Zahvalnost Hrvatima od bratskog šiptarskog naroda
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zahvalnost Hrvatima od bratskog šiptarskog naroda
Smiri živci, nikoga vi nećete(niti možete) razbiti...pizzon wrote:razbili bi vas ko zvecku
u paketu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sa onakvom demografijom i vojnom tehnikom starom pola stoljeća?.pizzon wrote:razbili bi vas ko zvecku
u paketu
Jao jao
Uostalom odakle ti ideja da se nama ratuje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A Stipe Mesic The GodfatherGnječ wrote:crvenkasti wrote:Tači: Zahvalni HR zbog pomoći u izgradnji države Kosovo
To je tokom susreta sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović u Njujorku rekao predsednik Kosova Hašim Tači.
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Kosova, tokom susreta se razgovaralo o produbljivanju bilateralnih odnosa, povećanju trgovinske razmene kao i o podršci evroatlantskim integracijama Kosova.
Tači je istakao da je Kosovo zahvalno Hrvatskoj zbog izuzetne pomoći u izgradnji države Kosovo, u jačanju demokratije, obezbeđivanju sigurne budućnosti na evroatlantskom putu, posebno prema EU i NATO.
"Za nas je Hrvatska, kao članica EU i NATO i kao jedna od glavnih regionalnih aktera, partner Kosova u službi jačanja stabilnosti i mira u regionu. Delimo iste poglede na dešavanja u regionu i imamo tradicionalno partnerstvo", kazao je Tači.
Tači i Grabar Kitarovićeva su razgovarali i o evroatlantskoj perspektivi Kosova i o poslednjoj fazi dijaloga o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije.
Tokom boravka u Njujorku, gde se održava zasedanje Generalne skupštine UN, Tači će imati sastanke sa predstavnicima raznih država sveta kako bi istakao agendu bilateralne saradnje, povećanja broja priznanja i učlanjenja u međunarodne organizacije, navodi se u saopštenju.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=09&dd=25&nav_category=640&nav_id=1447828
---------------------------------
Jako smo si bliski i volimo se.
A kad smo zajedno, Srbi nam ništa ne mogu..
znači narko biznis između RH-NDH i šiptarije i šiptara sa kosmeta cvjeta i radi ko švajcarski sat.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Hrvatska i Srbija tj opčenito Hrvati i Srbi mogu ratovati jedino ako Srbija prva potegne oružje tako da ono nevidim smisao pričanja o ratu tu osim ako vi nećete još batina
2014-04-11
Pa to ti i objašnjavampizzon wrote:ko zvecku
samo taknite r.srpsku
Jedino vi možete prvi potegnit
2014-04-11
IZ RS-a je još na početku rata protjerano 200,000 HRvata, iz tkzv. RSK 120,000.pizzon wrote:ko zvecku
samo taknite r.srpsku
Nisi znao? Ne sjećate se više, a?
stoka ustaska napada
radnike iz srbije po zadru.
gosti se rszbezali iz hotela.
svako ko krene za hrvatsku da uplati 100 eu taksu po osobi, pa neka ide.
radnike iz srbije po zadru.
gosti se rszbezali iz hotela.
svako ko krene za hrvatsku da uplati 100 eu taksu po osobi, pa neka ide.
Guest- Guest
Na RS više pik imaju Bošnjaci i zapad
Mi jedino ako oni tamo prvi potegnu
Mi jedino ako oni tamo prvi potegnu
2014-04-11
Posavina se ne može otuđiti, to valjda znate?pizzon wrote:ko zvecku
samo taknite r.srpsku
u biti vi nama zborite braca braca..a mi bjezimo od 'brace' ko od kante govana..ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesamStanojko wrote:AssadNaPodmornici wrote:Stanojko wrote:Boze sacuvaj... Isti istorijski doprinos, isti neprijatelji, iste gazde, isti mentalni sklop... Prava ste braca. Bravo!AssadNaPodmornici wrote:zapravo oni su vaša genetska braća, samo ste vi zavađena krvna braća.. mi smo samo pomogli šiptarima da vam napakosimo za zlodjela
pa to je to.. zar nevidiš očito kod vas i šiptara. zato i govorim da ste braća, čak i ličite fizički, djelite iste gazde(većinu povjesti turke), čak i iste neprijatelje(čak i ovi šiptari su se ratovali protiv turaka duže od vas), isti mentalni sklop srba i šiptara.. jedni i drugi ste dio bizantsko-turske civilizaciije, povjesni doprinos isto tako.. vi ste prava braća, dva brata od iste matere, samo se pobiste oko kata kuće..
daleko tebi i tvojoj braći kuća od moje Hrvatske
Ti si bas los covek. Oni vama "braca, braca" a vi odbijate ljubav... Tuga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...koli bocka a ovi ne kuze...malo mrkve malo batine...zensko je to...nema sale sa njima..zamjeris im se vratit ce trostruko...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesam
Kako su te šiptari zvali?
crvenkasti-
2014-04-17
shok...ak razmes kaj znaci ta rijec..trebas prijevod?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesam
2015-09-08
vuksadinare wrote:shok...ak razmes kaj znaci ta rijec..trebas prijevod?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesam
prijatelju, sto se sekiras?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:shok...ak razmes kaj znaci ta rijec..trebas prijevod?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesam
Ne znam šiptarski, ali naučit ću.
Shok je seronja?
crvenkasti-
2014-04-17
no sekiriki...srbin ima neutaljivu ceznju da ga hrvat nazove bratom..ali na zalost njihovu mogu eventualno biti shok kod hrvata...eventualno ako zasluze i budu bubiceflumen wrote:vuksadinare wrote:shok...ak razmes kaj znaci ta rijec..trebas prijevod?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja od sipca jos nisam cuo da me nazvao brate ali od srbina jesam
prijatelju, sto se sekiras?
2015-09-08
Bivsa Juga je totalno nebitna, ista nema nikakvu funkciju, osim da se preko Srbije za njih cuje.
Oni svi protiv Srbije, koga briga, nebitan faktor.
Oni svi protiv Srbije, koga briga, nebitan faktor.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Yeben izbor, Siptari i Srbi. Dva zla s time sto Siptari ipak imaju trunku karaktera i postenja. U stvari najbolje bi bilo kad bi se Ameri i Rusi malo razmjerili preko teritorija tih dviju prcija i napravili dobar poligon za parkiranje.
omni-
2014-04-12
ova ti je skroz na skroz na mjestu... al nek to pričeka dok mi ne dopeljame sve one pAnzer haubice i onijeh raketnih sistema, da se to ipak malo isproba u sporadičnom sadejstvu...omni wrote:Yeben izbor, Siptari i Srbi. Dva zla s time sto Siptari ipak imaju trunku karaktera i postenja. U stvari najbolje bi bilo kad bi se Ameri i Rusi malo razmjerili preko teritorija tih dviju prcija i napravili dobar poligon za parkiranje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kako ne shvatasomni wrote:Yeben izbor, Siptari i Srbi. Dva zla s time sto Siptari ipak imaju trunku karaktera i postenja. U stvari najbolje bi bilo kad bi se Ameri i Rusi malo razmjerili preko teritorija tih dviju prcija i napravili dobar poligon za parkiranje.
da bi takav rat bio
na sirem prostoru
ne zna se gde bi
nastao poligon
istorija nas uci
da je kod vas i u bih
sukob uvek visikog kvaliteta
prvo, vi imate malo dublje neslaganje
unutar damog hr. naroda.
mnogo ozbiljnije nego srbija.ne glumi uberbalkanca.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» a ludog naroda...
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» Haha: slika šiptarskog ratnika prodana za 350 000 eura
» Izraelski predsjednik je izrazio zahvalnost Predsjedavajućem Predsjedništva BiH na, kako je istakao, odvažnom stavu tokom izraelske operacije u Gazi
» Vladavina naroda...
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» Haha: slika šiptarskog ratnika prodana za 350 000 eura
» Izraelski predsjednik je izrazio zahvalnost Predsjedavajućem Predsjedništva BiH na, kako je istakao, odvažnom stavu tokom izraelske operacije u Gazi
» Vladavina naroda...
Page 2 of 3