''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-ima-potpuno-nesuvislog-ministra-obrane-je-li-vam-to-normalno/2026763.aspx
Kad shvatite konačno da ova zemlja nema više budućnosti, onda nemojte kriviti druge oko sebe...
Kad shvatite konačno da ova zemlja nema više budućnosti, onda nemojte kriviti druge oko sebe...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.tre wrote:Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.tre wrote:Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
Kako rekoh predugo si tu, očito si zastranio
Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...tre wrote:red wolf wrote:Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.tre wrote:Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
red wolf-
2016-02-10
Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)red wolf wrote:Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...tre wrote:red wolf wrote:Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.tre wrote:Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...tre wrote:Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)red wolf wrote:Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...tre wrote:red wolf wrote:Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.tre wrote:Pali motore ezek, predugo si tu sa nama NLO TET te čeka
red wolf-
2016-02-10
Rekoh ti da ne budeš konj ali djabared wolf wrote:hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...tre wrote:Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)red wolf wrote:Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...tre wrote:red wolf wrote:
Ti vjeruješ da je Zemlja ravna ploča. Daj promjeni sliku.
Zaborav (2013) - IMDb
tja..nish nova..no niti na drugim pozicijama vlasti nisu bolji..podobni a ne sposobni...
dokaz svemu tome je da je drzava osla u kuratz..blagi..da budem optimistican..
dokaz svemu tome je da je drzava osla u kuratz..blagi..da budem optimistican..
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahatre wrote:Rekoh ti da ne budeš konj ali djabared wolf wrote:hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...tre wrote:Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)red wolf wrote:Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...tre wrote:
Zaborav (2013) - IMDb
red wolf-
2016-02-10
Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanjered wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:Rekoh ti da ne budeš konj ali djabared wolf wrote:hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...tre wrote:Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)red wolf wrote:
Poispadali su ti sa te tvoje Zemlje...
Zaborav (2013) - IMDb
hahahahahahahahahahahahatre wrote:Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanjered wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:Rekoh ti da ne budeš konj ali djabared wolf wrote:hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...tre wrote:
Dečko ukucaj Oblivion, čisto onako da ne ispadaš dalje konj :)
Zaborav (2013) - IMDb
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:njihahahahahahahatre wrote:Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanjered wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:Rekoh ti da ne budeš konj ali djabared wolf wrote:
hahahahahahahahaha...Jebote, što sve hoda ovom Zemljom...
Zaborav (2013) - IMDb
… Lako je pričati… A ugasiti… Ahm… Treba to ugasiti… Treba ući u tu vatru. Treba to postaviti, to su… Stvarno su junaci, ja vam kažem. Vam… I sada je angažirano
nisam mogao odoljeti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tako ti kad ti iz središnjice kažu što da činiš...hahahahahahahahahatre wrote:red wolf wrote:njihahahahahahahatre wrote:Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanjered wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:
Rekoh ti da ne budeš konj ali djaba
Zaborav (2013) - IMDb
red wolf-
2016-02-10
Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:njihahahahahahahahahatre wrote:red wolf wrote:njihahahahahahahatre wrote:Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanjered wolf wrote:
hahahahahahahahahahahahaha
Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:njihahahahahahahahahatre wrote:red wolf wrote:njihahahahahahahatre wrote:
Klasika, čim se potvrdi da si konj krene njištanje
red wolf-
2016-02-10
ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:njihahahahahahahahahatre wrote:red wolf wrote:
njihahahahahahaha
Ne prdi nepotrebno.tre wrote:ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:njihahahahahahahahahatre wrote:
red wolf-
2016-02-10
Imaš pravo, sa marvom se nema što raspravljati nego samo nahrani i kreni dalje :):amo me muči u kojem obliku više voliš da te hranimred wolf wrote:Ne prdi nepotrebno.tre wrote:ezek dečko pozobaj ono što ti je ponuđeno i zašuti Mogu ti eventualno nabaciti još koji navilak sijena ali držim da si samo lud pa te tako i tretiram no ako ne želiš šećer možemo se dogovoriti i oko sijena bez problemared wolf wrote:Ja nemam središnjicu, pa da me smiriva.tre wrote:Čudno obično se konji smire kad dobiju kocku šećera, evo još jedna pa možda upali ovaj putred wolf wrote:
njihahahahahahahahaha
ovako
ili ovako
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRVI INTERVJU MINISTRA OBRANE 'Hrvatska ima pravo na vlastitu obranu i nikakva galama neće nas omesti u modernizaciji vojske'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Izrael za ministra obrane ima socipatu i manijaka
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Izrael za ministra obrane ima socipatu i manijaka
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
Page 1 of 2