Mrzim te Zvezdo...
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mrzim te Zvezdo...
Liverpol PSG 3:2
Bila bi baza da je Zvezda dala gol u zadnjim minutama i neznam zbog čega je Napoli favorit ali već prije utakmice mi je ono da su tu negdje
Bila bi baza da je Zvezda dala gol u zadnjim minutama i neznam zbog čega je Napoli favorit ali već prije utakmice mi je ono da su tu negdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2014-04-16
Još dvije utakmice kod kuće i tri u gostima
Liverpol i PSG nisu baš slabe momčadi
Samo prva dva kluba u skupini idu u osminu Lige prvaka a treći u kup evropske lige tj druga liga po jačini
Poanta je da CZ mora nekoga ovdje i dobit ako misli prvo i drugo mjesto osvojit
Liverpol i PSG nisu baš slabe momčadi
Samo prva dva kluba u skupini idu u osminu Lige prvaka a treći u kup evropske lige tj druga liga po jačini
Poanta je da CZ mora nekoga ovdje i dobit ako misli prvo i drugo mjesto osvojit
2014-04-11
Predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi poželeo je Crvenoj zvezdi uspeh na večerašnjoj utakmici sa Napolijem u Beogradu u Ligi šampiona.kic wrote:
na kraju drzavni projekt iz Srbije osvoji bod koji drzavni projekt Dinamo iz Hrvatske moze samo sanjati
On je u izjavi za tv Pink iz Pekinga rekao da ne zna da li će stići da prati utakmicu, zbog vremenske razlike, jer rano ujutru putuje u Tjenđin na ekonomski forum.
- Ako budem izdržao, od srca ću navijati za Zvezdu pošto je (Aleksandar) Antić ceo dan radio da se nekako uspostavi veza, da možemo da gledamo u mojoj sobi, ali, da li ćemo uspeti, to ne znam. Svakako želim sreću Zvezdi i pobedu, dobru utakmicu i radost našim navijačima - rekao je Adem Vuchiqi.
Vučići, Pink, Zvezda. Seme im se zatrlo svima zajedno.
U balunu je sve moguće no objektivno PSG i Liverpol ipak su previše jake momčadi a ono neku utakmicu bi tribalo i dobit tako da ovo neka borba CZ i Napolija za treće mjesto
A eto aj dobro su se branili, utakmica ok, nisu se osramotili
A eto aj dobro su se branili, utakmica ok, nisu se osramotili
2014-04-11
cestitam nasoj zvezdi
remi, nakon toliko godina ! vazno da nismo startovali porazom.
zvezda....zvezda.zvezda
remi, nakon toliko godina ! vazno da nismo startovali porazom.
zvezda....zvezda.zvezda
Guest- Guest
a ti,tre wrote:cigani vs cigani
Za koga da navijam pitam se sada
Napoli ipak vazda
ti si mandov,
nisi ciga !?
Guest- Guest
volimo te zvezdovuksadinare wrote:za sve mrzitelje zvezde otvaram ovu temu jer igraju sa napolijem diega maradone mojim klubom u italiji..ajmo napoliiii....umri zvezdooooo
l.noc !
zvezda..zvezda..zvezda
Guest- Guest
Stvar je šta je ovo bila najjlakša utakmica od svih šest tako da imate realne šanse za zadnje četvrto mjesto
A ono šanse nisu na strani CZ
A ono šanse nisu na strani CZ
2014-04-11
Nenavijamo svi za Dinamokic wrote:
na kraju drzavni projekt iz Srbije osvoji bod koji drzavni projekt Dinamo iz Hrvatske moze samo sanjati
2014-04-11
crvena zvezda na nebu sja...
ajmo delije i grobari - potucite se ko ljudi
ajmo delije i grobari - potucite se ko ljudi
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
..napoli je dominirao..zvezda se ocajnicki branila...i obranila..ali tesko ce oni tako sa preostalom dvojkom koja ce im izbuzat mrezu..narocito liverpul i psg..napoli mi ej djelovao kao da malo igra pod rucnom tipicno talijanski..ali englezi i francuzi..hm...no bod je bod da ostane na kraju samo na tom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ako napoli niste dobili kući onda vam petarde u gostima ne ginupizzon wrote:a ti,tre wrote:cigani vs cigani
Za koga da navijam pitam se sada
Napoli ipak vazda
ti si mandov,
nisi ciga !?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Liga prvaka rezervirana za pobranu ekipu a ovi padobranci iz ostalih 45 članica UEFE upadnu svako četvrt stoljeća u kvalifikacije i onda ih tu nakantaju
2014-04-11
..ocito zvezdina skaut mreza radi dobar posao...oduvijek tvrdim da su najvazniji ljudi za svaki klub..tzv.skauti koji snimaju igrace iz drugih klubova domacih ili stranih...vazan je covjek na terenu koji radi 24 sata...koji je non stop u kontaktu sa ljudima iz drugih klubova...hajduk recimo ima balvane od skauta....sportskih menađera...oni uzmu sasu bjelanovica kojeg je dinamo tj mamic protjerao nakon pola godine jer im je uvalio dva bolf igraca....i onda ga ovi glupani iz hajduka uzmu za sportskog menađera..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo sam gleda neke stvari ovdje po eks Yugi znaš šta bi bila baza, da se Zrinski kvalificira u Ligu prvaka
Već treću godinu za redom prvi a i tamo prvi ide u prekvalifikacije za ligu prvaka
Da se Srbi i Hrvati dogovore mogli bi lakše u Ligu prvaka
Vidim Srbi se infiltrirali u Ljubljanu i ove godine prvi
Slovenija, Cg, Bih, Makedonija
Svi imaju pravo po jednog
Već treću godinu za redom prvi a i tamo prvi ide u prekvalifikacije za ligu prvaka
Da se Srbi i Hrvati dogovore mogli bi lakše u Ligu prvaka
Vidim Srbi se infiltrirali u Ljubljanu i ove godine prvi
Slovenija, Cg, Bih, Makedonija
Svi imaju pravo po jednog
2014-04-11
LOL ono kad stari ljudi ne prerastu fazu koju normalni ljudi prerastu nakon 18,20, pa se otvaraju ovakve teme :)
Triba onog Srbina u Ljubljani kontaktirat, pajdo evo ti tehnička podrška igrači za posudbu i da uvijek budeš prvi
Onda u ligi prvaka svake godine igraš prvo kolo gdje je 32 nacije, ako je hrvatski ili srpski klub puštaš
Moj interes je da ti ostale pobjeđuješ jer si onda u drugom kolu i tamo te čeka 20 nacija
Ako je srpski ili hrvatski klub puštaš a ostale imam interes da ih ti dobiješ
Ako Uđeš u treće kolo i hrvatski ili srpski klub ti je protivnik PUŠTAŠ
ETO NAS U Kvalifikacije
Onda u ligi prvaka svake godine igraš prvo kolo gdje je 32 nacije, ako je hrvatski ili srpski klub puštaš
Moj interes je da ti ostale pobjeđuješ jer si onda u drugom kolu i tamo te čeka 20 nacija
Ako je srpski ili hrvatski klub puštaš a ostale imam interes da ih ti dobiješ
Ako Uđeš u treće kolo i hrvatski ili srpski klub ti je protivnik PUŠTAŠ
ETO NAS U Kvalifikacije
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Toooo Zvezdo!!!
» O Zvezdo , Zvezdana , ti kurvo jebana
» mrzim ...
» Ja mrzim muškarce
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU