Irska u drugu krajnost..
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Irska u drugu krajnost..
njoj nije, a tebi ??? hahahmetilda wrote:Sora wrote:Tebi su izvadili mozak cini sekic wrote:
floskula izvorno ima jedno drugačije značenje..
a mehanizam demokracije je takav da je u cijelosti plodno tlo za socijalizam jer se pogoduje amorfnoj masi koja se vodi na povodac, i nametnutoj ideologiji..
uglavnom, kažeš Irska neoliberalna za sve druge medicinske zahvate, ali zato ti fetus izvade for free - prekrasno!
E to je steta ipak
Lako za fetus ..
SORA JE LI TEBI ŽAO ŠTO TE MAJKA NIJE POBACILA
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
ja bi u isti paket upakirala oceve pa da se brinu i za mamu i za dijete, ako nece, przun!!pismejker wrote: e da...uz to bi vas tako jadne i neuke kad zatrudnite trebalo odma poslati u neki Manastir daleko od civilizacije..tako da se mozete posvetiti djetetu i razvoju duovnosti,bez uticaja bilo kojeg losheg..
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:ja bi u isti paket upakirala oceve pa da se brinu i za mamu i za dijete, ako nece, przun!!pismejker wrote: e da...uz to bi vas tako jadne i neuke kad zatrudnite trebalo odma poslati u neki Manastir daleko od civilizacije..tako da se mozete posvetiti djetetu i razvoju duovnosti,bez uticaja bilo kojeg losheg..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kic wrote:orion wrote:ne kužim poantu..... jel bolje da žene basnoslovno plaćaju pobačaj kojekakvima kvazi po rupama i šupama, ili da se događa besplatno i u kontroliranim uvjetima.kic wrote:
demokracija je socijalističko ubijanje društva na finiji način u rukavicama..
Pobačaj tak i onak nitko ne može spriječiti...začeće koje je nastalo u traumi ili zbog nepromišljenosti i nezrelosti nije dar nego kazna.
kako ne?
treba preuzeti odgovornost za vlastita djela, a mi ih sakrivamo, a odnedavno ta nedjela i slavimo izgleda--
ideššššš …….. besmisleno je nabrajati slučajeve kada je pobačaj opravdan ( bolest majke, nenormalno razvijanje fetusa, silovanja …..) i što tada ako zakon brani pobačaj. Smrt majke, rođenje deformiranog djeteta, a u slučaju silovanja da uopće i ne spominjem ….
Tako da preostaju rupe i šupe sa milion rizika koje nose takvi ilegalni zahvati.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Smrt djeteta je zagarantirana u svakom slučaju a ko ide ubijati djete zašto bi trebao imati razumjevanje u tome da možda ni taj/ta neće preživjeti? Ko se mača laća od mača i umire.orion wrote:kic wrote:orion wrote:ne kužim poantu..... jel bolje da žene basnoslovno plaćaju pobačaj kojekakvima kvazi po rupama i šupama, ili da se događa besplatno i u kontroliranim uvjetima.kic wrote:
demokracija je socijalističko ubijanje društva na finiji način u rukavicama..
Pobačaj tak i onak nitko ne može spriječiti...začeće koje je nastalo u traumi ili zbog nepromišljenosti i nezrelosti nije dar nego kazna.
kako ne?
treba preuzeti odgovornost za vlastita djela, a mi ih sakrivamo, a odnedavno ta nedjela i slavimo izgleda--
ideššššš …….. besmisleno je nabrajati slučajeve kada je pobačaj opravdan ( bolest majke, nenormalno razvijanje fetusa, silovanja …..) i što tada ako zakon brani pobačaj. Smrt majke, rođenje deformiranog djeteta, a u slučaju silovanja da uopće i ne spominjem ….
Tako da preostaju rupe i šupe sa milion rizika koje nose takvi ilegalni zahvati.
U svakom slučaju ovo što govoriš je nešto drugo jer se abortus vrši u barem 90% slučajeva zbog sebičnosti majke koja se ne želi inkomodirati ili pritiska obitelji da se izvrši ubijanje djeteta. Znam da je vama ženama to teško priznati ali to je gorka istina (za sve koji sudjeluju u ubijanju djeteta bilo činom bilo nagovorom) da majke svoju utrobu pretvaraju u gubilišta i groblja. I rekoh nije sam čin nešto što se ne oprašta, ne oprašta se pokušaj umirivanja savjesti koju aborterka pokušava napraviti tako da privuče što veći broj žena na isti grijeh da se ne bi osjećala usamljeno u svojoj bijedi i jadu.
tre wrote:Ti si panj, nakaza se javno hvali sa ubijanjem djece u vlastitoj utrobi a ti joj se očito diviš. Već ti rekoh da si zatvoren i zatrovan i jasno je zašto ništa logički ne možeš zaključiti ni sa moralnog ni sa etičkog stajališta u vezi bilo čega. Jednostavno si sociopat i tu pomoći nemaGnječ wrote:tre wrote:Ti si pijana od krvi svoje djece koje si ubila u svojoj utrobi, od hrama Božjeg si načinila groblje i što je najveći grijeh za to se niti ne kaješ nego nagovaraš i druge da isto čine( grijeh protiv Duha Svetoga za koji sam Isus kaže da se neće oprostiti). Ti si moralna nakaza i kad ti dođu vile pred oči sjetiti ćeš se svega.Sora wrote:vi iz crkve ne poznate kanta
Ili ne priznate
Ne moze se moralnim zskonom drzati onomsto nije univerzalno
Ok Sejki ?
koji si ti panj, cok. pored ovakvih ko ti nije ni čudo da je RH-NDH postala jedna velika psihijatrija.
ti si opasan fanatik luđak bogtejebo. daj si ugradi pičku i maternicu, jajnike pa nek te neki četnik krkan siluje i oplodi pa onda pričaj malo o tome dok ti raste stomačina. ne od pive.
Guest- Guest
Što se ti mješaš idiote u to? Pa ti si jučer rekao da se rat nije dogodio jer tebe niko nije napao tako da imbecilu bolje šuti i poklopi se blatobranima dok ti ih netko nije isčupaoGnječ wrote:tre wrote:Ti si panj, nakaza se javno hvali sa ubijanjem djece u vlastitoj utrobi a ti joj se očito diviš. Već ti rekoh da si zatvoren i zatrovan i jasno je zašto ništa logički ne možeš zaključiti ni sa moralnog ni sa etičkog stajališta u vezi bilo čega. Jednostavno si sociopat i tu pomoći nemaGnječ wrote:tre wrote:Ti si pijana od krvi svoje djece koje si ubila u svojoj utrobi, od hrama Božjeg si načinila groblje i što je najveći grijeh za to se niti ne kaješ nego nagovaraš i druge da isto čine( grijeh protiv Duha Svetoga za koji sam Isus kaže da se neće oprostiti). Ti si moralna nakaza i kad ti dođu vile pred oči sjetiti ćeš se svega.Sora wrote:vi iz crkve ne poznate kanta
Ili ne priznate
Ok Sejki ?
koji si ti panj, cok. pored ovakvih ko ti nije ni čudo da je RH-NDH postala jedna velika psihijatrija.
ti si opasan fanatik luđak bogtejebo. daj si ugradi pičku i maternicu, jajnike pa nek te neki četnik krkan siluje i oplodi pa onda pričaj malo o tome dok ti raste stomačina. ne od pive.
a neka, neka .... neka im na volju. i ne samo njima. vjerovali ili ne, ali prirodna selekcija na planetu zemlji radi svoje. kad bi budala znao da je budala prestao bi biti budala. tko se hoće samoubiti, i sebe i svoje potomstvo neka izvoli. doći će drugi koji će ih poklopiti. sebičnom pojedincu to ne znači ništa jer on živi od danas do sutra s devizom ''u se, na se, poda se, imam pravo na sve, a obveze kako se meni hoće i ako hoće'' i niti ne pomišlja na brak ili djecu. ali kad se nakon pedeset ili sto godina dogodi kolaps, kada ''divlji'' počnu poklapati ''pitome-progresivne'', e onda će se zapitati kako je do toga došlo. što se mene tiče legalizirajte abortuse i u devetom mjesecu trudnoće majku vam mrtvu jebem da vam jebem. svatko neka ima pravo na ''izbor'', ali ako mislite da ćete danas-sutra imati pravo birati ''posljedice'', e tu ste se grdo zajebali.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
prckov wrote:O jebote jesi ti glupYehudim wrote:Speare Shaker wrote:Yehudim wrote:prckov wrote:Zasto bi poreznici trebali placat abortus
A zašto bi tribali plaćati kat. crkvi milijune, čak i ako nisu vijernici ili su druge konfesije.
Nemam odgovor na ovo pitanje, ali ću ipak primjetiti da je katolička vjera jedan od temeljnih stupova identiteta irske nacije, a abortus to ipak nije.
Dakle, vrlo slično onom načelu koje kaže da je Izrael "židovska država".
Mislio sam na RH. U Irskoj plaćaju samo katolici.
uvjek me nanovo iznenadis svojom gluposcu
Jrsi li ti svjestan kolko si glup
Evo jedne ljestvice gdje je Hrvatska na vrhu Europe. Po davanju love Crkvi
Hrvatska na religiju godišnje potroši 2 milijarde kuna, Irska nula eura
Iako je Hrvatska u nekim sportovima na svjetskom vrhu, bavljenje sportom i rekreacija običnih građana, hrvatskoj su državi de facto zadnja rupa na svirali.
No zato država ne štedi kada je riječ o financiranju religije.
U konkretnim iznosima za 2016. godinu to izgleda ovako: RH je za rekreaciju svojih građana izdvojila 221 milijun kuna, a za religiju milijardu i 968 milijuna kuna, dakle skoro dvije milijarde.
Za usporedbu, katolička Irska točno - nula Eura.
----------------------------------------------------------------------------
Vidiš li sada tko je glup,
nasjeo si na foru i ispa glupan.
Većina katolikah nisu funkcionalni katolici jer ne sliede katoličko učenje.Speare Shaker wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:Jesu li irci jos uvijek katolici
većinom nisu
Formalno jesu, a funkcionalno nisu.
Gnječ wrote:tre wrote:Ti si panj, nakaza se javno hvali sa ubijanjem djece u vlastitoj utrobi a ti joj se očito diviš. Već ti rekoh da si zatvoren i zatrovan i jasno je zašto ništa logički ne možeš zaključiti ni sa moralnog ni sa etičkog stajališta u vezi bilo čega. Jednostavno si sociopat i tu pomoći nemaGnječ wrote:tre wrote:Ti si pijana od krvi svoje djece koje si ubila u svojoj utrobi, od hrama Božjeg si načinila groblje i što je najveći grijeh za to se niti ne kaješ nego nagovaraš i druge da isto čine( grijeh protiv Duha Svetoga za koji sam Isus kaže da se neće oprostiti). Ti si moralna nakaza i kad ti dođu vile pred oči sjetiti ćeš se svega.Sora wrote:vi iz crkve ne poznate kanta
Ili ne priznate
Ok Sejki ?
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kako je Irska postala Irska (a Hrvatska bantustan)
» Na redu je: Sjeverna Irska
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» S. Irska se ekonomski otcjepila od V. Britanije
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
» Na redu je: Sjeverna Irska
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» S. Irska se ekonomski otcjepila od V. Britanije
» Irska: Zasto se ne ugledamo na Srbiju?
Page 6 of 6