ZVUCI LI ISTINITO OBRANA BERISE, HINI LI NEVINOG?????
Page 1 of 1
ZVUCI LI ISTINITO OBRANA BERISE, HINI LI NEVINOG?????
http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/liridon-berisha-iznio-obranu--prnjaka-sam-ubio-jer-me-maltretirao-i-ponizavao-dvije-godine-/35462?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
Liridon Berisha, osumnjičeni za teško ubojstvo bivšeg vojnog policajca Ante Prnjaka, dao je svoju obranu. Priznao je da je Prnjaka ubio, ali obrana smatra da se radi o ubojstvu na mah, a ne o teškom ubojstvu, za koje je predviđena kazna do 40 godina zatvora.
Policija je Berishu prijavila da je ubio iz koristoljublja, a Državno odvjetništvo sumnjiči ga, pak, da je ubojstvo počinio na osobito okrutan način, ispalivši 14 metaka u Prnjaka te podmuklo jer ga je nagovorio da odu na TTTS isprobati automatsku pušku.
Berisha, pak, tvrdi da je Prnjak od njega zapravo tražio da obavi likvidaciju osobe koja mu se zamjerila, kako bi mu zauzvrat oprostio dug za kokain kojeg je nabavio prije dvije godine za dvije tisuće eura.
Berisha novac nije vratio, a Prnjak mu je 'udario' jaču kamatu pa je dug ubrzo skočio na 20 tisuća eura. Vrijeđao ga je, maltretirao i ponižavao pune dvije godine tražeći da mu plati, požalio se Berisha na ispitivanju u Državnom odvjetništvu.
Te večeri na TTTS su stigli - nadrogirani. On i Prnjak zajedno su navodno potrošili nekoliko grama kokaina.
- Tražio je od mene da ubijem nekog tko mu se zamjerio. Nisam htio. Uperio je oružje u mene, kada mi ga je dao - pucao sam - kazao je Berisha o ubojstvu.
Pobjegao je u Prnjakovom autu, par sati kasnije ga je zapalio. U blizini vozila nađena je puška, a Berisha je uhićen idućeg dana kada je došao na štand svoje majke u Omišu kako bi pokupio novac za bijeg.
[size=50]BERISHA IZNIO OBRANU: 'Prnjaka sam ubio jer me maltretirao i ponižavao dvije godine'
Tražio je od mene da ubijem nekog tko mu se zamjerio. Nisam htio. Uperio je oružje u mene, kada mi ga je dao - pucao sam - kazao je Berisha o ubojstvu Ante Prnjaka[/size]Liridon Berisha, osumnjičeni za teško ubojstvo bivšeg vojnog policajca Ante Prnjaka, dao je svoju obranu. Priznao je da je Prnjaka ubio, ali obrana smatra da se radi o ubojstvu na mah, a ne o teškom ubojstvu, za koje je predviđena kazna do 40 godina zatvora.
Policija je Berishu prijavila da je ubio iz koristoljublja, a Državno odvjetništvo sumnjiči ga, pak, da je ubojstvo počinio na osobito okrutan način, ispalivši 14 metaka u Prnjaka te podmuklo jer ga je nagovorio da odu na TTTS isprobati automatsku pušku.
Berisha, pak, tvrdi da je Prnjak od njega zapravo tražio da obavi likvidaciju osobe koja mu se zamjerila, kako bi mu zauzvrat oprostio dug za kokain kojeg je nabavio prije dvije godine za dvije tisuće eura.
Berisha novac nije vratio, a Prnjak mu je 'udario' jaču kamatu pa je dug ubrzo skočio na 20 tisuća eura. Vrijeđao ga je, maltretirao i ponižavao pune dvije godine tražeći da mu plati, požalio se Berisha na ispitivanju u Državnom odvjetništvu.
Te večeri na TTTS su stigli - nadrogirani. On i Prnjak zajedno su navodno potrošili nekoliko grama kokaina.
- Tražio je od mene da ubijem nekog tko mu se zamjerio. Nisam htio. Uperio je oružje u mene, kada mi ga je dao - pucao sam - kazao je Berisha o ubojstvu.
Pobjegao je u Prnjakovom autu, par sati kasnije ga je zapalio. U blizini vozila nađena je puška, a Berisha je uhićen idućeg dana kada je došao na štand svoje majke u Omišu kako bi pokupio novac za bijeg.
immortal-
2014-04-16
Re: ZVUCI LI ISTINITO OBRANA BERISE, HINI LI NEVINOG?????
ako je Ante zaista bio takav prema njemu, zasto se ovaj jednopstavno nije maknuo od njega zauvijek
zeli opravdati ubojstvo
zeli opravdati ubojstvo
2014-04-16
Steta sto nema elektricne stolice za ovakvu klijentelu.
omni-
2014-04-12
Poznato je da možeš dati otkaz u mafiji, jel.mortal wrote:ako je Ante zaista bio takav prema njemu, zasto se ovaj jednopstavno nije maknuo od njega zauvijek
zeli opravdati ubojstvo
zato jer mafija ne oprasta dugove..na neki nacin im moras vratiti dug..ako nemas novca moras to odraditina drugi nacin..inace i d aje odradio ubojstvo pitanje jel bi ovaj docekao sljedecih nekoliko dana na zivotu..mafioze se rejsevajau nepozeljinh i nesigurnih svjedoka..to je vjerojatno ovaj sipac skuzio...da ako nekog ubije da i njemu zivot ovisi o koncu pa je izabrao ajmo reci manje bolno rjesenjemortal wrote:ako je Ante zaista bio takav prema njemu, zasto se ovaj jednopstavno nije maknuo od njega zauvijek
zeli opravdati ubojstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stani malo. Tu se pričalo kako je šiptarska mafija najjača na Balkanu,
da je ubijeni zasra nešto, osta dužan šiptarima...........itd.
Sada ispada da je on reketira šipce, maltretira godinama i sl.
Koga je to triba ubiti šiptar? Mora je miliciji navesti ime te osobe kao i sve detalje
u vezi svega. Nije tako lako sa njima kad si na ispitivanju.
I da............dali mu je oči iskopa i jezik iščupa prije nego je ovaj umro ili poslije?
Pretpostavljam da ga je prvo ranio pa mu polomio prste i laktove,
iskopa mu oči i iščupa jezik a onda ga dokusurio sa još par metaka.
Izvadio bih šiptarčini oba bubrega, da sam sa njime na robiji.
Koga je to triba ubiti šiptar? Mora je miliciji navesti ime te osobe kao i sve detalje
I da............dali mu je oči iskopa i jezik iščupa prije nego je ovaj umro ili poslije?
Bome imaš smisla za biznis.Yehudim wrote: Izvadio bih šiptarčini oba bubrega, da sam sa njime na robiji.
kao sto nije poznato da daju oglase za zaposljavanjeRegoč wrote:Poznato je da možeš dati otkaz u mafiji, jel.mortal wrote:ako je Ante zaista bio takav prema njemu, zasto se ovaj jednopstavno nije maknuo od njega zauvijek
zeli opravdati ubojstvo
ali je ipak postao dio ekipe...
predstavlja da je bio sporedni u sto ne bi povjerovala
prikazuje se kao zrtva, a i slika na clanku bas namjestena,
nevino bice?
immortal-
2014-04-16
zidov se dokazuje kakav je, o cemu razmisljaRegoč wrote:Bome imaš smisla za biznis.Yehudim wrote: Izvadio bih šiptarčini oba bubrega, da sam sa njime na robiji.
dok nije zauzet prozivanjem Hrvata da su nacisti, fasisti
immortal-
2014-04-16
Yehudim wrote:Stani malo. Tu se pričalo kako je šiptarska mafija najjača na Balkanu,
da nakon clanka o Berisi pomislila odmah da je to sto navodis iz proslog clanka izmisljotina
kako djeluju mediji
nevin nije nikako
immortal-
2014-04-16
pa dobro zar nije bilo nesto receno da su tog nekog prnjka i mucili, ono lomili prste i cupali jezik, nije bio samo propucan. Ako mi se nesto nije pomijesalo, onda ovaj malo ne govori istinu, a sta ocekivat od narko mafijasa...
Guest- Guest
tko zna sto je istina
ali, cinjenica je da su to krasni decki
ali, cinjenica je da su to krasni decki
dijagram-
2015-08-09
a gle, ta budala zna sto je istina, samo neznam sto laze pored ocitih ozljeda koje je pretrpio prnjak. Osim naravno ako mu ih oni nisu nanjeli nego ga je dograbilo nistavilo, jer znam da nekog od tih narkica je, samo nisam ziher da li je ovoga ili nekog drugog. Pa bi mogao ovaj albanac malo objasniti taj dio...
al inace da, sve same krasote od ljudi, svaka majka bi ih pozeljela za zeta...
al inace da, sve same krasote od ljudi, svaka majka bi ih pozeljela za zeta...
Guest- Guest
Similar topics
» Kolinda: Neobično je da još nismo snimili film koji bi istinito i izrazio epopeju obrane Vukovara
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» Užas: ruski zločinački smradovi ubili nevinog američkog dječaka.
» EU i bum-bum obrana
» Obrana od pire krompira
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» Užas: ruski zločinački smradovi ubili nevinog američkog dječaka.
» EU i bum-bum obrana
» Obrana od pire krompira
Page 1 of 1