Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2028983
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Komso nece dalje od visokog...nije dobrodosao nigdje eventualno u briselu...ali tamo ne zele dodu pa tako nitko nigdje nece putovati eventualno ankara,moskva eventualno podgorica,pristina
2015-09-08
Re: Petrov napao Komsica:Ne smije ga se u Zagrebu primiti kao predstavnika Hrvata
Baš me zanimaju reakcije vladajućih političara iz Hrvatske. Hoće li biti kao i do sada malo negodovati i to je to. Još me više zanima reakcija HDZ-a BiH kako će se ponašati hoće li objeručke prihvatiti poziv SDA i ući u koaliciju s njima te oformiti federalnu vlast.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kako god situacija za Hrvate u BiH je dugoročno izuzetno loša, uopće nije nemoguće da u dogledno vrijeme tu budemo manjina. Uz ovakvo političko ugnjetavanje i iseljavanje teško se tu možemo održati kao komponenta. Mislim da je vrijeme za ozbiljnije reagiranje bilo tamo negdje prije 10ak godina. S vremenom sve su manji izgledi za očuvanje to bi bilo moje skromno mišljenje.
2015-09-09
Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi za tako protiv svoga predsjednika?
sto kukas jebote..dodo usao u predsjednistvo i najavip sto ce raditi..opstruirat ce rad predsjednistva i ima pravo veta...tako da ce predsjednistvo biti samo na papiru i nefunkcionalno..kao da ga nemaepikur37 wrote:Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
2015-09-08
sta primiti, njega treba zbog izjava proglasiti za nepozeljenu osobu.
tako da ne smije uopce preci nasu granicu.
tako da ne smije uopce preci nasu granicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno , kad ste pobjegli . niste valjda vecina.epikur37 wrote:Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne sviđa mi se to, mnogo je krvi proliveno da bi se tu očuvali, poslije od rata na ovamo sve ide ka ovome. Reakcije Zagreba kada su bile prijeko potrebne su izostale prepušteni sami sebi jasno da je to nažalost izgledna opcija. Iseljavanje je u rangu Slavonije ako ne i veće cijele se obitelji kupe sa područja na kojima žive samo Hrvati ekonomska situacija je dosta loša uz to i ovakve stvari jasno da će narod tjerati iz BiH.epikur37 wrote:Manjina newuseru, treba to na vrijeme prihvatiti i ispregovarati sto bolji manjinski status. I to je taman mjera za Hrvate u tamo a i za Hrvatska.
2015-09-09
Naputovaće se...vuksadinare wrote:Komso nece dalje od visokog...nije dobrodosao nigdje eventualno u briselu...ali tamo ne zele dodu pa tako nitko nigdje nece putovati eventualno ankara,moskva eventualno podgorica,pristina
Duplo nego njegova visost ivo klavirista...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
hoce hoce...dodo moskva beograd ovaj dzafer ankara...a komso?...pale sam na svijetu...mozda ankara...T. wrote:Naputovaće se...vuksadinare wrote:Komso nece dalje od visokog...nije dobrodosao nigdje eventualno u briselu...ali tamo ne zele dodu pa tako nitko nigdje nece putovati eventualno ankara,moskva eventualno podgorica,pristina
Duplo nego njegova visost ivo klavirista...
2015-09-08
primit ce ga kolinda, do jaja
kako ono pisalo na transparentu
dijagram-
2015-08-09
:Ddijagram wrote:primit ce ga kolinda, do jaja
Evo Adem Vuchiqi čestitao ne znam šta naši čekaju...
2015-09-09
ima tko ce, titoista ne nedostajenewuser wrote::Ddijagram wrote:primit ce ga kolinda, do jaja
Evo Adem Vuchiqi čestitao ne znam šta naši čekaju...
dijagram-
2015-08-09
13h drugi dan, Hrvatska i dalje šuti a još se trebala oglasiti jutros u 6h.
Bože, kakav drlog od naroda i političara... Valjda se čega Puppyja da on prvo se oglasi pa će zatim Don Anemio i Kolinda.
Bože, kakav drlog od naroda i političara... Valjda se čega Puppyja da on prvo se oglasi pa će zatim Don Anemio i Kolinda.
Guest- Guest
ma kakvo oglasavanjeFénix wrote:13h drugi dan, Hrvatska i dalje šuti a još se trebala oglasiti jutros u 6h.
bit ce to neko debino...njah
ako i to
dijagram-
2015-08-09
Guest- Guest
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nije stigla depesa iz ambasade jos..
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Radman : Komšića nitko neće primiti u Zagrebu , on nije predstavnik Hrvata
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
» Njemačka iduće sedmice postavlja svog visokog predstavnika u BiH kako bi mogla vladati direktno bez posrednika ( Hrvata )
» HSP : "Hrvatska ne smije primiti imigrante, i mi moramo izgraditi zid"
» Hasanbegović oštro napao Komšića u hr.saboru
» Hrvatski ambasador u Vijeću sigurnosti UN-a napao Komšića
» Njemačka iduće sedmice postavlja svog visokog predstavnika u BiH kako bi mogla vladati direktno bez posrednika ( Hrvata )
Page 1 of 3