ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'

Page 2 of 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Go down

'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati' - Page 2 Empty Re: 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'

Post by crvenkasti 14/10/2018, 09:43

danni1 wrote:
crvenkasti wrote:
danni1 wrote:
crvenkasti wrote:
danni1 wrote:
Ne to nije istina.

Amnestija je za one koji nisu počinili zločin nego samo sudjelovali u pobuni.

To je bitna razlika.

Meni su svi oni isti.
Najgora su im djeca.
Izgledaju mali i nevini, ali kad odrastu, veliki dio njih postaju krvožedni četnici.

Na nih treba obratiti posebnu pozornost.
I meni su svi isti....jbga Tuđman je volio srbe više nego su to zaslužili.

Sve je to trebalo potaracat  al jbga što je tu je,drugi put će mo bit pametniji.

Ej, da te pitam... Imam još neke dileme. Znam da si ti pravi Hrvat.

Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
Ne može bit Srbin ako je moje dijete, al ajde....... Ne ne bih ga zaklao, zadavio bih ga. Klanje je neuredno.

Može se desiti. Nisi znao da mu je majka ustvari Srpkinja, pa se razvedete itd.
Ili dijete netko zavede i slaže i poslije gotovo.

Hvala ti u svakom slučaju... Jebote, ne znam bih li i ja to mogao.

Nije lako biti pravi Hrvat. Moram još učiti.

Ako znaš gdje ima srpske djece da malo vježbam... možda mi dođe hrvatsko nadahnuće...

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati' - Page 2 Empty Re: 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'

Post by Leviathan2 14/10/2018, 09:44

kaya wrote:
Leviathan2 wrote:jel rat gotov, da izvirim malo :)
da i ja malo uvatim sunca :)
je, mozes.
jes sigurna, vidim da neki jos ratuju i taracaju
da me pogodi neki zalutali metak kamen il s cim se nabacuju vec :)

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/10/2018, 09:53

AssadNaPodmornici wrote:zašto da ubijaš dijete?
posvojiš srpsko dijete, i staviš ga u ustaške domove, gdje ih učiš ispravnoj ideologiji, i ispereš im mozak da je ono siroče hrvatskog a da su mu roditelje ubili srbi.

Možda si u pravu. Staviš mu kapu i dijete postane Hrvat.

'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati' - Page 2 Feljton_620x0
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 09:54

naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih  pa cak hrvata iz kanade. 
mislim da je za nekaznjavanje zlocinaca krivo nedostatak dokaza pod 1. ili taj kojega optuzuju nije kriv. 
ne mozes nikoga osuditi na temelju cuo sam da u posti radi jedan a koji je kazu silovao , ubio ..
jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog. 
postoji puno optuznica za pocinitelje  zlocina koji su nedostupni, a tu bi za nekoga dostupnoga odustali?! pa zasto?
bas bi voljela cuti sto kaze miha o tome. tre je preemotivan i subjektivan pa ce reci da ih ima sto a policija ih gladi po glavi i nosi im cokoladu .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 09:55

Leviathan2 wrote:
kaya wrote:
Leviathan2 wrote:jel rat gotov, da izvirim malo :)
da i ja malo uvatim sunca :)
je, mozes.
jes sigurna, vidim da neki jos ratuju i taracaju
da me pogodi neki zalutali metak kamen il s cim se nabacuju vec :)
sljem stavi :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/10/2018, 10:03

aben wrote:
ni lako živiti u vukovaru i gljedati srbe. ali ne zun baš za ot prosvjed. to je možda bolje rješavati noću.

Navodno se ne smije na žalost. Tamo je sva policija srpska pa bi te peškali brzo...:(
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:08

jasambrend wrote:
aben wrote:
ni lako živiti u vukovaru i gljedati srbe. ali ne zun baš za ot prosvjed. to je možda bolje rješavati noću.

Navodno se ne smije na žalost. Tamo je sva policija srpska pa bi te peškali brzo...:(
ako su tako sigurni da su im konkretne osobe ubile nekoga  ili silovale ih i da ta osoba  na primjer sjedi u posti nema te policije koja ce te zaustaviti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:11

pizzon wrote:posle se cudite i ljutite kad vam neko poruci da ste U

žene u vukovaru susreću svoje silovatelje, muževi susreću one koji su prokazivali hrvate nakon ulaska jna u vukovar, one koji su bili s druge strane nišana, one koji su navodili avione i topove.. tuđman je pogriješio sa amnestijom ali ratni zločin nikad ne zastarijeva.. doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremena

Last edited by metilda on 14/10/2018, 10:11; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:11

kaya wrote:jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog. 

Ti si stvarno pala s Marsa ili se samo takvom praviš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:16

kaya wrote:naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih  pa cak hrvata iz kanade. 
mislim da je za nekaznjavanje zlocinaca krivo nedostatak dokaza pod 1. ili taj kojega optuzuju nije kriv. 
ne mozes nikoga osuditi na temelju cuo sam da u posti radi jedan a koji je kazu silovao , ubio ..
jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog. 
postoji puno optuznica za pocinitelje  zlocina koji su nedostupni, a tu bi za nekoga dostupnoga odustali?! pa zasto?
bas bi voljela cuti sto kaze miha o tome. tre je preemotivan i subjektivan pa ce reci da ih ima sto a policija ih gladi po glavi i nosi im cokoladu .

a to čula kazala je vrijedilo u haagu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:17

metilda wrote:

žene u vukovaru susreću svoje silovatelje, muževi susreću one koji su prokazivali hrvate nakon ulaska jna u vukovar, one koji su bili s druge strane nišana, one koji su navodili avione i topove.. tuđman je pogriješio sa amnestijom ali ratni zločin nikad ne zastarijeva.. doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremena
amnestije postoje u svim ratovima, za sudjelovanje , ne za ratni zlocin. 
ne mozes zatvoriti 200 000 ljudi jer su bili na suprotnoj  strani. 
i opet opcenita prica . bas bi viljela da konkretan slucaj izade u javnost s tim silovateljima , jel to ono u posti radi neki koji je kazu silovao ili tu postoji izjava zrtve  a doticni je dokazao da je bio na stotom mjestu i ne mogu tu nista.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:18

metilda wrote:
kaya wrote:naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih  pa cak hrvata iz kanade. 

a to čula kazala je vrijedilo u haagu...
pa nije bas, hag je imao na tisuce stranica , pa i o nasima. 
ali vi svi mislite da oni nisu  nista krivi . svima je tesko za svoje prihvatiti krivnju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:20

kaya wrote:
metilda wrote:

amnestije postoje u svim ratovima, za sudjelovanje , ne za ratni zlocin. 
ne mozes zatvoriti 200 000 ljudi jer su bili na suprotnoj  strani. 
i opet opcenita prica . bas bi viljela da konkretan slucaj izade u javnost s tim silovateljima , jel to ono u posti radi neki koji je kazu silovao ili tu postoji izjava zrtve  a doticni je dokazao da je bio na stotom mjestu i ne mogu tu nista.

baš je teško za svoje privatiti krivnju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:22

kaya wrote:

Vrijedilo je u slučaju Kupreškića. Izjave svjedoka u njihovu korist nisu vrijedile kod osuđujuće presude, a nevinost su dokazali video snimkom koja je nastala pukim slučajem i koja je dokazala da su marsovski svjedoci lagali.
Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane nego ovisno o etničkoj/nacionalnoj/religijskoj pripadnosti svjedoka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:26

Speare Shaker wrote:
kaya wrote:

Vrijedilo je u slučaju Kupreškića. Izjave svjedoka u njihovu korist nisu vrijedile kod osuđujuće presude, a nevinost su dokazali video snimkom koja je nastala pukim slučajem i koja je dokazala da su marsovski svjedoci lagali.
Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane.
ne mogu ti reci  sto posto , ali ako je njega branio nobilo on ti je optuzio nekoga drugog za zlocin i tako se oslobodio. na tu foru je isao, nisam ja pero je.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/10/2018, 10:26

danni1 wrote:
crvenkasti wrote:Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
Ne može bit Srbin ako je moje dijete, al ajde....... Ne ne bih ga zaklao, zadavio bih ga. Klanje je neuredno.

Ako nije sarkazam, onda je prestrašno to što pišeš.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 14/10/2018, 10:27

metilda wrote:
doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremena

Jel'?
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:28

Sabina Spielrein wrote:

danni1 wrote:
crvenkasti wrote:Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?

Ako nije sarkazam, onda je prestrašno to što pišeš.
bolesnik danko.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/10/2018, 10:28

crvenkasti wrote:
AssadNaPodmornici wrote:zašto da ubijaš dijete?
posvojiš srpsko dijete, i staviš ga u ustaške domove, gdje ih učiš ispravnoj ideologiji, i ispereš im mozak da je ono siroče hrvatskog a da su mu roditelje ubili srbi.

Možda si u pravu. Staviš mu kapu i dijete postane Hrvat.

'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati' - Page 2 Feljton_620x0
vidiš da to ide, nije važna krv roditelja, nego kapa na glavi u ono što si mu usadio u srcu :tu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2018, 10:28

a bas me zanima sto miha o tom misli, najvise me zapravo zanima sto ce on napisati.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2018, 10:30

kaya wrote:
Speare Shaker wrote:
kaya wrote:

Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane.
ne mogu ti reci  sto posto , ali ako je njega branio nobilo on ti je optuzio nekoga drugog za zlocin i tako se oslobodio. na tu foru je isao, nisam ja pero je.

Video snimka je jasno dokazala da oni u vremenu počinjenja zločina nisu bili na mjestu počinjenja nego na jednoj nogometnoj utakmici nešto dalje. Tako su potvrđene izjave svjedoka obrane, a marsovski svjedok jasno prokazan kao lažljivac.
Skandalozno je to što izjave svjedoka nisu jednako vrednovane, jer su u nepravomoćnoj presudi sudsko vijeće uzelo izjavu marsovskog svjedoka kao autentičnu, a izjave svjedoka obrane kao lažne, očito iz razloga koje sam spomenuo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics