Gdje su?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gdje su?
nowitzki, casper, rajko, tominjo, borko, škripar?
Kic klošaru promjeni boju ovog klošarskog foruma i vrati onu bijelo-narančastu
Re: Gdje su?
To si sad upitao vise nemoj nikad.scorpion wrote:nowitzki, casper, rajko, tominjo, borko, škripar?
Pravi gestapo zna sve.
Noeitzki je nestao negdje oko marsa i jupitera.
Casper je ubijen na mosoru i bacen u jamu od kamatara
Tominjo se udavio u moslavini kad je opel rekordon zalutao i uletio u mocvaru
Borko je u juznoj americi priprema atentat na messija
Skripar kiseli ajvar i paprike u zepcu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Kurvicki je u daunu zbog male rečice, a skripar ga najebao u idlibu, nema gde kada ih reši nacionalna garda...
Guest- Guest
Vrati narančastu boju foruma, šta se ložiš na klošare sa forum.hr-akic wrote:svi su na bolje otisli..
Puši kurac debilu glupiglupane imas opciju pa si pormijeni bokte jebo blentavu
A tebi su najdraze sarene boje u obliku duge stoko poremecenakic wrote:
svak sebi stima: select a theme, gore desno
nije stvar u bojama btw
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tko vas ne bi volioscorpion wrote:Puši kurac debilu glupiglupane imas opciju pa si pormijeni bokte jebo blentavu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Idila...Noor wrote:tko vas ne bi volioscorpion wrote:Puši kurac debilu glupiglupane imas opciju pa si pormijeni bokte jebo blentavu
<3
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:A tebi su najdraze sarene boje u obliku duge stoko poremecenakic wrote:
svak sebi stima: select a theme, gore desno
nije stvar u bojama btw
ne koristim samo ja rainbow mode..
ugl. tominjo je uz casperlu i kurvickog jedino čovek bio ovde. nije nikada bio pičketina i pacov...
fali ovom forumu još jedna principijelna osoba poput njega...
Guest- Guest
Zasra je sve zadnjih par dana boravka na forumu...Serbia Strong wrote:ugl. tominjo je uz casperlu i kurvickog jedino čovek bio ovde. nije nikada bio pičketina i pacov...
Al slazen se da je bija dobar...
Fali on odi, uz još puno ljudi...
;)
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:ugl. tominjo je uz casperlu i kurvickog jedino čovek bio ovde. nije nikada bio pičketina i pacov...
Ofr. po običaju, glup ka kurac. Znam da ga voliš zato jer je znao stati na tvoju stranu. Više voli tamo tvoje s te strane nego ove južno od svetog roka.
A pričati o njemu kao principijelnoj osobi je smiješno koliko i glupo. Pa tip se u 2-3 miseca okrenuo sam protiv sebe i pisao totalno drugačije. Pokazao je da je kako vitar puše. Za vrijeme izbora za HNS je krizizirao, napadao i prozivao (s pravom) da bi samo 2-3 miseca poslin skroz okrenuo ploču i počeo napadati one koji prozivaju HNS jednako onako kako je on prozivao 2-3 miseca prije. Kad mu se to nabilo na nos, probija je totalno i ko zadnja pičkica utekao s foruma.
Tako da, ovo što si gore napisao je čista laž i glupost.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Gdje su?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Gdje je....
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» Gdje su?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Gdje je....
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2