Gdje su?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gdje su?
Serbia Strong wrote:ugl. tominjo je uz casperlu i kurvickog jedino čovek bio ovde. nije nikada bio pičketina i pacov...
fali ovom forumu još jedna principijelna osoba poput njega...
Ofr. po običaju, glup ka kurac. Znam da ga voliš zato jer je znao stati na tvoju stranu. Više voli tamo tvoje s te strane nego ove južno od svetog roka.
A pričati o njemu kao principijelnoj osobi je smiješno koliko i glupo. Pa tip se u 2-3 miseca okrenuo sam protiv sebe i pisao totalno drugačije. Pokazao je da je kako vitar puše. Za vrijeme izbora za HNS je krizizirao, napadao i prozivao (s pravom) da bi samo 2-3 miseca poslin skroz okrenuo ploču i počeo napadati one koji prozivaju HNS jednako onako kako je on prozivao 2-3 miseca prije. Kad mu se to nabilo na nos, probija je totalno i ko zadnja pičkica utekao s foruma.
Tako da, ovo što si gore napisao je čista laž i glupost.
Guest- Guest
Ampere tominjo je zagrebcanec i njima je u krvi da mrze nas dalmatince. Cak mrze i nas koji navijamo za najveci hrvatski klub dinamo jer smo im nepotrebni. Takvi su oni. Tominjo se skroz srozao u posljednje vrijeme. Valjda demencija. Ali njega mi nedirajte ako nista zbog blata istocne slavonije i mirkovaca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tko ima uopce volje da pise tu.skripar wrote:ja sam tu ali rijetko pišem, nemam nešto volje
Ja kad vidim bracaline upise i laprdanja zovnem svecenika da odradi egzorcizam. Ali mi tada svecenik kaze da nema potrebe jer da se ne radi o zlu nego o budali ciji kretenizam premasuje sve znanstvene studije o ljudskoj retardiranosti i glupoci.
Cak navodno i papa ima uzrecicu Glup ko Bracala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Tko ima uopce volje da pise tu.skripar wrote:ja sam tu ali rijetko pišem, nemam nešto volje
Ja kad vidim bracaline upise i laprdanja zovnem svecenika da odradi egzorcizam. Ali mi tada svecenik kaze da nema potrebe jer da se ne radi o zlu nego o budali ciji kretenizam premasuje sve znanstvene studije o ljudskoj retardiranosti i glupoci.
Cak navodno i papa ima uzrecicu Glup ko Bracala
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Gdje su?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Gdje je....
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» Gdje su?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Gdje je....
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2