ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Empty Re: ''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''

Post by Šandor Winnetou 27/9/2018, 22:18

red wolf wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
njihahahahahahahahaha
Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj put
''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 4k7ImDDU_400x400
Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.
ezek dečko pozobaj ono  što ti je ponuđeno i zašuti :) Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te  tako  i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problema :)
Ne prdi nepotrebno.
Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranim
ovako
''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Sulej
ili ovako

''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Haystack-montana-countryside-scene-thumb

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Empty Re: ''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''

Post by red wolf 27/9/2018, 22:24

tre wrote:
red wolf wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
tre wrote:
Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj put
''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 4k7ImDDU_400x400
ezek dečko pozobaj ono  što ti je ponuđeno i zašuti :) Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te  tako  i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problema :)
Ne prdi nepotrebno.
Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranim
ovako
''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Sulej
ili ovako

''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?'' - Page 2 Haystack-montana-countryside-scene-thumb
Znaš, kreteni poput tebe nastoje sakriti da su kreteni pred drugima, a ti? Ti se stalno trudiš pokazati ovdje koliki si kreten. To ja baš fascinantno.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/9/2018, 22:28

red wolf wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
Ne prdi nepotrebno.
ovako
ili ovako

Znaš, kreteni poput tebe nastoje sakriti da su kreteni pred drugima, a ti? Ti se stalno trudiš pokazati ovdje koliki si kreten. To ja baš fascinantno.
Ma lako za mene, ja samo hranim potrebitu stoku i to mi stvara problem odnosno više dilemu oko toga sa čime i kada ih trebam nahraniti a naročito ne znam dobro odrediti količinu hrane. Jel mi može tvoj veterinar nekako pomoći u tome, plizzzz :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics