Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
O ispljuva ga dobro , evo sad svima koji su pljuvali po Hasi ovo ono, u šta ga ispljuva
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pusic-deklaracija-govori-samo-o-stavu-hdz-a-a-dodik-diktira-reakcije-iz-hrvatske/181212077
Titoistični,mahalski, ulični demagog,prodavač magle i uzurpator i rušitelj BiH
A u šta ga ispljuva
Jedan je Hase
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pusic-deklaracija-govori-samo-o-stavu-hdz-a-a-dodik-diktira-reakcije-iz-hrvatske/181212077
Titoistični,mahalski, ulični demagog,prodavač magle i uzurpator i rušitelj BiH
A u šta ga ispljuva
Jedan je Hase
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
Haha... A bas je hasance je istaknuo njemu ideoloski bitne ticke i politicku opasnost.
Hase je mujaga koji se bori za beha a ne za hrvate.. pljuc
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur na aparatima
No sto mozemo.... pravasko sljepilo je neizlje ivo.
2015-08-06
Pa granica na Drini a inače po tebi on za šta .bi se trebao zalagati ? Veliku Srbiju možda ?!?!?!epikur37 wrote:Haha... A bas je hasance je istaknuo njemu ideoloski bitne ticke i politicku opasnost.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Neka hase, da nije njega i brune ono koljačko đubre tito bi i dalje imao svoje ime na kazališnom trgu
RayMabus wrote:Pa granica na Drini a inače po tebi on za šta .bi se trebao zalagati ? Veliku Srbiju možda ?!?!?!epikur37 wrote:Haha... A bas je hasance je istaknuo njemu ideoloski bitne ticke i politicku opasnost.
E to....ti i hasanče i još par tu vas :D
2015-08-06
Jebe se Epiju... renta, plovi, trči, pliva... asimilirao se...a di je Bosna tamo u tri materine.. svejedno, bitno da nam Dodo car poživi... i rafinerija...ne mora biti ni treći, samo da Srpsku ne diraju...HDZ zna...
darth_vader-
2014-04-17
epikur diši... diši...
jasambrend wrote:Jebe se Epiju... renta, plovi, trči, pliva... asimilirao se...a di je Bosna tamo u tri materine.. svejedno, bitno da nam Dodo car poživi... i rafinerija...ne mora biti ni treći, samo da Srpsku ne diraju...HDZ zna...
i zna za razliku od pravaških autista....
šta ima dirati srpsku, nije mi ajsno, hrvatska politika bi trebala podupirati hrvate a ne napadati srbe
yoda ne razumijem....hasanče samo nastavlja po istom...dobro ti si njegov fan :D
2015-08-06
nemaš me šta razumit.. mene se jebe za Hasu i Komšića i Bosnu
Cijela tvoja teorija je bila "ja glasam za HDZ, bez obzira što su razjebali državu, objavili skoro rat rusiji, i natrpali RH muslimanima, i iselili svu populaciju" jer je HDZ na strani BiH Hrvata, protiv Komšića i za Generala Praljka, dok je Haso musliman protiv Praljka i za Komšića.
Na kraju ovaj pokrenuo komemoraciju za Praljka gdje je čak hrpa HDZovaca ga išla sabotirati, i napao je brutalno Komšića, dok većina HDZovaca čak i šuti.
...diši..
Cijela tvoja teorija je bila "ja glasam za HDZ, bez obzira što su razjebali državu, objavili skoro rat rusiji, i natrpali RH muslimanima, i iselili svu populaciju" jer je HDZ na strani BiH Hrvata, protiv Komšića i za Generala Praljka, dok je Haso musliman protiv Praljka i za Komšića.
Na kraju ovaj pokrenuo komemoraciju za Praljka gdje je čak hrpa HDZovaca ga išla sabotirati, i napao je brutalno Komšića, dok većina HDZovaca čak i šuti.
...diši..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
plenkovic i hdz su za hdz bh-a a ne za hrvate u bh-a..bas me zanima da li bi ovako pricali da nije hdz na vlasti kao i covic..da je njima stalo do hrvata bh-a onda bi porucili i hdz-u i covicu 'ajmo naci kompromis sa drugim hrvatskim strankama naci nekog kandidata hrvata koji ej na liniji hrvata u bh-a a kojem sarajevo ne moze prepisivati sve ono sto prepisuje covicu i sto ga tereti pa ako sarajevo opet komsu kandidira znaci smeta im svaki hrvat neopvisno kojoj hrvatskoj stranci pripada i idemo ih sad jebati i to kao dokaz priloziti međun.zajednici'..ovako jbg plenkiju ovi iz sarajeva pudraju nos da brani covica i hdz da oni ostanu na vlasti ili budu vlast...a plenki s enemusto brani tipa..'pa mi smo najveci zagovornici bh-a na eu putu i ja cu ponavlajti 1000 puta da je komsicev izbor nelegalan'AssadNaPodmornici wrote:nemaš me šta razumit.. mene se jebe za Hasu i Komšića i Bosnu
...diši..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I Hase ti je zbig toga dobar?tre wrote:Neka hase, da nije njega i brune ono koljačko đubre tito bi i dalje imao svoje ime na kazališnom trgu
Kojinsu ti bolesnik
vuksadinare wrote:plenkovic i hdz su za hdz bh-a a ne za hrvate u bh-a..bas me zanima da li bi ovako pricali da nije hdz na vlasti kao i covic..da je njima stalo do hrvata bh-a onda bi porucili i hdz-u i covicu 'ajmo naci kompromis sa drugim hrvatskim strankama naci nekog kandidata hrvata koji ej na liniji hrvata u bh-a a kojem sarajevo ne moze prepisivati sve ono sto prepisuje covicu i sto ga tereti pa ako sarajevo opet komsu kandidira znaci smeta im svaki hrvat neopvisno kojoj hrvatskoj stranci pripada i idemo ih sad jebati i to kao dokaz priloziti međun.zajednici'..ovako jbg plenkiju ovi iz sarajeva pudraju nos da brani covica i hdz da oni ostanu na vlasti ili budu vlast...a plenki s enemusto brani tipa..'pa mi smo najveci zagovornici bh-a na eu putu i ja cu ponavlajti 1000 puta da je komsicev izbor nelegalan'AssadNaPodmornici wrote:nemaš me šta razumit.. mene se jebe za Hasu i Komšića i Bosnu
...diši..
AssadNaPodmornici wrote:nemaš me šta razumit.. mene se jebe za Hasu i Komšića i Bosnu
...diši..
ti si kao dijete :)
HDZ je pokrenuo deklaraciju, hasanče komšića napada s istih pozicija na kojim je bio i prije, pravaških. Proziva ga za titoizam (u tome je valjda opsjednut i glavna mu je točka) i da ruši Bih (a hasančetu je bolna točka da se bih raspadne).
Da si ga pitao za Blaža Kraljevića opleo bi po Tuđmanu kao i pernar danas. Naravno protiv je trećeg entiteta i Tuđmana pezire, njemu je pavelić car.
žA uvo je iscijedio iz sebe e da eto nešto kaže a da prođe jeftino.
Kako rekoh, kome je ok eto mu hasanče, HercegBosni nije niti će.
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Jebe se Epiju... renta, plovi, trči, pliva... asimilirao se...a di je Bosna tamo u tri materine.. svejedno, bitno da nam Dodo car poživi... i rafinerija...ne mora biti ni treći, samo da Srpsku ne diraju...HDZ zna...
i zna za razliku od pravaških autista....
šta ima dirati srpsku, nije mi ajsno, hrvatska politika bi trebala podupirati hrvate a ne napadati srbe
yoda ne razumijem....hasanče samo nastavlja po istom...dobro ti si njegov fan :D
Sora wrote:I Hase ti je zbig toga dobar?tre wrote:Neka hase, da nije njega i brune ono koljačko đubre tito bi i dalje imao svoje ime na kazališnom trgu
Kojinsu ti bolesnik
pa tita je trebalo maknuti s tog trga, aj tu mogu dati +, ali i to bolje da je uradio hdz nego ta ekipa...
2015-08-06
ne frfljaj po tipkovniciSora wrote:I Hase ti je zbig toga dobar?tre wrote:Neka hase, da nije njega i brune ono koljačko đubre tito bi i dalje imao svoje ime na kazališnom trgu
Kojinsu ti bolesnik
Naravno da je hase ok, kako rekoh niko drugi nije imao muda skloniti đubre iz centra zagreba osim njega i brune. Za neke druge stvari je možda lošiji ali u ovom je ispao broj 1
ma sve pet, meni je smješno gledati ovu paranoju oko Hase, prvo su ga antifašisti i ljevičari i ljevičarske udruge mrzile toliko da su pisali u Brisel da ga je Kenwood Kenon morao smjeniti i staviti obuljenku koja ih je nastavila financirati ,sada smeta i HDZu itd..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:nemaš me šta razumit.. mene se jebe za Hasu i Komšića i Bosnu
...diši..
ti si kao dijete :)
HDZ je pokrenuo deklaraciju, hasanče komšića napada s istih pozicija na kojim je bio i prije, pravaških. Proziva ga za titoizam (u tome je valjda opsjednut i glavna mu je točka) i da ruši Bih (a hasančetu je bolna točka da se bih raspadne).
Da si ga pitao za Blaža Kraljevića opleo bi po Tuđmanu kao i pernar danas. Naravno protiv je trećeg entiteta i Tuđmana pezire, njemu je pavelić car.
žA uvo je iscijedio iz sebe e da eto nešto kaže a da prođe jeftino.
Kako rekoh, kome je ok eto mu hasanče, HercegBosni nije niti će.
samo neka se svi rokaju međusobno, kokice u ruke
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Puca li koalicija?Bandić oštro napao Hasanbegovića
» Hasanbegović napao Plenkovića
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Puca li koalicija?Bandić oštro napao Hasanbegovića
» Hasanbegović napao Plenkovića
» Hasanbegović vrlo oštro:Neće nam Pupovac određivati tko će nam biti u Vladi
Page 1 of 3