Beograd kakvog još niste upoznali..
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Beograd kakvog još niste upoznali..
Beograd kakvog još niste upoznali...
https://www.blic.rs/vesti/beograd/malo-smo-nadogradili-beograd-je-pun-bizarnih-urbanistickih-resenja-ali-ova-su-van/2wz9ftb?image=1
https://www.blic.rs/vesti/beograd/malo-smo-nadogradili-beograd-je-pun-bizarnih-urbanistickih-resenja-ali-ova-su-van/2wz9ftb?image=1
Re: Beograd kakvog još niste upoznali..
Srbi bi rekli "srpsko, a svetsko".
Ne zamišljam si kako bi nešto slično u Ljubljani prošlo...Ni u snu.
ima toga cini mi se i po nekim jadranskim destinacijama
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Eroo wrote:Ne zamišljam si kako bi nešto slično u Ljubljani prošlo...Ni u snu.
Ljubljana je selo i Slovenija, nije za poredjenje a ovo okolina Beograda...
Ovo ja vidim kao dobru stranu, jer jednog dana dodje investitor, sruši kvart i digne ozbiljan projekat.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Ne zamišljam si kako bi nešto slično u Ljubljani prošlo...Ni u snu.
Ovo ja vidim kao dobru stranu, jer jednog dana dodje investitor, sruši kvart i digne ozbiljan projekat.
Općina ima ulice, koje svakodnevno nadgledaju zaduženi inspektori. Počneš li nešto zidati...hop, dokumentacija?
Nema - ruši se. Ono u Beogradu se da objasnit: Mafija ima svoje zakone, koji su jači od državnih.
Eroo wrote:Beograd kakvog još niste upoznali...
Za hitroprstiće:
U desnom uglu je popratno objašnjenje.
Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Sta reci, lud grad, zivi 24 sata i nikad nije dosadno.
To je jedina prava metropola na podrucju bivse SFRJ.
Kome pravo, kome krivo.
Kome pravo, kome krivo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljakaRingo10 wrote:Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Kome pravo, kome krivo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jao, kad mi pocnete o srednjoeurpskim sranjima i beckim izdrkavanjima, dobijem proljevvuksadinare wrote:da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljakaRingo10 wrote:Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Kome pravo, kome krivo.
Zagreb je u odnosu na BG mrtav grad. A Sarajevo jos gore.
2015-09-24
Nedelja 19h. 31. avgust, znaci sutra pocinje skola i svi su u gradu. Prolazim kroz Zagreb, kao da je pala nuklaerka, nigde nikoga... Dosadna, mala varosica...Ringo10 wrote:Jao, kad mi pocnete o srednjoeurpskim sranjima i beckim izdrkavanjima, dobijem proljevvuksadinare wrote:da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljakaRingo10 wrote:Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Kome pravo, kome krivo.
I ne znam sta to znaci kad kazu ORJENTALNI GRAD.
BG mozda ima toga sto se naziva orjentalnim ali BG je itekako europski grad
Uostalom, ja znam u cemu je problem kad kazes bilo sta pozitivno za BG ili Srbiju ucjelini.
Mislim da bi svako prvo trebao otici u BG i provesti bar sedam dana tamo pa tek onda doci pametovati.
Uostalom, ja znam u cemu je problem kad kazes bilo sta pozitivno za BG ili Srbiju ucjelini.
Mislim da bi svako prvo trebao otici u BG i provesti bar sedam dana tamo pa tek onda doci pametovati.
2015-09-24
Jebi ga. Pa ne moze svaka susa u metropolu.Ringo10 wrote:I ne znam sta to znaci kad kazu ORJENTALNI GRAD.
arbajtujes ti u Aut ili D..pa ti tuda najbrze i najudobnije...shvatili smo, stane...:-DStanojko wrote:Nedelja 19h. 31. avgust, znaci sutra pocinje skola i svi su u gradu. Prolazim kroz Zagreb, kao da je pala nuklaerka, nigde nikoga... Dosadna, mala varosica...Ringo10 wrote:Jao, kad mi pocnete o srednjoeurpskim sranjima i beckim izdrkavanjima, dobijem proljevvuksadinare wrote:da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljakaRingo10 wrote:Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Kome pravo, kome krivo.
2014-04-12
Ma jok. Vracao se sa "domjenka' sa kofeinom, starom zengercinom...Nice wrote:arbajtujes ti u Aut ili D..pa ti tuda najbrze i najudobnije...shvatili smo, stane...:-DStanojko wrote:Nedelja 19h. 31. avgust, znaci sutra pocinje skola i svi su u gradu. Prolazim kroz Zagreb, kao da je pala nuklaerka, nigde nikoga... Dosadna, mala varosica...Ringo10 wrote:Jao, kad mi pocnete o srednjoeurpskim sranjima i beckim izdrkavanjima, dobijem proljevvuksadinare wrote:da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljakaRingo10 wrote:Bio sam u BG 2013 na ljeto, osam dana.
Kome pravo, kome krivo.
Eroo wrote:Ne zamišljam si kako bi nešto slično u Ljubljani prošlo...Ni u snu.
beograd je svet
ljubljana je u svetu vukojebina za beograd
Guest- Guest
Eroo wrote:Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Ne zamišljam si kako bi nešto slično u Ljubljani prošlo...Ni u snu.
Općina ima ulice, koje svakodnevno nadgledaju zaduženi inspektori. Počneš li nešto zidati...hop, dokumentacija?
Nema - ruši se. Ono u Beogradu se da objasnit: Mafija ima svoje zakone, koji su jači od državnih.
sta tebe boli q za bg
u smuslu njegovog
unutradnjeg zivota
bg je za ljubljanu majka
u smislu prihvatanja
ljudi razlivitog mentaliteta i sl.
ljubljana je zatvorena
kvazi- urbana sredina
Guest- Guest
zamisli ja da otvorim temu kako je ljubljani
ovo ili ono, drugacije!?
ne mogu ni da zamislm
ovo ili ono, drugacije!?
ne mogu ni da zamislm
Guest- Guest
ma kojim kofeinom...procitan si..:-PStanojko wrote:Ma jok. Vracao se sa "domjenka' sa kofeinom, starom zengercinom...Nice wrote:arbajtujes ti u Aut ili D..pa ti tuda najbrze i najudobnije...shvatili smo, stane...:-DStanojko wrote:Nedelja 19h. 31. avgust, znaci sutra pocinje skola i svi su u gradu. Prolazim kroz Zagreb, kao da je pala nuklaerka, nigde nikoga... Dosadna, mala varosica...Ringo10 wrote:Jao, kad mi pocnete o srednjoeurpskim sranjima i beckim izdrkavanjima, dobijem proljevvuksadinare wrote:
da..ostali su seljonderi....saberi se..bg ima svojih prednosti i mana kao svaki drugi grad...bg je orjentalni grad a svaki orjentalni grad ima zivosti..ljubljana i zagreb su srednjoeuropski gradovi i oni odisu beckim,praskim stihom sto bi se reklo nije zvaka za seljaka
2014-04-12
seljacluk i neukus
najbolje ove oplate jos stoje na serklazima
strava
kad tad nekome ce pasti na glavu s cetvrtog dozidanog kata:)
najbolje ove oplate jos stoje na serklazima
strava
kad tad nekome ce pasti na glavu s cetvrtog dozidanog kata:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» SAD-e oštro peotiv bilo kakvog sporazuma sa Rusijom
» Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» SAD-e oštro peotiv bilo kakvog sporazuma sa Rusijom
» Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
Page 1 of 7