M.Lazanski: FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
M.Lazanski: FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
Informer
12:01 Politika 2
Informer.rs/Srbijadanas.com | 08. 10. 2018.
FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT! Lazanski objasnio zašto su Bošnjaci u BiH glasali za Hrvata Komšića i zašto će RS biti jača nego ranije!
Izbori u BiH su gotovi, a na osnovu rezultata pristiglih sa 85 odsto glasačkih mesta više je nego jasno da je Milorad Dodik odneo ubedljivu pobedu! U trci za bošnjačkog člana Predsedništva BiH najviše glasova osvojio je kandidat SDA Šefik Džaferović i to 37,30 odsto glasova, dok je novi član Predsedništva ispred hrvatskog naroda Željko Komšić, koji je osvojio 51,14 odsto. A evo kako vojno-politički komentator Miroslav Lazanski vidi rezultate izbora u BiH...Na pitanje zašto je bila veća izlaznost u Republici Srpskoj nego u Federaciji Lazanski je rekao sledeće:
- Građani Republike Srpske su shvatili da je ovo trenutak opstanka za Republiku Srpsku, dok oni u Federaciji uvek robuju tim vrstama kompromisa, uostalom, videli ste da su hrvatskog člana Predsedništva izabrali Bošnjaci. Onda to kod naroda (Bošnjaka) izaziva jednu vrstu averzije i, ajde da kažemo, jednu vrstu pasivizacije.
A zašto su Bošnjaci podržali Hrvata, Lazanski objašnjava:
- Bošnjaci su podržali Komšića, i to je drugi put da ga oni biraju, i to je zato što je on uvek bio za Bošnjake, time sad oni imaju u predsedništvu BiH dva člana, imaju svog, Bošnjačkog, i Hrvata koji navija za Bošnjake. Uvek je bolje imati dva komada. Kažu "Fata je Fata, al dvaput je dvaput". To je tipična vrsta ocene zašto je Komšić izabran.
Lazanski je uveren da će Republika Srpska biti jača neko ranije.
- Mislim da će sad srpski interesi i srpski stavovi biti čvrsto branjeni. Neće više moći bošnjačko-hrvatska koalicija da nameće Srbima određena rešenja, a to je dobro za Srbiju, zato što BiH neće priznati Kosovo. Saradnja između Beograda i Banjaluke će biti još jača, i konačno, predsednik Adem Vuchiqi vrlo je energično podržao predsednika Dodika - objasnio je Lazanski.
Re: M.Lazanski: FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
FATA JE FATA, AL' DVAPUT JE DVAPUT!
Zar nije ovo iz nekog vica o Muji i Hasi?
Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Jeli to ovaj naš Stanojko?Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
A nije o Anti (Hrvat) i Darinki (Srpkinja) kao iz onih viceva koje na HTV-u prosipa Hadžikuracpalacnešto?
Guest- Guest
On i njegov prika Dragojko.Eroo wrote:Jeli to ovaj naš Stanojko?Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Nije. Ero, može li se Hercegovka Hrvatica zvati Darinka?Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
A nije o Anti (Hrvat) i Darinki (Srpkinja) kao iz onih viceva koje na HTV-u prosipa Hadžikuracpalacnešto?
Regoč wrote:Nije. Ero, može li se Hercegovka Hrvatica zvati Darinka?Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Kako ne. Znam jednu takvu, ali je namjera ipak jasna jer je to ime puno češće kod Srpkinja.
Guest- Guest
Može. Rijetko, ali ima. Moja nevista , Hrvatica iz DU, je Darinka. Ajmeee, ubi'ćeme.Regoč wrote:Nije. Ero, može li se Hercegovka Hrvatica zvati Darinka?Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Jača srpska osovina i dodin secesionizam su svakako + za situaciju u beha.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lazanski je glup ,tek ovo sa Komšićem je ustaško balijska koalicija a ono sa Čovićem je bila srpsko hrvatska
Lik je totalni debili
Npr izjava RS će iz ovoga izaći samo jača
Miljon Srba živi u Bosni i do idući izbora iselit će im sto tisuća mladih u Njemačku dakle slom demografije a u istočnoj RS su u središnjem dijelu miks sa Bošnjacima koji se vežu uz Sarajevo i tu će ostat dok će Srbi tamo totalno krahirat i eto balija na granici sa Srbijom i zelena transversala
Lik je totalni debili
Npr izjava RS će iz ovoga izaći samo jača
Miljon Srba živi u Bosni i do idući izbora iselit će im sto tisuća mladih u Njemačku dakle slom demografije a u istočnoj RS su u središnjem dijelu miks sa Bošnjacima koji se vežu uz Sarajevo i tu će ostat dok će Srbi tamo totalno krahirat i eto balija na granici sa Srbijom i zelena transversala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Popis stanovništva u Bosni iz 2013
Dobro pogledajte područje središnjeg dijela istočne RS
Prvo to je vukojebima a drugo sad kad Švabija počne sisat radnu snagu iz Bosne ovi će prvi u Švabiju dok se Bošnjaci vežu uz Sarajevo plus Sanđaklije naselkavaju Sarajevo jer im je to glavni grad
Zelena transversala
PA PA
Dobro pogledajte područje središnjeg dijela istočne RS
Prvo to je vukojebima a drugo sad kad Švabija počne sisat radnu snagu iz Bosne ovi će prvi u Švabiju dok se Bošnjaci vežu uz Sarajevo plus Sanđaklije naselkavaju Sarajevo jer im je to glavni grad
Zelena transversala
PA PA
2014-04-11
Ovi glupi Srbi u Srbiji ništa nekuže tko je šta u BIH
Kad jedan Lazanski koji bi koliko toliko morao znati neke stvari ispaljuje da će sad s Komšićem biti oslabljena bošnjačkom hrvatska koalicija u BIH onda znaš di su
HOS hrvatske oružane snage su ustaše
Za vrijeme rata HVO tj HDZ se borio protiv tih postrojbi jer su oni bili naklonjeni granici do Drine i Armiji BiH
Vi ste totalni debili, Čović je srpsko hrvatska koalicija a ne hrvatsko bošnjačka, Komšić je ustaško balijska koalicija
Kad jedan Lazanski koji bi koliko toliko morao znati neke stvari ispaljuje da će sad s Komšićem biti oslabljena bošnjačkom hrvatska koalicija u BIH onda znaš di su
HOS hrvatske oružane snage su ustaše
Za vrijeme rata HVO tj HDZ se borio protiv tih postrojbi jer su oni bili naklonjeni granici do Drine i Armiji BiH
Vi ste totalni debili, Čović je srpsko hrvatska koalicija a ne hrvatsko bošnjačka, Komšić je ustaško balijska koalicija
2014-04-11
HOS će podržati ustaško balijsku koaliciju i ovaj plan
Odsijecanje Srbije od ovog južnog dijela istočne RS
Nemate vi pojma s kime imate posla sad
Odsijecanje Srbije od ovog južnog dijela istočne RS
Nemate vi pojma s kime imate posla sad
2014-04-11
Čudna ne meni ta mapa, previše mi je Hrvata u Posavini.
Možda su u pitanju fiktivno prijavljeni.
Ja znam Srpkinju Olgu koju Je jebavao katolički popSpeare Shaker wrote:Regoč wrote:Nije. Ero, može li se Hercegovka Hrvatica zvati Darinka?Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ne,, iz vica o Stanoju i Dragoju.
Kako ne. Znam jednu takvu, ali je namjera ipak jasna jer je to ime puno češće kod Srpkinja.
Pa sad cita Bibliju skupa s njime
Namjera je jasna
Kod popa ..
I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Radodajko jel to o sebi divaniš? Mislim jel ima koja da je davala više od tebe?Sora wrote:I znam Radojku Hercegovku
Namjera mi je jasna
Srpsko joj ime i geni
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Opet pizdarije u Švedskoj, Abe glaso dvaput za HDZ
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Kako je 100-godisnja Fata roknula pet cetnika i sama obranila sarajevsko naselje
» Lazanski
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Kako je 100-godisnja Fata roknula pet cetnika i sama obranila sarajevsko naselje
» Lazanski
Page 1 of 2