''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranimred wolf wrote:Ne prdi nepotrebno.tre wrote:ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:
njihahahahahahahahaha
ovako
ili ovako
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Znaš, kreteni poput tebe nastoje sakriti da su kreteni pred drugima, a ti? Ti se stalno trudiš pokazati ovdje koliki si kreten. To ja baš fascinantno.tre wrote:Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranimred wolf wrote:Ne prdi nepotrebno.tre wrote:ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:
Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj put
ovako
ili ovako
red wolf-
2016-02-10
Ma lako za mene, ja samo hranim potrebitu stoku i to mi stvara problem odnosno više dilemu oko toga sa čime i kada ih trebam nahraniti a naročito ne znam dobro odrediti količinu hrane. Jel mi može tvoj veterinar nekako pomoći u tome, plizzzzred wolf wrote:Znaš, kreteni poput tebe nastoje sakriti da su kreteni pred drugima, a ti? Ti se stalno trudiš pokazati ovdje koliki si kreten. To ja baš fascinantno.tre wrote:Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranimred wolf wrote:Ne prdi nepotrebno.tre wrote:ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:
Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.
ovako
ili ovako
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRVI INTERVJU MINISTRA OBRANE 'Hrvatska ima pravo na vlastitu obranu i nikakva galama neće nas omesti u modernizaciji vojske'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Izrael za ministra obrane ima socipatu i manijaka
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Izrael za ministra obrane ima socipatu i manijaka
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
Page 2 of 2