Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Miha pozdrav I tebi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Evo i gargi.... Pobijedi Komsic.... Prva vijest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gargamel0101 wrote:LOL sto se desilo????michaellcmacha wrote:letio bi ti meni iz hrvatske u tri pičke materine i to još jučer... al neka tebe, bolje da mene nije... majku ti jebem i životu, šta pošten čovjek doživi da ološ poput tebe iskamči status hrvatskog državljanina... jebo te milorad da te jebo...epikur37 wrote:Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
Nisam u toku
Gotov je miha, još koji dan i kvrc.
A epikur živ!
crvenkasti-
2014-04-17
melkior wrote:Čitavo vodstvo SDA živi u jednoj zgradi. To bi Mossad odavno riješio jednom raketom.
Mossad ti je više ono....eksploziv,noževi,otrovi i tako
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:melkior wrote:Čitavo vodstvo SDA živi u jednoj zgradi. To bi Mossad odavno riješio jednom raketom.
Ma jok..Slucajnost ise svakodnevno dogadjaju,kakvi nozevi i nabrojano...
Guest- Guest
crvenkasti wrote:gargamel0101 wrote:LOL sto se desilo????michaellcmacha wrote:letio bi ti meni iz hrvatske u tri pičke materine i to još jučer... al neka tebe, bolje da mene nije... majku ti jebem i životu, šta pošten čovjek doživi da ološ poput tebe iskamči status hrvatskog državljanina... jebo te milorad da te jebo...epikur37 wrote:Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
Nisam u toku
Gotov je miha, još koji dan i kvrc.
A epikur živ!
O yebote Patak...
Guest- Guest
pismejker wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:melkior wrote:Čitavo vodstvo SDA živi u jednoj zgradi. To bi Mossad odavno riješio jednom raketom.
Ma jok..Slucajnost ise svakodnevno dogadjaju,kakvi nozevi i nabrojano...
Pa to sam i rekao....ono...slucajno si otkine glavu dok se češlja, takve stvari
Guest- Guest
Jebeš Petrova , dva puta je dobio moj glas i ovaj trenutni ali više neće
Koalira s Hdzom koji ga priveslaje
Koalira s Hdzom koji ga priveslaje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Radman : Komšića nitko neće primiti u Zagrebu , on nije predstavnik Hrvata
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
» Njemačka iduće sedmice postavlja svog visokog predstavnika u BiH kako bi mogla vladati direktno bez posrednika ( Hrvata )
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
» Njemačka iduće sedmice postavlja svog visokog predstavnika u BiH kako bi mogla vladati direktno bez posrednika ( Hrvata )
Page 3 of 3