Obitelj izumire i u Hrvata?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obitelj izumire i u Hrvata?
Koga briga za obitelj u matrijahatu
Žena glava obitelji
Svašta
Žena glava obitelji
Svašta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:loše
Pa za 15 godina bit će oko 40% ako se ovako nastavi
Dakle piši propalo za naciju, butigu se ugodno more zatvorit, dati nekima novima da nasele.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:loše
Pa za 15 godina bit će oko 40% ako se ovako nastavi
Dakle piši propalo za naciju, butigu se ugodno more zatvorit, dati nekima novima da nasele.
hrvatska je nebitna....
promjena mora poći iz dubine kontinenta i raspiriti se...
mi ionako nismo subjekt u bilo kakvim ozbiljunijim opcijama, tek odzvanjamo na interferenciju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:hrvatska je nebitna....
mi ionako nismo subjekt u bilo kakvim ozbiljunijim opcijama, tek odzvanjamo na interferenciju
No odakle da dođe? Mađarska je premalena, Poljska je periferija, u Rusiji stanje nije ništa bolje... Ja sam svojevrsan pesimist, mislim da je kraj ovakve europe pred nama... Sve ide puno brže nego što se prije 20tak godina moglo predvidjeti...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:hrvatska je nebitna....
No odakle da dođe? Mađarska je premalena, Poljska je periferija, u Rusiji stanje nije ništa bolje... Ja sam svojevrsan pesimist, mislim da je kraj ovakve europe pred nama... Sve ide puno brže nego što se prije 20tak godina moglo predvidjeti...
Pa ja dugo govorim da se stvari događaju sve brže....dok sam ja govorio kako kina grabi naprijed prije nekih 5-6 godina, marcel, yoda i liberatrijanski fan krug su se zajebavali kako ništa od tog da oni rade za šaku riže i da nikad neće......bljeh
Treba se podići višlje i vidjeti šire i dalje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa Nikola Tesla vam je prije sto godina lipo rekao kako matrijahat završava na kraju
Samouništenje
Samouništenje
2014-04-11
Nikola Tesla vam je inače majstor svjetlosti
Nije šala
Pa fino vam je jedan od šefova Galaktičke federacije prije sto godina rekao da matrijahat završava samouništenjem
Šta se sad čudite?
Nije šala
Pa fino vam je jedan od šefova Galaktičke federacije prije sto godina rekao da matrijahat završava samouništenjem
Šta se sad čudite?
2014-04-11
Dobro sad..ne panicite..vidjam svakodnevno puno hrvatskih mladih i sredovjecnih bracnih parova u Svabiji..sa djecom svakako i drze do obitelji..nece hrvati izumrit..mozda ce samo postojati pod nekim drugim nazivom..
Guest- Guest
Srbipismejker wrote:Dobro sad..ne panicite..vidjam svakodnevno puno hrvatskih mladih i sredovjecnih bracnih parova u Svabiji..sa djecom svakako i drze do obitelji..nece hrvati izumrit..mozda ce samo postojati pod nekim drugim nazivom..
2014-04-11
Sad ću vam objasniti zašto vi mene nemožete pobjedit
Morate ukinit ženama prava no vi to nećete i onda će vaš svijet potonit u kaos i bezvlađe a tu više nitko nema prava ni muški ni ženske
Ako malo bolje pogledate žene uvijek gube svoja prava
Pitanje je samo oćete li i vi skupa sa njima
Morate ukinit ženama prava no vi to nećete i onda će vaš svijet potonit u kaos i bezvlađe a tu više nitko nema prava ni muški ni ženske
2014-04-11
heheRayMabus wrote:Sad ću vam objasniti zašto vi mene nemožete pobjedit
Guest- Guest
Žene i muškarci nemogu imat ista prava
Ako se utrkuju konj i raga i kreću iz iste točke konj će pobijediti
Žene su vridnije, borbenije i ako imaju ista prava uskoro će izbaciti muškog iz uprave društva i ona će postati i glava kuće a muškarci će postati beskorisni propadati i usput povući postepeno i društvo na dno
Zato žene nemogu imati ista i jednaka prava kao muškarci...... one su u ovoj priči konj i to ukidanje njihovih prava je priznanje da su..... bolje od nas
Žene su vridnije, borbenije i ako imaju ista prava uskoro će izbaciti muškog iz uprave društva i ona će postati i glava kuće a muškarci će postati beskorisni propadati i usput povući postepeno i društvo na dno
Zato žene nemogu imati ista i jednaka prava kao muškarci...... one su u ovoj priči konj i to ukidanje njihovih prava je priznanje da su..... bolje od nas
2014-04-11
RayMabus wrote:Koga briga za obitelj u matrijahatu
Žena glava obitelji
Svašta
poziv na osnazenje zena nije nista drugo nego poziv za neovisnoscu
ne od muskarca nego od veze izmedu muskaraca i zena, tj monogamije
muskarci su isto kao i zene o muskarcima uvjek bili ovisni o zenama, i sve sto narusava tu dinamiku ima (ili postize) cilj razjebavanja obitelji
a generalno tvrdit da je u tom odnosu samo zena bila zrtva i nije imala nikakva prava je apsolutna laz
pojedinih slucajeva naravno ima ali generalno teskoce zivota i ovisnost su i muskarci i zene podnosili zajedno
danasnji feminizam je elitisticki feminizam razmazenih bogatih tikvica i veze nema sa zivotima zena nizeg materijalnog stanja
ali je pitak za sire mase
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zene generalno jesu vrijednije, ambicioznije i borbenije u smislu borbe za materijalni kvalitet zivotaRayMabus wrote:Žene i muškarci nemogu imat ista prava
mislim da je to bioloski tako odredeno radi potomstva
muskarcima najveci motivi su vecinom seksualni a ostalo je manje vazno
seksa zabave i igara a ostalo..joj jel bas moram
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma to kazes zato sta nisi upoznao ovu ekipu sa fera, ono cak imas i neki vic o tome: pitali studenta ekonomije i fera sta je to cybersex. Ovaj sa ekonomije pitao seks sto? A ferovac cyber sto?...Nije nesto pretjerano smijesno ali evo svejedno...prckov wrote:zene generalno jesu vrijednije, ambicioznije i borbenije u smislu borbe za materijalni kvalitet zivotaRayMabus wrote:Žene i muškarci nemogu imat ista prava
mislim da je to bioloski tako odredeno radi potomstva
muskarcima najveci motivi su vecinom seksualni a ostalo je manje vazno
seksa zabave i igara a ostalo..joj jel bas moram
Inace neznam bas da li su te neke razlike toliko velike koliko vi tu cesto predstavljate. Ono i jedni i drugi seks zabava i igara, samo mozda drukcije malo ispoljeno ali to je to u principu. A takvi su obrasci ponasanja jer nam je cijeli sustav za bacit u kos za smece, ljudi ne mogu normalno zivjeti robovi su i ne svidja im se to. Tako da je to vise nekakav oblik protesta jer ljudi jako vole raditi ono sto ih zanima i ne vole biti na pozicijama moci ako "nagrada" za to nije prestanak robstva ili povoljniji status u coravoj piramidi. Zene jesu nesto odgovornije ako imaju djecu, ono sila prilike kako bi se reklo, ali ako nemaju ili imaju dovoljno love za dadilje i to ponasanje postaje poprilicno slicno. Mislim ono ekipa, jer vi stvarno mozete vidjeti neku bitnu razliku izmedju recimo hilarije klinton i bila klintona, meni oni ko jaje jajetu...
Guest- Guest
Neseksaš se s nečim šta ti se gadi
Žene koje izguravaju muške sa društvenih pozicija i nameću se kao glava kuće
Seks nema veze sa ovom temom jer se neseksaš sa nečim šta ti se gadi
Žene koje izguravaju muške sa društvenih pozicija i nameću se kao glava kuće
Seks nema veze sa ovom temom jer se neseksaš sa nečim šta ti se gadi
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Pančevo izumire
» SRBIJA IZUMIRE, a nama se rugaju
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Pančevo izumire
» SRBIJA IZUMIRE, a nama se rugaju
Page 1 of 3