'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
Vukovar umire danas a oni o onome pre 30 godina. I to sve dok su oni sami na vlasti. A narod glup i jede govna koja mu se serviraju. Koji je smisao? Da dođe kalif umesto kalifa?vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
2014-04-19
dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
tužilaštvo diže optužnice- sudstvo presuđuje..
narod bira i diktira ritam povijesti i zajednice-
Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:
Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.
2014-04-19
dzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:vuksadinare wrote:kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...dzango wrote:
Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.
sve će nestati, i sve je prolazno, nema posla i ljudi idu, i to će uvijek tako biti-
zahtijevi za pravdu nisu otrcane fraze, pitao bih te kako bi se osjećao da su vama razorili cijeli grad, i silovane žene sutra sretnu svog zlikovca slobodna na cesti-
I kod nas su razoreni gradovi a zločinci se primaju u državne posete sa svim počastima. Ali još nisam video sendvičare da protestuju protiv svoje vlasti. Kod nas to obično čini opizicija.kic wrote:dzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:
sve će nestati, i sve je prolazno, nema posla i ljudi idu, i to će uvijek tako biti-
zahtijevi za pravdu nisu otrcane fraze, pitao bih te kako bi se osjećao da su vama razorili cijeli grad, i silovane žene sutra sretnu svog zlikovca slobodna na cesti-
Jebe se ovima za žrtve. Oni bi deo kolača za koji se osećaju uskraćeni. Oni mu dođu novi Iznogudi.
2014-04-19
dzango wrote:I kod nas su razoreni gradovi a zločinci se primaju u državne posete sa svim počastima. Ali još nisam video sendvičare da protestuju protiv svoje vlasti. Kod nas to obično čini opizicija.kic wrote:dzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:
Jebe se ovima za žrtve. Oni bi deo kolača za koji se osećaju uskraćeni. Oni mu dođu novi Iznogudi.
ovima je do kolača pravde, a to je da zločinci budu kažnjeni, i tu sva priča staje..
što se vaši sendvičari ne bune, ne znam, ali možete učiti od nas evo, samo vam ponos ne dopušta-
Pravda? Ti me zajebavaš? Još je traže oni na vlasti? Pa jebote.kic wrote:dzango wrote:I kod nas su razoreni gradovi a zločinci se primaju u državne posete sa svim počastima. Ali još nisam video sendvičare da protestuju protiv svoje vlasti. Kod nas to obično čini opizicija.kic wrote:dzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:
ovima je do kolača pravde, a to je da zločinci budu kažnjeni, i tu sva priča staje..
što se vaši sendvičari ne bune, ne znam, ali možete učiti od nas evo, samo vam ponos ne dopušta-
Šta ima da se bune? Oni su na vlasti.
2014-04-19
ni ovaj prosvjed nije samo radi aboliranih zločinaca koji šeću
u grupu zločinaca spadaju daleko širi krugovi
u grupu zločinaca spadaju daleko širi krugovi
immortal-
2014-04-16
Sad se pravis blesavvuksadinare wrote:ljudi su se debelo iseljavali i prije...od kud 4 000 000 hrvata vani?...svako vrijeme ima svoje nevolje i tjera ljude nedgje...0d 1918 do 1941..iselilo je 300 000 hrvata po bijelom svijetu..Sora wrote:I jos nesto za VUKA
OTKUD 500 000 iseljenih
200000 Hrvata
300000 Srba
Jel tako fuko ili nije ?
Prazna je Hrvatska tamo gdje su zivjeli Srbi
I tamo gdje su zivjeli Hrvati
A fuko?
Jel tebi isto iseljavanje iz samostalno hrvatske i onoh drugih ?
Daj se opameti drug
Tocnodzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:vuksadinare wrote:
kaznjavanje ratnih zlocina koji ne zastarjevaju...
Stoka sitnog zuba
smisao ??dzango wrote:Super. Još samo da nam neko otkrije cilj i smisao istoga.vuksadinare wrote:inace prosvjed kao prosvjed koji ej uzgred prvi nakon dugo vremena koji je bio dostojanstven...gdje se zadrzalo najvecim dijelom na temi i zbog cega je prosvjed...za razliku do onog srpskog skupa u backoj palanci nedavno razlika nebo i zemlja..
nemoj se postavljati kao uhljebljeni licemjer koji se prikriveno boji izgubiti položaj pa pokušava s takvom retorikom
koji je smisao tvog naroda dok stalno broji protiv vučića
2014-04-16
sad već nestaju mjesta i gradovi na oko 100 km od ZagrebaSora wrote:Tocnodzango wrote:Narod je stoka koja jede govna koja mu se serviraju. Vukovar i Slavonija nestaju a ovi im prodaju otrcane fraze kako bi postali kalif umesto kalifa.kic wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da optužnice podiže nezavisno sudstvo a ne raja na ulici.kic wrote:
Stoka sitnog zuba
immortal-
2014-04-16
mislim da se ova tema moze zatvoriti lagano.
prosvjed je zavrsio.
nestali ce na zalost uvijek ostati nestali.
zlocinci nikad nece biti svi kaznjeni.
pa sve i da prosvjedujete do 2087.
hvala sto ste dosli.
e da.. visarionovic je jos uvijek premijer.
prosvjed je zavrsio.
hvala sto ste dosli.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
immortal-
2014-04-16
ovakve teme se ne zatvarajukaya wrote:mislim da se ova tema moze zatvoriti lagano.
prosvjed je zavrsio.
hvala sto ste dosli.
immortal-
2014-04-16
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
Page 11 of 19