Plenki 10 epizoda:Paranoja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Plenki 10 epizoda:Paranoja
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2222464
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki 10 epizoda:Paranoja
Covjek tri dana samo o sebi prica i napadu na sebe...kao da daje materijala shitingu ...halo premijeru...spusti se na zemlju...tudjman je jedan dan pricao o tisucu puta gorem napadu na sebe..ovaj fakat na silu samo od sebe hoce zrtvu napraviti..lik ak si puko i imas paraniju nisi vise sposoban za ovaj posao
2015-09-08
Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
darth_vader-
2014-04-17
Sad mi je jasno zasto je eskivirao odlazak u rat..kurac anemija nego paranoja i strah..nakon jednog dana na bojistu dobio bi zivcani slom..dobio je ovak a ni blizu metka nije bio..zracna uzbuna u zagrebu ga u afan bacila
2015-09-08
Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Napravili ste mu medveđu uslugu.Sad će cijeli Brisel tapšati Plenkya,kao borca protiv neofašističkog ekstremizma,koji je kao takav bio meta rastrojenog desničarskog fanatika.vuksadinare wrote:Covjek tri dana samo o sebi prica i napadu na sebe...kao da daje materijala shitingu ...halo premijeru...spusti se na zemlju...tudjman je jedan dan pricao o tisucu puta gorem napadu na sebe..ovaj fakat na silu samo od sebe hoce zrtvu napraviti..lik ak si puko i imas paraniju nisi vise sposoban za ovaj posao
2015-07-23
hoces reci politicar-pickica...sad mi je jasno zasto ga je juncker stipao..zna stari njunfer picku u ovom slucaju peska namirisatסמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
2015-09-08
prepoznat ce ga kao placljivu pickicu paranoika koji vec danima maltretira pucanstvo kmececi paranoicno o napadu samo na njega i da se citava drzava urotila da ga ubije..cak i portir u vladi..njega jos nije ubrojioסמאל wrote:Napravili ste mu medveđu uslugu.Sad će cijeli Brisel tapšati Plenkya,kao borca protiv neofašističkog ekstremizma,koji je kao takav bio meta rastrojenog desničarskog fanatika.vuksadinare wrote:Covjek tri dana samo o sebi prica i napadu na sebe...kao da daje materijala shitingu ...halo premijeru...spusti se na zemlju...tudjman je jedan dan pricao o tisucu puta gorem napadu na sebe..ovaj fakat na silu samo od sebe hoce zrtvu napraviti..lik ak si puko i imas paraniju nisi vise sposoban za ovaj posao
2015-09-08
סמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
Moguće, "muškarci" koji nosaju vešte i šminkaju se, pomalo ulaze u mainstream...
darth_vader-
2014-04-17
סמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
nema tu pomoći kolega...još su i dobro ovi koji su zaglavili u 90im..ima ih koji još drve 41. a bogami i pokoji teži slučaj i od njih
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović likes this post
ti si zaglavljen u nultoj godini sa isusom socijalističkim brigadirem ... kako ti velišepikur37 wrote:סמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
nema tu pomoći kolega...još su i dobro ovi koji su zaglavili u 90im..ima ih koji još drve 41. a bogami i pokoji teži slučaj i od njih
Last edited by obala razuma on Fri 16 Oct - 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa to nije od jucer..fakat je da je slika idealnog muskarca,ponesto promjenjena,i da je danasnji ideal,lik uskih ramena,tananih ruku,uska i izduzena tijela..jasambrend wrote:סמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
Moguće, "muškarci" koji nosaju vešte i šminkaju se, pomalo ulaze u mainstream...
Ja vise jedva da mogu naci garderobu,koju mogu odjenuti,a uveden je novi broj za "muskarce" XS(extra small)..gledam one lutke po robnim kucama,a jebote,kao da su oni izduzeni elijeni iz dosje-x-a..
Kosulje fine muske,nisu vise komotne siroka kroja i ramena,nego strukirane i pičkaste..hozne,sa lateksom i rastezljive...
Pomirite se,takvi ce vas nadalje guziti a vi slobodno napinjite misice... ..
Guest- Guest
obala razuma wrote:ti si zaglavljen u nultoj godini sa isusom socijalističkim brigadirem ... kako ti velišepikur37 wrote:סמאל wrote:Vi nikako da uđete u novi milenijum.Ovo nisu 90te,gledajte malo u budućnost a ne u prošlost.Plenky je primjeren lider današnjem vremenu.jasambrend wrote:Da smo imali ovakvu mimozu 90-tih na vlasti, koalicijski partner bi u 5 dana do Bregane doša....
e tako, ubaci se u normalnu diskusiju pa se možemo zezati...a ne okolo galamiti...budi dobar pa ću pričati s tobom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dakle pokušaj atentata u mirna vremena, a podstican atmosferom u stilu “Plenki je za sve kriv” jest tema za raspravu, i to malo dulju od tri dana.
Tema rasprave je atmosfera mržnje, tko ju generira, prema kome i zašto.
Sasvim jasno, pravašija izbačena iz kolosijeka ne 21. ni 20., već 19. st., a ono važnije, gladna za vlašću bez odgovornosti, kojima su se pridružili poluinteligenti - bivši jurišnici Foruma mladih SDP-a, kojima prijeti rasap i koji će nagodinu strahovati hoće li im makar ostati da uređuju parkove i nasade po Lovranu...iz istih razloga.
Smeta im Plenkovic i u mainstreamu pozicioniran HDZ, prihvatljiv većini birača.
Pa su ga po svojim tajnim uzorima - Srbima i zemunskom klanu išli ovjeriti. To je kultura terorizma i atentata na legalno izabrane dužnosnike, to nije hrvatski ni srednjoeuropski mentalitet. To je Bosna, Srbija, Rumunjska, Turska, Irak, Egipat, Libija...
Sve je vrlo jasno i jednostavno, puno je političkih očajnika, i ja ću to ponavljati svaki dan ovdje.
Tema rasprave je atmosfera mržnje, tko ju generira, prema kome i zašto.
Sasvim jasno, pravašija izbačena iz kolosijeka ne 21. ni 20., već 19. st., a ono važnije, gladna za vlašću bez odgovornosti, kojima su se pridružili poluinteligenti - bivši jurišnici Foruma mladih SDP-a, kojima prijeti rasap i koji će nagodinu strahovati hoće li im makar ostati da uređuju parkove i nasade po Lovranu...iz istih razloga.
Smeta im Plenkovic i u mainstreamu pozicioniran HDZ, prihvatljiv većini birača.
Pa su ga po svojim tajnim uzorima - Srbima i zemunskom klanu išli ovjeriti. To je kultura terorizma i atentata na legalno izabrane dužnosnike, to nije hrvatski ni srednjoeuropski mentalitet. To je Bosna, Srbija, Rumunjska, Turska, Irak, Egipat, Libija...
Sve je vrlo jasno i jednostavno, puno je političkih očajnika, i ja ću to ponavljati svaki dan ovdje.
Guest- Guest
I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Stvarno, da ja imam toliko otrova u sebi, umro bi kroz mjesec dana.
Uglavnom, svaki dan ću vam, jasno i bez okolišanja, to priopćavati, da vam je prihvatljivo ubiti predsjednika Vlade RH, zato jer nije uzeo “vaše” u koaliciju.
A ako njega nema, onda je dobar i redarstvenik, čovjek s obitelji i djecom koji zarađuje 5.400,00 kn.
Svaki dan ćete to slušati od mene, jer to i jeste.
Uglavnom, svaki dan ću vam, jasno i bez okolišanja, to priopćavati, da vam je prihvatljivo ubiti predsjednika Vlade RH, zato jer nije uzeo “vaše” u koaliciju.
A ako njega nema, onda je dobar i redarstvenik, čovjek s obitelji i djecom koji zarađuje 5.400,00 kn.
Guest- Guest
Kad vidim koji su bolesnici ovi iz Domovinskog Pokreta,tek sad vidim da je puno manje zlo bilo s Pupavcem formirati vlast,nego s ovim umobolnicima poput Vidović Krišto,Hasnbegović i ostala hajdučija.
2015-07-23
Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Hej Iskra :)
Guest- Guest
Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
uprolazu- Posts : 45
2019-09-11
uprolazu wrote:Čestitam, otkrio si toplu vodu. Jesam nešto slagala, prisjeti se AA :-)?mobiu$ wrote:uprolazu wrote:Javio se pravi. lik koji je odavao osobne podatke, prijetio, dalje neću ni nabrajati. Ženturačo, pokrij se po ušima i šuti.mobiu$ wrote:I vidim i ovdje isti nasilan obrazac uvreda ad hominem i prijetnji, iza kojih se krije nepatvoreni strah, jer se sada otvoreno priča o atmosferi koji podjaruju, kome ona odgovara u Hrvatskoj...i slijepa mržnja, koja je ostala njihova osobna i politička konstanta.
Ma nije lažljivost tvoja mana Iskra.
Pokvarenost, zavist i celulit jest. :)
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Aleksandra Zec epizoda 200
» Baltička paranoja :D
» Romska posla 2 epizoda
» dr. strangetrump i paranoja na ljevici
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» Baltička paranoja :D