M.Lazanski: FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: M.Lazanski: FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
Radodajko jel to o sebi divaniš? Mislim jel ima koja da je davala više od tebe?Sora wrote:I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
tja...ja nemam nis protiv cura koje Rado Daju...mrske su mi one koje traze najbolju ponudu/financijsku/ a glume svetice...tre wrote:Radodajko jel to o sebi divaniš? Mislim jel ima koja da je davala više od tebe?Sora wrote:I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
Radodajke bar imaju zdrav libido i jebu se radi jeba...
Guest- Guest
Nije to problem nego što se sora takvima izruguje a da može slala bi poštompismejker wrote:tja...ja nemam nis protiv cura koje Rado Daju...mrske su mi one koje traze najbolju ponudu/financijsku/ a glume svetice...tre wrote:Radodajko jel to o sebi divaniš? Mislim jel ima koja da je davala više od tebe?Sora wrote:I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
ahhhhhh..opet..samo zdrava konkurencija i blacenje iste...sve je to normalno medju zenama..tre wrote:Nije to problem nego što se sora takvima izruguje a da može slala bi poštompismejker wrote:tja...ja nemam nis protiv cura koje Rado Daju...mrske su mi one koje traze najbolju ponudu/financijsku/ a glume svetice...tre wrote:Radodajko jel to o sebi divaniš? Mislim jel ima koja da je davala više od tebe?Sora wrote:I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Opet pizdarije u Švedskoj, Abe glaso dvaput za HDZ
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Kako je 100-godisnja Fata roknula pet cetnika i sama obranila sarajevsko naselje
» Lazanski
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Kako je 100-godisnja Fata roknula pet cetnika i sama obranila sarajevsko naselje
» Lazanski
Page 2 of 2