Mrzim te Zvezdo...
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mrzim te Zvezdo...
Bekovi prespori, prolaze ih ko od sale, usput onaj Stojković ne kapira dupli pas i da mora igraca u odbrani da markira.
Borjan realno krivac, primio glupi gol, ne zna da se postavi i krenuli da pune, jer su se ovi otvorili.
Borjan realno krivac, primio glupi gol, ne zna da se postavi i krenuli da pune, jer su se ovi otvorili.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mi smo svoje finale izgubili jer smo igrali fudbal i dali gol Realu koji pre toga 5 puta uzastopno bio šampion Evrope . Vi ste ko pičke igrali bunkericu i dobili na penale kao Hrvati. Pičke sendvičarske.pizzon wrote:ti ne razumes,dzango wrote:Kako ne razumeš?pokerjocker wrote:Pa i Dinamo je uredno zguto 6-7 komada svaki put, ne kužim čemu veselje? I da nebi nešto pomislili, srbi idete mi na q.
da ste i vi igrali finale,
vi ste svoje izgubili,
tudjmanovi partizani !
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Biće dobar revanš u Beogradu. Biće mrtvih Arapa.Serbinho-3 wrote:Nivo Arapa.
Divljaci.
http://www.telegraf.rs/sport/navijaci/2996572-zestoka-tuca-navijaca-zvezde-i-psz-a-policija-koristila-suzavac-ispred-stadiona-video
2014-04-19
dzango wrote:Zvezda bila i u finalu i još pobedila. Pa sad prima 6 komada. Na kraju sve dođe na svoje.
U novijoj povijesti... ne prapovijesti...
Ne možeš porediti taj nogomet s ovim današnjim...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne može. Tadašnji fudbaleri su bili igrači u punom smislu reći. Nisu bili kao ovi današnji feminizirani i tetovirani kikirezi.Hektorović wrote:dzango wrote:Zvezda bila i u finalu i još pobedila. Pa sad prima 6 komada. Na kraju sve dođe na svoje.
2014-04-19
S obzirom kako su namistili pravila ulaska u šesnajstinu finala malim državicama u Europi odnosno UEFA je već uspjeh ako prođu prekvalifikacije i ovdje se kvalificiraju
A onda ih ovdje ovi nakantaju i to je to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I uzmu 15 milki. Za te pare je red da primiš i 6 komada ako treba.RayMabus wrote:S obzirom kako su namistili pravila ulaska u šesnajstinu finala malim državicama u Europi odnosno UEFA je već uspjeh ako prođu prekvalifikacije i ovdje se kvalificiraju
2014-04-19
dzango wrote:Ne može. Tadašnji fudbaleri su bili igrači u punom smislu reći. Nisu bili kao ovi današnji feminizirani i tetovirani kikirezi.Hektorović wrote:dzango wrote:Zvezda bila i u finalu i još pobedila. Pa sad prima 6 komada. Na kraju sve dođe na svoje.
Današnja brzina i tempo igre, opće opterećenje je neuporedivo...
Pogledaj samo jednog Dybalu ili danas Neymara...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Evo ga, ne može kompleksaš dugo izdržati a da se ne proseredzango wrote:Mi smo svoje finale izgubili jer smo igrali fudbal i dali gol Realu koji pre toga 5 puta uzastopno bio šampion Evrope . Vi ste ko pičke igrali bunkericu i dobili na penale kao Hrvati. Pičke sendvičarske.pizzon wrote:ti ne razumes,dzango wrote:Kako ne razumeš?pokerjocker wrote:Pa i Dinamo je uredno zguto 6-7 komada svaki put, ne kužim čemu veselje? I da nebi nešto pomislili, srbi idete mi na q.
da ste i vi igrali finale,
vi ste svoje izgubili,
tudjmanovi partizani !
Isto kao i basket, odbojka... Ali meni su ipak draži jedan Džordan ili Dejo Savićević. Ili Vini Džons i njegov Vimbldon. Vidim da ovi polufabrikati poput Nejmara i Ronalda snimaju reklame i uopšte mi nije jasno šta bi oni trebalo da predstavljaju i zađto su im uopšte platili da išta reklamiraju.Hektorović wrote:dzango wrote:Ne može. Tadašnji fudbaleri su bili igrači u punom smislu reći. Nisu bili kao ovi današnji feminizirani i tetovirani kikirezi.Hektorović wrote:dzango wrote:Zvezda bila i u finalu i još pobedila. Pa sad prima 6 komada. Na kraju sve dođe na svoje.
Današnja brzina i tempo igre, opće opterećenje je neuporedivo...
Pogledaj samo jednog Dybalu ili danas Neymara...
Kralj francuskih advokata brani Zvezdu: Angažovan čovek koji je Karabatiće iščupao iz najvećeg skandala za klađenje! (VIDEO)
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3000264-kralj-francuskih-advokata-brani-zvezdu-angazovan-covek-koji-je-karabatice-iscupao-iz-najveceg-skandala-za-kladjenje-video?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=3
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3000264-kralj-francuskih-advokata-brani-zvezdu-angazovan-covek-koji-je-karabatice-iscupao-iz-najveceg-skandala-za-kladjenje-video?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=3
2014-08-25
Oglasio se kralj francuskih advokata koji će braniti Zvezdu: Nema dokaza, otkrićemo ko je zlonamerni "insajder"! (FOTO)
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3000581-oglasio-se-kralj-francuskih-advokata-koji-ce-braniti-zvezdu-nema-dokaza-otkricemo-ko-je-zlonamerni-insajder-foto
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3000581-oglasio-se-kralj-francuskih-advokata-koji-ce-braniti-zvezdu-nema-dokaza-otkricemo-ko-je-zlonamerni-insajder-foto
2014-08-25
FRANCUSKI EKSPERT ZA KLAĐENJE: Nikad nisam video uplatu od 5.000.000 evra! Da bi se izvela takva prevara potrebno je hiljadu pomagača!
"Lično, nikada nisam video tako nešto. Da mi je neko pričao o dobitku od 5.000.000 evra, rekao bih 'u redu, to je realno', ali o uplati od 5.000.000, to mi iskreno deluje zaista mnogo. Širom sveta to predstavlja oko 5% ukupnog obrta, ali da biste uplatili tu sumu potrebne su hiljade ljudi da uplaćuju sitne sume i ostanu ispod radara da bi se izvela takva prevara".
Francuski ekspert je izneo još jedno zanimljivo zapažanje vezano za ovaj slučaj.
"Takva uplata bi se brzo uočila. Među operaterima za klađenje postoje sistemi kontrole koji mogu da otkriju takve pokušaje uplate. Tako bi onaj ko se kladi morao da povećeva uloge kod mnogih kladionica i to ne samo kod legalnih, već i kod ilegalnih. Takođe, tu je i rizik koji sa sobom nosi opklada od 5.000.000 evra na pobedu od čak pet golova razlike. Da sam deo mafije koja se bavi time, sigurno ne bih to uplaćivao u Francuskoj jer je to zemlja sa najjačom kontrolom klađenja. Sistem ARJEL je odličan. Ima pristup podacima svih kladionica u Parizu u realnom vremenu i nemoguće je promaći mu", zaključio je Kalb.
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3137385/francuski-ekspert-za-kladjenje-nikad-nisam-video-uplatu-od-5000000-evra-da-bi-se-izvela-takva-prevara-potrebno-je-hiljadu-pomagaca
2014-08-25
Za klubove sa ovih prostora najbolja je EL dok su u LP smiješni, daleko najgore momčadi zadnjih godina a možda i uopće su bili prošlih godina Dinamo i ove godine Zvezda.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Za klubove sa ovih prostora najbolja je EL dok su u LP smiješni, daleko najgore momčadi zadnjih godina a možda i uopće su bili prošlih godina Dinamo i ove godine Zvezda.
e da je jajduku dobit 4 gola od liverpoola...al bi tovari svrsavali
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sudjenje je bilo tipicno, za istok evr.
da je zvezdi sudjeno ranije ko sinoc,
ne bi ni maknuli.zvezda ima duplu
pobedu nad liverpulom, to su bila druga vremena, igrali nasi, cao bleki.
da je zvezdi sudjeno ranije ko sinoc,
ne bi ni maknuli.zvezda ima duplu
pobedu nad liverpulom, to su bila druga vremena, igrali nasi, cao bleki.
Guest- Guest
2014-04-19
Da samo moraš biti prvi u hrvatskoj ligi koja je dinamo ligaflumen wrote:newuser wrote:Za klubove sa ovih prostora najbolja je EL dok su u LP smiješni, daleko najgore momčadi zadnjih godina a možda i uopće su bili prošlih godina Dinamo i ove godine Zvezda.
e da je jajduku dobit 4 gola od liverpoola...al bi tovari svrsavali
Nean puno volje komentirati dinamovu ligu, drago mi je da je Rijeka malo razbila monotoniju no ipak je to dinamo liga a sve se svodi na pare tako da zanimljivija mi je treća nogometna liga od ove prve dinamove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Toooo Zvezdo!!!
» O Zvezdo , Zvezdana , ti kurvo jebana
» mrzim ...
» Ja mrzim muškarce
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» O Zvezdo , Zvezdana , ti kurvo jebana
» mrzim ...
» Ja mrzim muškarce