Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/komsic-hdz-ce-praviti-galamu-i-na-kraju-potrcati-u-vlast-a-ako-dodik-krene-u-opstrukciju-dogodit-ce-se-da-rs-ne-dobije-nijedan-kredit-399650
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
ja ba budale majko mila..š'a je ovaj komšo i predsjednik banke postao...pa odlucuje ko ce dobit kredite ili ne..ovaj je kreten neviđeni..
2015-09-08
Re: Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
issa ti dragog...pa ovo ne bi izgovorio ni puckoskolac sto govori ovaj carsijski debil...
2015-09-08
ovo dodo ako nece driblati nek se mani politike..ja mislim da se komse poceo sramiti i onaj bosnjacki clan đafer sto ovaj lupa...
2015-09-08
I Pelješki most mu je "hrvatski adut".
jos nisu ni prisegu polozili a vec su na noz..ovo predsjednistvo izgleda nece se nikad ni vidjeti...ni sastati..
2015-09-08
Oće. Preko "skajpa".vuksadinare wrote:jos nisu ni prisegu polozili a vec su na noz..ovo predsjednistvo izgleda nece se nikad ni vidjeti...ni sastati..
udri komšš kebote bog pša nece tebe niko zajebavati..nisi ti debil ..sve ih salji u picku materinu..trazi dvoboje 'kod šemse u podne'...niko nece raju zajebavat...gosti da vam lomimo kosti..
2015-09-08
čedo prašak ne'k ti bude sekundant a suljaga suljagic nek bira oruzje..tj čakije
2015-09-08
Dodo več formira jak ustavno-pravni tim...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
koji ce vam qiqi r. srpska.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
lakse i lepse ce vam biti bez srba.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
Guest- Guest
Ti isto ko neka uvrijedjena pizdapizzon wrote:koji ce vam qiqi r. srpska.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bježat će Komšo od Allahova handžara i čakije, samo toga još nije svjestan.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Ti isto ko neka uvrijedjena pizdapizzon wrote:koji ce vam qiqi r. srpska.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
Mogući čvršći savez bh Hrvata i Srba, teško mu pada na stomak.
Guest- Guest
Komšić je dobro počeo, treba ga podržat...
to i ja velim..ovi se nerviraju...lik ce sam pokopati sebe a jos gore i bosnjake...đafer se vec za glavu hvata kao i fakir i nude koalciju hdz-u i covketuEroo wrote:Komšić je dobro počeo, treba ga podržat...
2015-09-08
...velim zapravo i nije lose sto covke nije usao u predsjednistvo...bio bi meta zapada da rusi bh.a zajedno sa dodomo..ovako sad mogu ispaliti hice prema komsi a na dodu vec odavno pucaju..zabrinut sam za đafera..on sa'm štrumfe prodaje
2015-09-08
kofein wrote:Ringo10 wrote:Ti isto ko neka uvrijedjena pizdapizzon wrote:koji ce vam qiqi r. srpska.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
meni je neprihvatljivo
da odnos srbije i hrvatske bude 0 vrednost a da saradjujemo u bih.
to je gore od najgoreg
kurvanja. ili smo ok ili nismo. posto, generalno nismo, zato se sve ovo i desava. nemoralno je ocekivati podrsku za bh
hrvate i disciplinivati
jebati srbiju po pitanju kosova. nikad se ne zna
kome ce mecka da zaigra. onog trenutka
kada na balkanu shvate
da niko ne moze da racuna na poslovicno los odnos s / h naroda
bice stabilnije u sirem regionu.
Guest- Guest
vidi se da ne kuzis politiku...bh-a je zasebna cjelina..tu odnosi hrvata i srba proizlaze iz toga da su obje strane napadnute od trece bosnjacke u politickom smislu i d aje cilj majorizacija jednih i drugih od trece strane...odnos srbije i hrvatske je pak nesto drugo..tu ima nerjesinih stvari dosta...ali to nema veze sa politickim prilikama u bh-a...pizzon wrote:kofein wrote:Ringo10 wrote:Ti isto ko neka uvrijedjena pizdapizzon wrote:koji ce vam qiqi r. srpska.
pustite vi njih neka idu
kud god zele.
meni je neprihvatljivo
da odnos srbije i hrvatske bude 0 vrednost a da saradjujemo u bih.
to je gore od najgoreg
kurvanja. ili smo ok ili nismo. posto, generalno nismo, zato se sve ovo i desava. nemoralno je ocekivati podrsku za bh
hrvate i disciplinivati
jebati srbiju po pitanju kosova. nikad se ne zna
kome ce mecka da zaigra. onog trenutka
kada na balkanu shvate
da niko ne moze da racuna na poslovicno los odnos s / h naroda
bice stabilnije u sirem regionu.
2015-09-08
odnos hrvatske i srbije ti je da pojasnim odnosno navedem primjer ko derbiji velike cetvorke u jugi..a odnos u bh-a ti je na razini derbija zelje i sarajeva tj veleza i slobode tuzle
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšo jalov ti posao sa tužbom Dodo zaustavlja tužbu protiv Hrvatske
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Tema za RayMabusa:'Komso opet muti vodu'
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
Page 1 of 2