Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
odnos hrvatske i srbije ti je da pojasnim odnosno navedem primjer ko derbiji velike cetvorke u jugi..a odnos u bh-a ti je na razini derbija zelje i sarajeva tj veleza i slobode tuzle
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
Koji je to šerif, haha!Hektorović wrote:Dodo več formira jak ustavno-pravni tim...
Rekao je da će doći u Istočno Sarajevo, eto 7-8 godina poslije on će doći kao predsjednik BiH RS.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšo jalov ti posao sa tužbom Dodo zaustavlja tužbu protiv Hrvatske
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
Page 2 of 2