'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
danni1 wrote:Ne može bit Srbin ako je moje dijete, al ajde....... Ne ne bih ga zaklao, zadavio bih ga. Klanje je neuredno.crvenkasti wrote:danni1 wrote:I meni su svi isti....jbga Tuđman je volio srbe više nego su to zaslužili.crvenkasti wrote:danni1 wrote:
Ne to nije istina.
Amnestija je za one koji nisu počinili zločin nego samo sudjelovali u pobuni.
To je bitna razlika.
Meni su svi oni isti.
Najgora su im djeca.
Izgledaju mali i nevini, ali kad odrastu, veliki dio njih postaju krvožedni četnici.
Na nih treba obratiti posebnu pozornost.
Sve je to trebalo potaracat al jbga što je tu je,drugi put će mo bit pametniji.
Ej, da te pitam... Imam još neke dileme. Znam da si ti pravi Hrvat.
Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
Može se desiti. Nisi znao da mu je majka ustvari Srpkinja, pa se razvedete itd.
Ili dijete netko zavede i slaže i poslije gotovo.
Hvala ti u svakom slučaju... Jebote, ne znam bih li i ja to mogao.
Nije lako biti pravi Hrvat. Moram još učiti.
Ako znaš gdje ima srpske djece da malo vježbam... možda mi dođe hrvatsko nadahnuće...
crvenkasti- Posts : 29698
2014-04-17
jes sigurna, vidim da neki jos ratuju i taracajukaya wrote:je, mozes.Leviathan2 wrote:jel rat gotov, da izvirim malo :)
da i ja malo uvatim sunca :)
da me pogodi neki zalutali metak kamen il s cim se nabacuju vec :)
Možda si u pravu. Staviš mu kapu i dijete postane Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih pa cak hrvata iz kanade.
mislim da je za nekaznjavanje zlocinaca krivo nedostatak dokaza pod 1. ili taj kojega optuzuju nije kriv.
ne mozes nikoga osuditi na temelju cuo sam da u posti radi jedan a koji je kazu silovao , ubio ..
jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog.
postoji puno optuznica za pocinitelje zlocina koji su nedostupni, a tu bi za nekoga dostupnoga odustali?! pa zasto?
bas bi voljela cuti sto kaze miha o tome. tre je preemotivan i subjektivan pa ce reci da ih ima sto a policija ih gladi po glavi i nosi im cokoladu .
mislim da je za nekaznjavanje zlocinaca krivo nedostatak dokaza pod 1. ili taj kojega optuzuju nije kriv.
ne mozes nikoga osuditi na temelju cuo sam da u posti radi jedan a koji je kazu silovao , ubio ..
jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog.
postoji puno optuznica za pocinitelje zlocina koji su nedostupni, a tu bi za nekoga dostupnoga odustali?! pa zasto?
bas bi voljela cuti sto kaze miha o tome. tre je preemotivan i subjektivan pa ce reci da ih ima sto a policija ih gladi po glavi i nosi im cokoladu .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sljem stavi :)Leviathan2 wrote:jes sigurna, vidim da neki jos ratuju i taracajukaya wrote:je, mozes.Leviathan2 wrote:jel rat gotov, da izvirim malo :)
da i ja malo uvatim sunca :)
da me pogodi neki zalutali metak kamen il s cim se nabacuju vec :)
2015-08-15
aben wrote:
ni lako živiti u vukovaru i gljedati srbe. ali ne zun baš za ot prosvjed. to je možda bolje rješavati noću.
Navodno se ne smije na žalost. Tamo je sva policija srpska pa bi te peškali brzo...:(
darth_vader-
2014-04-17
ako su tako sigurni da su im konkretne osobe ubile nekoga ili silovale ih i da ta osoba na primjer sjedi u posti nema te policije koja ce te zaustaviti.jasambrend wrote:aben wrote:
ni lako živiti u vukovaru i gljedati srbe. ali ne zun baš za ot prosvjed. to je možda bolje rješavati noću.
Navodno se ne smije na žalost. Tamo je sva policija srpska pa bi te peškali brzo...:(
2015-08-15
pizzon wrote:posle se cudite i ljutite kad vam neko poruci da ste U
žene u vukovaru susreću svoje silovatelje, muževi susreću one koji su prokazivali hrvate nakon ulaska jna u vukovar, one koji su bili s druge strane nišana, one koji su navodili avione i topove.. tuđman je pogriješio sa amnestijom ali ratni zločin nikad ne zastarijeva.. doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremena
Last edited by metilda on 14/10/2018, 10:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaya wrote:jer meni je neshvatljivo ako postoji dokaz zasto policija ne bi podnjela optuzni prijedlog.
Ti si stvarno pala s Marsa ili se samo takvom praviš?
Guest- Guest
kaya wrote:naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih pa cak hrvata iz kanade.
a to čula kazala je vrijedilo u haagu...
Guest- Guest
amnestije postoje u svim ratovima, za sudjelovanje , ne za ratni zlocin.metilda wrote:pizzon wrote:posle se cudite i ljutite kad vam neko poruci da ste U
žene u vukovaru susreću svoje silovatelje, muževi susreću one koji su prokazivali hrvate nakon ulaska jna u vukovar, one koji su bili s druge strane nišana, one koji su navodili avione i topove.. tuđman je pogriješio sa amnestijom ali ratni zločin nikad ne zastarijeva.. doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremena
ne mozes zatvoriti 200 000 ljudi jer su bili na suprotnoj strani.
i opet opcenita prica . bas bi viljela da konkretan slucaj izade u javnost s tim silovateljima , jel to ono u posti radi neki koji je kazu silovao ili tu postoji izjava zrtve a doticni je dokazao da je bio na stotom mjestu i ne mogu tu nista.
2015-08-15
pa nije bas, hag je imao na tisuce stranica , pa i o nasima.metilda wrote:kaya wrote:naravno i ovo je bilo nezbjezno bez zeljke markic , par profesionalnih prosvjednika kao sacic koji misli da ce na krilima rulje postati novi cegevara i autobusa iz bih pa cak hrvata iz kanade.
a to čula kazala je vrijedilo u haagu...
ali vi svi mislite da oni nisu nista krivi . svima je tesko za svoje prihvatiti krivnju.
2015-08-15
kaya wrote:amnestije postoje u svim ratovima, za sudjelovanje , ne za ratni zlocin.metilda wrote:pizzon wrote:posle se cudite i ljutite kad vam neko poruci da ste U
ne mozes zatvoriti 200 000 ljudi jer su bili na suprotnoj strani.
i opet opcenita prica . bas bi viljela da konkretan slucaj izade u javnost s tim silovateljima , jel to ono u posti radi neki koji je kazu silovao ili tu postoji izjava zrtve a doticni je dokazao da je bio na stotom mjestu i ne mogu tu nista.
baš je teško za svoje privatiti krivnju
Guest- Guest
kaya wrote:
pa nije bas, hag je imao na tisuce stranica , pa i o nasima.
Vrijedilo je u slučaju Kupreškića. Izjave svjedoka u njihovu korist nisu vrijedile kod osuđujuće presude, a nevinost su dokazali video snimkom koja je nastala pukim slučajem i koja je dokazala da su marsovski svjedoci lagali.
Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane nego ovisno o etničkoj/nacionalnoj/religijskoj pripadnosti svjedoka.
Guest- Guest
ne mogu ti reci sto posto , ali ako je njega branio nobilo on ti je optuzio nekoga drugog za zlocin i tako se oslobodio. na tu foru je isao, nisam ja pero je.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Vrijedilo je u slučaju Kupreškića. Izjave svjedoka u njihovu korist nisu vrijedile kod osuđujuće presude, a nevinost su dokazali video snimkom koja je nastala pukim slučajem i koja je dokazala da su marsovski svjedoci lagali.
Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane.
2015-08-15
danni1 wrote:Ne može bit Srbin ako je moje dijete, al ajde....... Ne ne bih ga zaklao, zadavio bih ga. Klanje je neuredno.crvenkasti wrote:Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
Ako nije sarkazam, onda je prestrašno to što pišeš.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
metilda wrote:doći će u hrvatsku vlast koja će sve to riješiti i nećete nas zvati ustašama.. nećete imati vremenapizzon wrote:posle se cudite i ljutite kad vam neko poruci da ste U
Jel'?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
bolesnik danko.Sabina Spielrein wrote:danni1 wrote:Ne može bit Srbin ako je moje dijete, al ajde....... Ne ne bih ga zaklao, zadavio bih ga. Klanje je neuredno.crvenkasti wrote:Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
Ako nije sarkazam, onda je prestrašno to što pišeš.
2015-08-15
vidiš da to ide, nije važna krv roditelja, nego kapa na glavi u ono što si mu usadio u srcucrvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:zašto da ubijaš dijete?
posvojiš srpsko dijete, i staviš ga u ustaške domove, gdje ih učiš ispravnoj ideologiji, i ispereš im mozak da je ono siroče hrvatskog a da su mu roditelje ubili srbi.
Možda si u pravu. Staviš mu kapu i dijete postane Hrvat.
a bas me zanima sto miha o tom misli, najvise me zapravo zanima sto ce on napisati.
2015-08-15
kaya wrote:ne mogu ti reci sto posto , ali ako je njega branio nobilo on ti je optuzio nekoga drugog za zlocin i tako se oslobodio. na tu foru je isao, nisam ja pero je.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Dakle, sve izjave svjedoka, pravih ili lažnih, ni pred Haagom nisu jednako vrednovane.
Video snimka je jasno dokazala da oni u vremenu počinjenja zločina nisu bili na mjestu počinjenja nego na jednoj nogometnoj utakmici nešto dalje. Tako su potvrđene izjave svjedoka obrane, a marsovski svjedok jasno prokazan kao lažljivac.
Skandalozno je to što izjave svjedoka nisu jednako vrednovane, jer su u nepravomoćnoj presudi sudsko vijeće uzelo izjavu marsovskog svjedoka kao autentičnu, a izjave svjedoka obrane kao lažne, očito iz razloga koje sam spomenuo.
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
Page 2 of 19