji ste lešinari. Odjebi nekoga dok je na vrhuncu ako imaš muda a ne kada i poslednja gologuzija na njega šilji kurac.flumen wrote:
2015-08-15
kaya wrote:a sto zajebavas naseg komsu pizzona ?kofein wrote:Hrvatski - Susjed
Srpski - Komšija
Turski - komşu
:)
Alal mu vera, ume da se kurtališe (oslobodi) tu s nama. :)
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slučaj "Nemačka": Vojnici traže odštetu zbog osiromašenog uranijuma na Balkanu
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Jugoslaviju su razbili SAD i Nemačka zbog rudnih bogatstava i vas kao robova
» Vucinic: Vojska Srbije jednako pripada i Hrvatima
Page 4 of 5