'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
pismejker wrote:yhRegoč wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:ma da ozbiljno..nigdje se lose ne zivi osim u hrvatskoj...samo citam nebuloze do nebuloze..Yehudim wrote:Nećemo se lagati.............boce su tražena roba.
Po kontejnerima se kopa, to je vidljivo na svakom koraku.
I tu nema pretjerivanja.
I još nešto.
Turisti sve to gledaju, milijuni njih.
A oni ne znaju zašto ovi kopaju po kontejnerima.
Pa dobro zive Uhljebi,svi involvirani u politici,podguzne muhe,nasljednici firmija od tati i mami,zasluzni borci,na socnim mirovinama pride obiteljski obrt/firma..
sve mladje,ili sto niej naspomenuto,moralo je otici vanka..njia oko 400k...
Ljudi izjavljuju da doli nema sigurnosti niti buducnosti za njihovu djecu,a brate,dopizdilo im je i gledati i slusati ove gori nabrojane,kako u RH tece med i mlijeko..
RH je po financijskom ustroju i financiranju socijalisticka drzava sa premundurenim komjunistickim voctvom..
Jebi ga, da živiš u Njemačkoj odmalena, sral bi po njoj isto kano moji bratići kojima tamo gomila toga ne štima, a ovdje im je liepo i idilično. Vani je liepo samo onima koji odu kano odrasli pa imaju veću plaću, tko je vani odrastal, vidi negativnosti. Bratić jedan stalno liepi memove o političarih koji ništa ne rade za veliku plaću i koji će imati veliku mirovinu nasuprot fizikanerah koji puno rade za malu plaću i koji će imati malu mirovinu. Rekal bi tipična hrvatska priča, "nema toga vani, toga ima samo u nas", ali nije, toga ima i na Zapadu. Samo su im plaće veće pa se isljenikom čini kako je vani sve bajno.
Ne vidim da itko odgovoran sere po drzavi koja mu omogucuje kvalitetno skolovanje,naukovanje i eventoalno studij..potom zaposljavanje i zaradjivanje dostojno ljuckog zivota.
Tvoji Bratici..dakle Balkanci..onda je to normalno..U svabiji se mora jako truditi da uspijes..
Naravno da im je doli lijepo i idilicno jer su ipak usprkos svemu zavrsili skole,i zaposlili se ,dobro zaradili...
Gdje god da si,ako imas para,dobro ti je...
Oni na low level nivoima skole i znanja,naravno dopadaju najtezi poslovi i najniza platja...
IPAK..i najniza placa u svabiji omogucuje pojedincu da iznajmi stan,kupi auto primjeren stanju i zivi,skromno ali sigurno..
Ono sto je jos bitnije,jest cinjenica,da ako se trudis,uci ces u najbolje firme i jos vise zaraditi..
vjerujem da tvojim braticima ne pase disciplina,stega,tempo rada i posvecenost poslu...
Ne znam iskreno sto bi im drugo moglo neodgovarati...Po meni je zivot u Svabiji kao svicarska vura...samo covjek mora prihvatiti neke civilizacijske tekovine i postivanje drustvenih regula...
Ajd ne seri! Jučer si došal u Njemačku i imaš onu tipičnu gastićku spiku "u nas u Njemačkoj...". Moji žive tamo cieli život, mentalno su to Niemci, ali su svjesni svih problemah te zemlje jer su im dobre strane samorazumljive. Ti kao njetko tko je udvostručil plaću iseljenjem samo to vidiš. I baš me zanima gdje ćeš proživjeti mirovinu, u Njemačkoj ili ćeš doći u Hrvatsku.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zato si i moral naći nješto dobro razrađeno, jel?pismejker wrote:vuksadinare wrote:od kud tebi hrabrost da izmisljas brojke jebote smece jedno...pobrinut cu se da netko sankcionira ovdje izmisljotine brojki majku vam izdajnickuSora wrote:300 000 ovršenih
300 000 penzica s pemzijom od 300 eura
500 000 iseljenih
200 000 nezaposlenih
Otkuda ti REGOC hrabrost ..
Otkuda majku ti bozju ..
Eto ja imam Kuratz duzine 26 cenata i promjera 6.5 cenata...
Pa...ja sam takvu priču čuo baš od švabe, vjenčani kum mog brata. Čovjek je seljak, jel ima zemlje u tri kurca, strojeve,farmicu svinja i još nekakav ketering za škole i vrtiće gura....pismejker wrote:yhRegoč wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:ma da ozbiljno..nigdje se lose ne zivi osim u hrvatskoj...samo citam nebuloze do nebuloze..Yehudim wrote:Nećemo se lagati.............boce su tražena roba.
Po kontejnerima se kopa, to je vidljivo na svakom koraku.
I tu nema pretjerivanja.
I još nešto.
Turisti sve to gledaju, milijuni njih.
A oni ne znaju zašto ovi kopaju po kontejnerima.
Pa dobro zive Uhljebi,svi involvirani u politici,podguzne muhe,nasljednici firmija od tati i mami,zasluzni borci,na socnim mirovinama pride obiteljski obrt/firma..
Ljudi izjavljuju da doli nema sigurnosti niti buducnosti za njihovu djecu,a brate,dopizdilo im je i gledati i slusati ove gori nabrojane,kako u RH tece med i mlijeko..
RH je po financijskom ustroju i financiranju socijalisticka drzava sa premundurenim komjunistickim voctvom..
Jebi ga, da živiš u Njemačkoj odmalena, sral bi po njoj isto kano moji bratići kojima tamo gomila toga ne štima, a ovdje im je liepo i idilično. Vani je liepo samo onima koji odu kano odrasli pa imaju veću plaću, tko je vani odrastal, vidi negativnosti. Bratić jedan stalno liepi memove o političarih koji ništa ne rade za veliku plaću i koji će imati veliku mirovinu nasuprot fizikanerah koji puno rade za malu plaću i koji će imati malu mirovinu. Rekal bi tipična hrvatska priča, "nema toga vani, toga ima samo u nas", ali nije, toga ima i na Zapadu. Samo su im plaće veće pa se isljenikom čini kako je vani sve bajno.
Ne vidim da itko odgovoran sere po drzavi koja mu omogucuje kvalitetno skolovanje,naukovanje i eventoalno studij..potom zaposljavanje i zaradjivanje dostojno ljuckog zivota.
Tvoji Bratici..dakle Balkanci..onda je to normalno..U svabiji se mora jako truditi da uspijes..
Naravno da im je doli lijepo i idilicno jer su ipak usprkos svemu zavrsili skole,i zaposlili se ,dobro zaradili...
Oni na low level nivoima skole i znanja,naravno dopadaju najtezi poslovi i najniza platja...
IPAK..i najniza placa u svabiji omogucuje pojedincu da iznajmi stan,kupi auto primjeren stanju i zivi,skromno ali sigurno..
Ono sto je jos bitnije,jest cinjenica,da ako se trudis,uci ces u najbolje firme i jos vise zaraditi..
vjerujem da tvojim braticima ne pase disciplina,stega,tempo rada i posvecenost poslu...
Ne znam iskreno sto bi im drugo moglo neodgovarati...Po meni je zivot u Svabiji kao svicarska vura...samo covjek mora prihvatiti neke civilizacijske tekovine i postivanje drustvenih regula...
E kad ga slušaš ...jadan, jebe mater svima od lokalne do državne uprave...jebeno, skoro bi mu dao 100€ za pomoć.
Jebu ga porezi, krediti,otkup...sve ko kod nas.
Tipična priča domaćega kojemu se sve dobro u njegovoj državi podrazumieva pa vidi mane koje ga koče. Tako sam devedesetih upiznal Srbkinju koja je bila oduševljena time da Zetovi busevi kreću u vrieme koje piše na voznom redu i da putnici koji ulaze u tramvaj ili bus pričekaju da oni koji su unutra iziđu, a ne nahrupe dok je bus još pun. Nama je to bilo samorazumljivo, a živciralo nas je što nam za Austriju trjeba putovnica, a ne samo osobna kao za Sloveniju.danni1 wrote:Pa...ja sam takvu priču čuo baš od švabe, vjenčani kum mog brata. Čovjek je seljak, jel ima zemlje u tri kurca, strojeve,farmicu svinja i još nekakav ketering za škole i vrtiće gura....pismejker wrote:yhRegoč wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:
ma da ozbiljno..nigdje se lose ne zivi osim u hrvatskoj...samo citam nebuloze do nebuloze..
E kad ga slušaš ...jadan, jebe mater svima od lokalne do državne uprave...jebeno, skoro bi mu dao 100€ za pomoć.
Jebu ga porezi, krediti,otkup...sve ko kod nas.
Taman posla, plenkija se nije spomenilo niti se čačkalo po politici, bilo je pokušaja dovikovanja ali niko to nije prihvatio. Skup je bio niz svjedočanstava mučenih i silovanih te njihovo javno svjedočenje da su napravili na desetke kaznenih prijava protiv počinitelja ali da nema nikakvih naznaka da se nešto radi a kamoli da su se digle optužnice ili nedaj Bože nekog srbu osudilokaya wrote:no pa regoc , jasno je iz aviona da je ovo bio pokusaj da izmaknu stolicu plenkovicu, tocnije osveta jer nisu uspjeli.
moraju stvoriti privid da to “narod “ hoce pa su pozvali autobuse iz bih, hrvate iz kanade i ekipu zeljke markic da budu brojniji koja misli da je tamo jer nece smijeti nositi hlace a jedinom unuku ce mu europa napisati u rodni list da je zensko.
ja te ljude i ne krivim , oni su izmanipulirani , sluze nekom tko zeli vecu moc i lovu.
moras ih motivirati tragedijom, nepravdom , strahom, da bi dosli uopce.
jadni.
Prosvjed je bio neminovan...20 godina gledati silovatelje i koljače kako slobodno šetaju, te istovremeno ne znati gdje su ti mrtvi zakopani nije lako...
Guest- Guest
placenik...dok sam ja bio u nizozemskoj on je ovce cuvao..pa kad je otisao u njemacku 'pogospodio' se..svijeta vidio..i naravno za to je zaskuzan svabo...i onda bajke prica o njima...seljo ostaje seljo ma otisao u LA..Regoč wrote:pismejker wrote:yhRegoč wrote:pismejker wrote:vuksadinare wrote:
ma da ozbiljno..nigdje se lose ne zivi osim u hrvatskoj...samo citam nebuloze do nebuloze..
Ajd ne seri! Jučer si došal u Njemačku i imaš onu tipičnu gastićku spiku "u nas u Njemačkoj...". Moji žive tamo cieli život, mentalno su to Niemci, ali su svjesni svih problemah te zemlje jer su im dobre strane samorazumljive. Ti kao njetko tko je udvostručil plaću iseljenjem samo to vidiš. I baš me zanima gdje ćeš proživjeti mirovinu, u Njemačkoj ili ćeš doći u Hrvatsku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://narod.hr/hrvatska/peternel-nakon-prosvjeda-u-vukovaru-je-li-netko-sreo-vesnu-terselic-ili-ljude-iz-documente-oni-se-bave-suocavanjem-s-prosloscu-i-zlocinima-iz-domovinskog-rata
2014-04-14
Mozda izgleda da nije povezano ali i te kako jest.
https://narod.hr/svijet/zoran-pusic-i-ja-bih-glasovao-za-komsica
https://narod.hr/svijet/zoran-pusic-i-ja-bih-glasovao-za-komsica
2014-04-14
ono sto trebapizzon wrote:sta hocete
2015-09-08
za vas su balije penicilin.vuksadinare wrote:ono sto trebapizzon wrote:sta hocete
prete vam tenkovima,
na izborima i bhf jebu
vas ko sanske koze.
kolinda cuti, vlada cuti.
ali vama smeta šaka srba.
napadnite i to malo srba, ucinite to. opasni ste. mi smo picke.
Guest- Guest
po obicaju nisi skuzio poantu....ljudi jednostavno trazili da s eprocesuiraju oni koji su napravili zlocin...i to je to...isto to traze u srbiji...to nema veze sa dnevnom politikom..zasto su oni protesti u banja luci..zato sto se ne rjesavaju zlocini..tako ovi traze u vukovaru,srebrenici...odmah s eto okrece kao protiv srbije,srba..u tome je problem..nije bilo uopce politickih govora kontra srbije ili neceg slicno..zato bubas bezvezepizzon wrote:za vas su balije penicilin.vuksadinare wrote:ono sto trebapizzon wrote:sta hocete
prete vam tenkovima,
na izborima i bhf jebu
vas ko sanske koze.
kolinda cuti, vlada cuti.
ali vama smeta šaka srba.
napadnite i to malo srba, ucinite to. opasni ste. mi smo picke.
2015-09-08
..plu za razliku od backe palanke niko u vikovaru na prosvjedu nije rekao da je srbija fasisticka drzava..
2015-09-08
Preko 15 tisuća srba je branilo Hrvatsku. Nisu problem srbi, nego četnici...pizzon wrote:napadnite i to malo srba, ucinite to. opasni ste. mi smo picke.
Guest- Guest
ne može on dobiti srbina, šta ti je ... nego ovakocrvenkasti wrote:danni1 wrote:I meni su svi isti....jbga Tuđman je volio srbe više nego su to zaslužili.crvenkasti wrote:danni1 wrote:
Ne to nije istina.
Amnestija je za one koji nisu počinili zločin nego samo sudjelovali u pobuni.
To je bitna razlika.
Meni su svi oni isti.
Najgora su im djeca.
Izgledaju mali i nevini, ali kad odrastu, veliki dio njih postaju krvožedni četnici.
Na nih treba obratiti posebnu pozornost.
Sve je to trebalo potaracat al jbga što je tu je,drugi put će mo bit pametniji.
Ej, da te pitam... Imam još neke dileme. Znam da si ti pravi Hrvat.
Kad bi se tebi rodilo dijete, i tek tada shvatiš da je ono Srbin, bi li ga ti zaklao?
kad se Hrvatu rodi Hrvat taj mali je odmah Ustaša,
odmah se laća noža i leti klati sve što nije Hrvatsko,
a stari Ustaše sve dok ih ne nauče pameti moraju vezati lancima
sad ti reci je li to nasilje ili nije ... mislim kad su Ustaše u pitanju i vežu lancima svoju malenu djecu
da ne naškode srbima
ne verzanje malih srba, nego Ustaša
immortal-
2014-04-16
Tko ih gleda ?cassanowa wrote:Prosvjed je bio neminovan...20 godina gledati silovatelje i koljače kako slobodno šetaju, te istovremeno ne znati gdje su ti mrtvi zakopani nije lako...
Te vukovarske koljače i silovatelje.
Valjda vukovarci i vukovarske zene
E pa sta su onda dovlačili druge iz drugih krajeva
Ovo je bio daleko sire zamišljen prosvjed
pa niej smao rat bio u vukovaru...etoja skoro svake godine imam priliku sresti susjeda srbina u selu...koji je '90 i '91 pred svojim susjedima hrvatima i onima koji su prolazili...cistio javno automatsku pusku na balkonu i dobacivao..'kadavam ja dođem glave'...danas svako ljeto dođe iz srbije i pravi se mutav..cak da iz pristojnosti pozdravi ni to...i ne fali mu dlaka sa glave...plus sto je tamo negdje u 4 mjesecu '91 izrekao javno prijetnju da ce on biti prvi koji c eispaliti minobacacku granatu kad se bude alka odrzavala te '91...i sad ga ti gledaj..a ne mo's mu nista da mu nesto kazes evo ti drotova i ti najebes..Sora wrote:Tko ih gleda ?cassanowa wrote:Prosvjed je bio neminovan...20 godina gledati silovatelje i koljače kako slobodno šetaju, te istovremeno ne znati gdje su ti mrtvi zakopani nije lako...
2015-09-08
Oni o zločinima govore već 27 godina. Tko ih je slušao dosad?Sora wrote:Tko ih gleda ?cassanowa wrote:Prosvjed je bio neminovan...20 godina gledati silovatelje i koljače kako slobodno šetaju, te istovremeno ne znati gdje su ti mrtvi zakopani nije lako...
Konačno se našao netko razuman da artikulira njihove zahtjeve za istinom i pravdom...
Prosvjed je zamišljen kakav je i bio...Gradonačelnik je omogućio svjedocima ono što im još nitko prije nije omogućio... Da kažu javno sve što znaju, a ne da isti iskaz daju na sudovima po desetak puta i sve zakurac...
Guest- Guest
Na nekim portalima je broj nezaposlenih oko 170 000Regoč wrote:Zato si i moral naći nješto dobro razrađeno, jel?pismejker wrote:vuksadinare wrote:od kud tebi hrabrost da izmisljas brojke jebote smece jedno...pobrinut cu se da netko sankcionira ovdje izmisljotine brojki majku vam izdajnickuSora wrote:300 000 ovršenih
300 000 penzica s pemzijom od 300 eura
500 000 iseljenih
200 000 nezaposlenih
Otkuda ti REGOC hrabrost ..
Otkuda majku ti bozju ..
Eto ja imam Kuratz duzine 26 cenata i promjera 6.5 cenata...
Recimo t-portal
No na drugima je oko 130 000
To su podaci za ljeto i uključuju sezonce .
E pa sad.
Ocito sam pretjerala s brojem nezaposlenih .
Od odustali brojki ne odstupam.
..znam i az slucaj u zagrebu isto iz '91 negdje u zimus kada su dva srbina iz kvarta usli u slasticarnu albanca..i gurali mu pistolj u usta da makne plakat sa tuđmanovim likom sa izloga slasticarne...jedan je ostao u zagrebu a drugi se vratio nakon '95...nikad nije podignuta optuznica za tu dvojicu zbog prijetnje ubojstvom..albanac ej pdonjeo valjda desetak optuznih prijedloga jel je toga bilo vise puta od te dvojice..
2015-09-08
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Srbi kukom i motikom na crnogorce:Nekad dobrodosla srpska trobojka danas sahovnica!Crnogorci zele biti veci Hrvati od Hrvata
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
Page 9 of 19