Aleksandra Zec epizoda 200
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Aleksandra Zec epizoda 200
Speare Shaker wrote: Tada su njegove grupe obavile odličan posao u čišćenju okolice Gospića
A istovremeno plačkali i ubijali po Zagrebu i još stigli ratovati, pravi multitasking na razini Isusa, prisutni na više mista istovremeno.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
nemas pojma o cemu pricas...mercepovih ljudi nije bilo puno...da bi za sve krivi bili...najveci dio pljacki u zagrebu izveli su ljudi koji nisu fronta vidjeli ili nisu bili pripadnici hrvatskih postrojbi vec su se skrivajuci iza uniformi domogavsi se oruzja iz vojarni radili to sto su radili...osobno znam lika iz kvarta fronta nije primirisao nije bio ni u jendoj postrojbi domogao se maskirne uniforme i sa kalasem na ramenu reketario je obrtnike u kvartu...ljudima uzimao lovu..maltretirao fizicki ljude...naravno da je zavrsio u zatvoru...takvi su najvise to radilicatabbath wrote:Speare Shaker wrote: Tada su njegove grupe obavile odličan posao u čišćenju okolice Gospića
A istovremeno plačkali i ubijali po Zagrebu i još stigli ratovati, pravi multitasking na razini Isusa, prisutni na više mista istovremeno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
catabbath wrote:Speare Shaker wrote: Tada su njegove grupe obavile odličan posao u čišćenju okolice Gospića
Pa istina je. Neki su branili Gospić, a neki su pljačkali po Zagrebu.
Nije to bila neka jedinstvena grupa nego nakupina svakakvih avanturista, polukriminalaca pa i pravih kriminalaca.
Ali su barem bili uspješni na svakom bojištu gdje su se pojavili, za razliku od famoznog Siniše Dvorskog (Stracaboška) koji se uglavnom na bojištu "proslavio" naslikavanjem pred kamerama i pljačkanjem lokalnih trgovina. Što je radio kao civil, to sigurno i sam dobro znaš.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Ali su barem bili uspješni na svakom bojištu gdje su se pojavili, za razliku od famoznog Siniše Dvorskog (Stracaboška) koji se uglavnom na bojištu "proslavio" naslikavanjem pred kamerama i pljačkanjem lokalnih trgovina. Što je radio kao civil, to sigurno i sam dobro znaš.
Zajeban lik, možda je i dan dnas još u zatvoru, nije mu HDZ držao leđa kao Merčepu i njegovoj bandi.
catabbath-
2015-08-22
..pa ne bi bas rekao da je ovo potpuno tocno za dvorskog...dok je bio u kostajnici cetnici nisu puno toga ucinili...nakon njegovog odlaska kostajnica pala nakon deset dana...u petrinji nije mogao puno uciniti jer su on i tigrovi takorec dosli prekasno kad ej petrinja bila pred padom..dobio je odlicje za sudjelovanje u oslobađanju mostara 1992 i capljine u operaciji cagalj gdje je njegova postrojba bila među najpohvaljenijima...Speare Shaker wrote:catabbath wrote:Speare Shaker wrote: Tada su njegove grupe obavile odličan posao u čišćenju okolice Gospića
Pa istina je. Neki su branili Gospić, a neki su pljačkali po Zagrebu.
Nije to bila neka jedinstvena grupa nego nakupina svakakvih avanturista, polukriminalaca pa i pravih kriminalaca.
Ali su barem bili uspješni na svakom bojištu gdje su se pojavili, za razliku od famoznog Siniše Dvorskog (Stracaboška) koji se uglavnom na bojištu "proslavio" naslikavanjem pred kamerama i pljačkanjem lokalnih trgovina. Što je radio kao civil, to sigurno i sam dobro znaš.
2015-09-08
nije u zatvoru..izasao je 2012..ima svoju facebook stranicu..sinischa dvorskicatabbath wrote:Speare Shaker wrote:Ali su barem bili uspješni na svakom bojištu gdje su se pojavili, za razliku od famoznog Siniše Dvorskog (Stracaboška) koji se uglavnom na bojištu "proslavio" naslikavanjem pred kamerama i pljačkanjem lokalnih trgovina. Što je radio kao civil, to sigurno i sam dobro znaš.
Zajeban lik, možda je i dan dnas još u zatvoru, nije mu HDZ držao leđa kao Merčepu i njegovoj bandi.
2015-09-08
catabbath wrote: nije mu HDZ držao leđa kao Merčepu i njegovoj bandi.
Doduše savim logično budući da im je likvidirao uvaženog člana za pišljivih 15 000 DEM
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:catabbath wrote:nije u zatvoru..izasao je 2012..ima svoju facebook stranicu..sinischa dvorski
Gle stvarno, i sad agitira za Živi Zid koliko vidim . A ti baš pratiš te krimose.
catabbath-
2015-08-22
svorskog znam osobno sa ratista i baze pripadali smo istoj bojnoj tigrova...on su bili zebre a moji su bili gavranovicatabbath wrote:vuksadinare wrote:catabbath wrote:nije u zatvoru..izasao je 2012..ima svoju facebook stranicu..sinischa dvorski
Gle stvarno, i sad agitira za Živi Zid koliko vidim . A ti baš pratiš te krimose.
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
inace koliko sam ga ja poznavao te '91 i iz baze..bio je profesionalan..njegova postrojba je bila uvijek lijepo uređena...disciplinirana...sjecam se da je kad smo bili u brstu prije ulaska u petrinju nasao kod lika 'bombice' pelinkvca u đepu..podigao ga je od zemlje ko pero i stresao ga tako da mu je 'bombica' iz đepa popadalo podosta.. ..lika je odmah potjerao iz svoje postrojbe...drugog je skoro ustrijelio kad ga je nasao polupijanog na strazi...
2015-09-08
Od junaka do plaćenog ubojice
Stracaboško je ličnost puna kontroverzi i repova iz života u Europi prije rata, ali i ratnih vremena, u kojima je od junaka brzo došao do optužbi i nečasnog otpusta. Nakon toga postaje plaćeni ubojica. Uvijek je volio pokazivati mišiće i skretati na sebe pažnju javnosti i ta ga želja očito još nije minula, što dokazuje ovaj dosta pompozni izlazak iz zatvora.
koliko sam ga ja poznavao ona dva mjeseca sa ratista i iz baze...meni je djelovao ok..volio je puno pricati..ali ga i sve zanimalo...neki lik je ispred baze popravljao thomos...on izasao iz baze i pita ga sto mu je motoru..o dijelovima..volio je oruzje rastavljati,sastavljati drzati predavanja o svakom oruzju..i znao je bogami ohohoho..toga
2015-09-08
A ono,
Iznenada je nestao iz javnosti, a nakon nekoliko godina pojavio se kao brutalni kriminalac i plaćeni ubojica koji je za 15.000 njemačkih maraka likvidirao ministra Popovića 27. ožujka 1996. u Vrsaru pokraj Poreča.
veli da mu ej hdz namjestio...da nije ubio ovoga..catabbath wrote:A ono,Iznenada je nestao iz javnosti, a nakon nekoliko godina pojavio se kao brutalni kriminalac i plaćeni ubojica koji je za 15.000 njemačkih maraka likvidirao ministra Popovića 27. ožujka 1996. u Vrsaru pokraj Poreča.
2015-09-08
vuksadinare wrote:veli da mu ej hdz namjestio...da nije ubio ovoga..
Lol. Ovaj lik ga je unajmio
https://www.jutarnji.hr/arhiva/sime-medanic-uhicen-zbog-egzekucije-sestre/3243140/
catabbath-
2015-08-22
Tako čitajući vase komentare
Sve vise vidi se da sam u pravu po obicaju
Gkede rata
Rat je bio IMOVINSKI
ISKLJUCIVO.
JER SE otcjepljenje moglo postici mirnim putem.
Rat je bio vrsta KONTRAREVOLUCIJE u kpjpj su dokinute izuzetne vrijednosti socijslizma u ljudskim pravima.
Rat je bio nošen ideologijom NACIONALIZMA s naglaskom na ustasku NDH .
RAT JE BIO TUDMANOVA IGRA DA SE DOČEPA TITULE A ON JE BIO LUTKA NA KONCU HERCEGOVACKIH EMIGRANATA S KPJIMA JE USAO U DIL .
JEBEM MU NANU, MRTVU. U USTA
ZA SVE JR KRIV
Sve vise vidi se da sam u pravu po obicaju
Gkede rata
Rat je bio IMOVINSKI
ISKLJUCIVO.
JER SE otcjepljenje moglo postici mirnim putem.
Rat je bio vrsta KONTRAREVOLUCIJE u kpjpj su dokinute izuzetne vrijednosti socijslizma u ljudskim pravima.
Rat je bio nošen ideologijom NACIONALIZMA s naglaskom na ustasku NDH .
RAT JE BIO TUDMANOVA IGRA DA SE DOČEPA TITULE A ON JE BIO LUTKA NA KONCU HERCEGOVACKIH EMIGRANATA S KPJIMA JE USAO U DIL .
JEBEM MU NANU, MRTVU. U USTA
ZA SVE JR KRIV
a ne znam...mogu reci d aje bio ok sa svojim ljudima i drugima...znal se i zapiti sa nama u birtiji preko puta baze kad je bilo slobodno...za razliku od mnogih drugih zapovjednika...mahom se i druzio sa obicnim gardistima najvise...sad njegov privatni zivot tko zna..catabbath wrote:vuksadinare wrote:veli da mu ej hdz namjestio...da nije ubio ovoga..
Lol. Ovaj lik ga ne unajmio
https://www.jutarnji.hr/arhiva/sime-medanic-uhicen-zbog-egzekucije-sestre/3243140/
2015-09-08
Nista me toliko ne cudi kao hrvatski narod.
Ti boga
U Slovačkoj ubiju novinara i digne se cijela zemlja .
Kod nas ubiju Pukanića i niko ne mrdne kurcom.
Kpd nas se sistematski odrzava na zivotu KRIMINALNA VLAST HDZEJA
povezana s podzemljem svoh mogucih naziva pa i klasičnim mafijaškim
A hrbati glasaju po 30 i vise % za takvu stranku
I gle
Odjebite vi iz HERCEGBOSNE U TROSKOKU
FAKAT STE ODIGRALI SVE KARTE
odite sad u miru U picku materinu
Hrbatska je PRAZNA I PUSTA
Ti boga
U Slovačkoj ubiju novinara i digne se cijela zemlja .
Kod nas ubiju Pukanića i niko ne mrdne kurcom.
Kpd nas se sistematski odrzava na zivotu KRIMINALNA VLAST HDZEJA
povezana s podzemljem svoh mogucih naziva pa i klasičnim mafijaškim
A hrbati glasaju po 30 i vise % za takvu stranku
I gle
Odjebite vi iz HERCEGBOSNE U TROSKOKU
FAKAT STE ODIGRALI SVE KARTE
odite sad u miru U picku materinu
Hrbatska je PRAZNA I PUSTA
Je li ti poznat netko s inicijalima ZV?vuksadinare wrote:svorskog znam osobno sa ratista i baze pripadali smo istoj bojnoj tigrova...on su bili zebre a moji su bili gavranovicatabbath wrote:vuksadinare wrote:catabbath wrote:nije u zatvoru..izasao je 2012..ima svoju facebook stranicu..sinischa dvorski
ne...Eroo wrote:Je li ti poznat netko s inicijalima ZV?vuksadinare wrote:svorskog znam osobno sa ratista i baze pripadali smo istoj bojnoj tigrova...on su bili zebre a moji su bili gavranovicatabbath wrote:vuksadinare wrote:catabbath wrote:nije u zatvoru..izasao je 2012..ima svoju facebook stranicu..sinischa dvorski
2015-09-08
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Plenki 10 epizoda:Paranoja
» Romska posla 2 epizoda
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» 100-ta epizoda Dodikove sapunice pod imenom 'Predlozit cu referendum o odcjepljenju od BiH'
» TITOVA ALEKSANDRA ZEC
» Romska posla 2 epizoda
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» 100-ta epizoda Dodikove sapunice pod imenom 'Predlozit cu referendum o odcjepljenju od BiH'
» TITOVA ALEKSANDRA ZEC
Page 4 of 10