SRBIJA IZUMIRE, a nama se rugaju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SRBIJA IZUMIRE, a nama se rugaju
Danas je Ukrajina potirala mađarskoga konzula i sad će vojska na granice i Mađarima neka se odluće koju putovnicu oće
To je najmanja Mađarska manjina van Mađarske oko sto pedeset tisuća
Kad tu popuše a oće jer se idu kačit s nacijom od 40 miljona ljudi dok su ovi u ratu s Rusima njihove pretenzije da jače očuvanje mađarsku manjinu u Rumunjskoj Slovačkoj i Srbiji mogu samo rasti
To je najmanja Mađarska manjina van Mađarske oko sto pedeset tisuća
Kad tu popuše a oće jer se idu kačit s nacijom od 40 miljona ljudi dok su ovi u ratu s Rusima njihove pretenzije da jače očuvanje mađarsku manjinu u Rumunjskoj Slovačkoj i Srbiji mogu samo rasti
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nema veze, pleme zivi vjecnoRingo10 wrote:U istim smo mi govnima. Osuđeni na propast.
Meni je groteskno to kako Srbi I Hrvati reže jedni na druge, raduju se svakom problemu koji imaju oni drugi i rugaju se svakoj nevolji jedni drugima.
I polako izumiru i nestaju.
demografija nam je jebacka, 5.3 djece po paru
taman to tako ide lijepo da cemo bit u mogucnosti zaposjest teritorij bez da moramo ratovat s onima koje zovemo slavjanskom bracom
a ako se naseli koji kozojeb, lako za njega
Odlican post..svatko tko je cestit posten i vrijedan,prosperirao je u Uniji..mizantrop wrote:ja u stvari njima zavidim,mi već 5 god. u EU a vidi di nas je to dovelo,ljepše živit izolirano,oni bar imaju svoj (rat i)mir
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jel to svetac sam o sebi ????pismejker wrote:Odlican post..svatko tko je cestit posten i vrijedan,prosperirao je u Uniji..mizantrop wrote:ja u stvari njima zavidim,mi već 5 god. u EU a vidi di nas je to dovelo,ljepše živit izolirano,oni bar imaju svoj (rat i)mir
immortal-
2014-04-16
zide provode zajedničke ciljeve s mudzahedinimadzango wrote:Izumire ceo Balkan, zato nam i dovode zamenu.
antikristi
immortal-
2014-04-16
a jok..mislim na drzave..naravno da treba uzeti u jednadzbu i brutalnu konkurenciju na svim podrucjima,i nadmetanje medju samim drzavama,ali i firmama unutar njih..granice otvorene,samo sibaj i ponudi sto bolju i kvalitetniju robu ili uslugu..mortal wrote:jel to svetac sam o sebi ????pismejker wrote:Odlican post..svatko tko je cestit posten i vrijedan,prosperirao je u Uniji..mizantrop wrote:ja u stvari njima zavidim,mi već 5 god. u EU a vidi di nas je to dovelo,ljepše živit izolirano,oni bar imaju svoj (rat i)mir
Guest- Guest
super ...pismejker wrote:a jok..mislim na drzave..naravno da treba uzeti u jednadzbu i brutalnu konkurenciju na svim podrucjima,i nadmetanje medju samim drzavama,ali i firmama unutar njih..granice otvorene,samo sibaj i ponudi sto bolju i kvalitetniju robu ili uslugu..mortal wrote:jel to svetac sam o sebi ????pismejker wrote:Odlican post..svatko tko je cestit posten i vrijedan,prosperirao je u Uniji..mizantrop wrote:ja u stvari njima zavidim,mi već 5 god. u EU a vidi di nas je to dovelo,ljepše živit izolirano,oni bar imaju svoj (rat i)mir
immortal-
2014-04-16
da...no to koshta vremena dok ne dodjes uopce na nivo kvalitete ,koja je vec desetljecima postulat vrijednosti u Europi..mortal wrote:super ...pismejker wrote:a jok..mislim na drzave..naravno da treba uzeti u jednadzbu i brutalnu konkurenciju na svim podrucjima,i nadmetanje medju samim drzavama,ali i firmama unutar njih..granice otvorene,samo sibaj i ponudi sto bolju i kvalitetniju robu ili uslugu..mortal wrote:jel to svetac sam o sebi ????pismejker wrote:Odlican post..svatko tko je cestit posten i vrijedan,prosperirao je u Uniji..mizantrop wrote:ja u stvari njima zavidim,mi već 5 god. u EU a vidi di nas je to dovelo,ljepše živit izolirano,oni bar imaju svoj (rat i)mir
mi smop iznikli iz komjunizma i to nam je stigma u svim nivoima komunikacije i nadmetanja,i jako puno vremena covjek mora,naravno i truda uloziti da bi se dokazao i potvrdio nivo svoje kvalitete,stogod radio..
Guest- Guest
Srbija će toliko demografski krahirat da će počet uvoditi zakone protiv emancipacije
Ponovno uvođenje vojnog roka je jedan od tih zakona
Nema im tko služit vojsku pa moraju zakonom mobilizirat
Ponovno uvođenje vojnog roka je jedan od tih zakona
Nema im tko služit vojsku pa moraju zakonom mobilizirat
2014-04-11
Vojni rok je nebuloza, prvo nista ne nauče a drugo troše pare naroda.
Isti se moze i u toku godine vikendom odraditi, ne kosta nista a zavrsio si posao.
Prijatelj za godinu dana imao nekoliko vezbanja kalašnjikovim, valjda tri puta i jednom bacanje bombe.
Smeje se i sam.
Isti se moze i u toku godine vikendom odraditi, ne kosta nista a zavrsio si posao.
Prijatelj za godinu dana imao nekoliko vezbanja kalašnjikovim, valjda tri puta i jednom bacanje bombe.
Smeje se i sam.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Vojni rok je nebuloza, prvo nista ne nauče a drugo troše pare naroda.
Smeje se i sam.
immortal-
2014-04-16
Ratnika čini um a ne oružje
Dobro ti vojni ročnici su i onako pomočno tehničko logističko osoblje a ne ratnici
Dobro ti vojni ročnici su i onako pomočno tehničko logističko osoblje a ne ratnici
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ALBANAC O KOJEM PRIČA CIJELA SRBIJA ???? pošteno radi i zaradi ??? Što je s nama ostalima??
» Tukli psa betonskim blokom do smrti, pa pobegli: Srbija je zgrožena monstrumima koji žive među nama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
» Pančevo izumire
» Obitelj izumire i u Hrvata?
» ovi se baš rugaju
» Tukli psa betonskim blokom do smrti, pa pobegli: Srbija je zgrožena monstrumima koji žive među nama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
» Pančevo izumire
» Obitelj izumire i u Hrvata?
» ovi se baš rugaju
Page 2 of 2