Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
Čarobna vila s pogledom na Dubrovnik
http://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/carobna-vila-s-pogledom-na-dubrovnik/6320167/
http://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/carobna-vila-s-pogledom-na-dubrovnik/6320167/
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Čarobni Dubrovnik kakvog još niste vidjeli...Enjoy!
Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Djelo stvoreno Božjim rukama i rukama I1b*...I sve sačuvali među divljim balkanskim plemenima.
jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
Guest- Guest
jel to ona vila s 40.000,00 kn/noć?Eroo wrote:Čarobna vila s pogledom na Dubrovnik
Guest- Guest
znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
jastreb je jedna dobrica, činilo mi se da je sinoć utapao tugu, zato ga i pitam jel danas bolje
Guest- Guest
ja nisam tuzan..ako nam ovo ne otvori oci onda nece nista...nasi politicari robuju previse sentimentima....u europi i svijetu se desavaju velike politicke pretumbacije...npr.u njemackoj politici danas prevldavaju istocnonjemacki elementi poput merkel i jos nekih vodecih njemackih politicara......jawsno je ko dan da je blesavo i naivno ocekivati neko poboljsanje politickih odnosa između slovenije i hravtske nakon ovog..slovenci jesu dobili ovom odlukom ali njohovi danasnji politicari nece zbog toga mjenjati politicke smjernice prema hrvatskoj...njima odgovora sukob sa hravstkom na bilo kojoj razini ili razloga oni tako funkcioniraju...i kad s erjesi pitanje granice nekih pomaka nece biti...isti slucaj je i sa srbijom...da su se zeljeli iskreni odnosi onda mi juga jos postojala...to je ono sto ne razumije dobar dio međunarodne zajednice da su odnosi na ovim prostorima uvijek bili komplicirani i da je to tako...tu je teritorija svetinja...Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
jastreb je jedna dobrica, činilo mi se da je sinoć utapao tugu, zato ga i pitam jel danas bolje
2015-09-08
vuksdinare wrote:tu je teritorija svetinja...
za kosoricu i milanovića očito nisu.. zoki je svojedobno veliki i mali škoj u malostonskom zaljevu nazvao malim kamenjem koje treba dati bosni radi dobrosusjedskih odnosa
Guest- Guest
onaj koje krvario dobro zna da ej svaki kamen ili komad oranice svetinja...svaki taj kamen ili komad njive skriva tajne...mozda ej netko iskravrio izdahno bas na tom mjestu za taj kamen i komad njive...izjava velikog knjizevnika Ranka marinkovica:'Smijesno mi je kad mi neki prigovaraju zasto se mucim popravljati ionako oronuli suhozid i mom rodnom mjestu na Visu a vec imam godine i zdravlje me ne sluzi.Istina taj suhozid nema neku ekonomsku vrijednost ali ima povijesnu i duhovnu vrijednost.Taj suhozid su krvavo i zuljevito gradili moji preci i zato ja njima odajem pocast sto popravljam to bas njima u slavu i za pamcenje'.metilda wrote:vuksdinare wrote:tu je teritorija svetinja...
za kosoricu i milanovića očito nisu.. zoki je svojedobno veliki i mali škoj u malostonskom zaljevu nazvao malim kamenjem koje treba dati bosni radi dobrosusjedskih odnosa
2015-09-08
..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
2015-09-08
vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
Guest- Guest
nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
2015-09-08
vuksadinare wrote:nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
koja ste vi licemjerna ustaška govna ološ ljudski jebo vas isukrst na križu u vaša usta ustaška. licemjerni korov dno dna moralnog bezdana i moralne dekadencije.
Guest- Guest
dobro jutro...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
koja ste vi licemjerna ustaška govna ološ ljudski jebo vas isukrst na križu u vaša usta ustaška. licemjerni korov dno dna moralnog bezdana i moralne dekadencije.
2015-09-08
.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
Guest- Guest
šta ti je belosvecka kulturaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
Guest- Guest
dobro jutro...Gnječ wrote:.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:nema tu iznenađenja...ili velike mudrosti..to mora biti ideal i poanta...ako to ne postujes nisi ti izdao mene,susjeda,prijatelja ti si izdao svog oca,djeda,pradjeda dakle obitelj..metilda wrote:vučko ti me stalno ugodno iznenađuješvuksadinare wrote:..sto je tom porukom htio reci ranko marinkovic...htio je reci kad dodirne svaki onaj kamen u suhozidu kao da je dodirnuo opet ruku svog oca,djeda kao da su opet ozivjeli...kad se buide tako razmisljalo onda cemo znati da je svaki ma i metar teritorije vrijedan i da se isplati boriti za to..
2015-09-08
Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
evo i druge forumske kujice nakon metilde naravno uz stalno prisutnog forumskog ustaškog trolla vučine. vidim da ste ponovo udružili vaše mentalne boleštine valjda samostalno niste sposobni funkcionirati sa vlastitom retardacijom.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:istina, nema tu gnječove i asiline pomahnitale zluradosti ni u tragovimavuksadinare wrote:znas sto cu ti reci...jastreb kakav god da je..iskreniji je domoljub makar ljevicar nego gro ekipe ovdje...za razliku od drugih vidi se da mu tesko padne kad je nesto negativno za hrvatsku..i nije samo materijalisticki raspolozen...i ne gleda sve sa materijalne strane...mozemo se mi sa njim sporiti oko uloge tita,partizana i slicno...ali svojim emocijama pokazuje za razliku od asile,gnjeca,eve i jos nekih da ima onu hrvatsku nit kad su u pitanju ugroze sa strane...Noor wrote:jastrebe, jel ti danas bolje?jastreb wrote:Ma boli me kurac za taj srpski grad. Nosite ga. Tisuću osamsto devedeset i neke izjašnjavali su se ko Srbi,a 1991. su kukali kako su im Hrvati uništili turizam. Ma nosite se.
evo i druge forumske kujice nakon metilde naravno uz stalno prisutnog forumskog ustaškog trolla vučine. vidim da ste ponovo udružili vaše mentalne boleštine valjda samostalno niste sposobni funkcionirati sa vlastitom retardacijom.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beograd kakvog još niste upoznali..
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
Page 1 of 2