EU i bum-bum obrana
Page 1 of 1
EU i bum-bum obrana
http://www.narod.hr/eu/visnja-staresina-eu-bum-bum-obrana
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: EU i bum-bum obrana
Jacques Poos u Beogradu srpnja 1991:"Zaustavili smo rat.Kucnuo je čas Europe.Ovo je vrijeme europe a ne Amerike'...kao da slusam stariju verziju pizzona
2015-09-08
....Slobo sav nasmijesen stisnuo ruku Poosu i misli si:'Je je tako je..more mars u tri picke majcine sad ces vidjeti kako nema rata'
2015-09-08
kao i vucic i dacic danas...kad usiljeno se osmjehuju is tiscu ruke međunarodnim zvanicnicima..a u sebi 'jedite bre govna pa ne nabavljam ja migove đaba da ih gledamo i glancamo'vuksadinare wrote:....Slobo sav nasmijesen stisnuo ruku Poosu i misli si:'Je je tako je..more mars u tri picke majcine sad ces vidjeti kako nema rata'
2015-09-08
Izvrstan tekst! Sve je jasnije kakva je gamad protiv vojnoga roka i kakvi četnički podrepaši pozivaju se na prigovor savjesti.
ali interesantno..svaki put se jave kad hrvatskoj prijeti ozbiljna opasnost sa istoka...ali bas svaki put.....'91 slicni ovima danas od kojih su jos neki aktivni(zoki pusic,terselicka) su cak predlagali da jna tenkove docekamo bez oruzja skoro pa sa cvijecem..da oni nece pucati na goloruke ljudeRegoč wrote:Izvrstan tekst! Sve je jasnije kakva je gamad protiv vojnoga roka i kakvi četnički podrepaši pozivaju se na prigovor savjesti.
2015-09-08
EU nije nikakvi vojni savez tako da je tekst malo glup.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Za 10 godina američki bombarderi neće moći probiti rusku protuzračnu obranu
"Borbeni sustavi koji su postavljeni na američkim strateškim bombarderima neće moći 'zaobići' rusku protuzračnu obranu. Treba se modernizirati", izjavio je dopredsjednik skupine šefova združenog stožera Paul Selva, piše UAWire.
Tijekom govora u Kongresu, general je izjavio da je bombarder B-52 koji je oslonac američke strateške obrane, projektiran u 1950-im i 1960-im godinama, a krstareće rakete i bombe koje "nosi" dizajnirane su 1970. godine. "Mi znamo da su danas navedeni avioni spremni za borbu, ali ih ne možemo samo tako nastaviti koristiti. Za desetak godina, takvi borbeni sustavi neće moći 'probiti' rusku protuzračnu obranu te postoji vrlo snažan razlog da ih se zamijeni", izjavio je Selva.
Sjedinjene Američke Države i Rusija su jedine zemlje na svijetu koje posjeduju tzv. nuklearnu trijadu - nuklearne postrojbe na kopnu, na moru i u zraku. Prethodna administracija koju je vodio Barack Obama, potvrdila je program modernizacije američke nuklearne trijade koja će trajati trideset godina te koštati oko bilijun dolara. Postoje planovi da se potroši 400 milijardi dolara na nadogradnje tijekom sljedećih desetak godina. Predsjednik Donald Trump obećao je da će proširiti američki nuklearni arsenal te "povijesno povećanje vojnog proračuna".
http://vojnapovijest.vecernji.hr/za-10-godina-americki-bombarderi-nece-moci-probiti-rusku-protuzracnu-obranu-1155087
EU NIJE I NIKAD NECE BITI VOJNA VELESILA.
"Borbeni sustavi koji su postavljeni na američkim strateškim bombarderima neće moći 'zaobići' rusku protuzračnu obranu. Treba se modernizirati", izjavio je dopredsjednik skupine šefova združenog stožera Paul Selva, piše UAWire.
Tijekom govora u Kongresu, general je izjavio da je bombarder B-52 koji je oslonac američke strateške obrane, projektiran u 1950-im i 1960-im godinama, a krstareće rakete i bombe koje "nosi" dizajnirane su 1970. godine. "Mi znamo da su danas navedeni avioni spremni za borbu, ali ih ne možemo samo tako nastaviti koristiti. Za desetak godina, takvi borbeni sustavi neće moći 'probiti' rusku protuzračnu obranu te postoji vrlo snažan razlog da ih se zamijeni", izjavio je Selva.
Sjedinjene Američke Države i Rusija su jedine zemlje na svijetu koje posjeduju tzv. nuklearnu trijadu - nuklearne postrojbe na kopnu, na moru i u zraku. Prethodna administracija koju je vodio Barack Obama, potvrdila je program modernizacije američke nuklearne trijade koja će trajati trideset godina te koštati oko bilijun dolara. Postoje planovi da se potroši 400 milijardi dolara na nadogradnje tijekom sljedećih desetak godina. Predsjednik Donald Trump obećao je da će proširiti američki nuklearni arsenal te "povijesno povećanje vojnog proračuna".
http://vojnapovijest.vecernji.hr/za-10-godina-americki-bombarderi-nece-moci-probiti-rusku-protuzracnu-obranu-1155087
EU NIJE I NIKAD NECE BITI VOJNA VELESILA.
2014-04-11
Višnja Starešina, kao netko zadužen za vojna pitanj, hrvatska verzija degenerika Lazanskog, daj babo odjebi u troskoku zajedno sa tom bulumnetom uhljeba, Kolindom, plenkijem, nato govnima, onima kojima odgovora ova kaljuža i kojima je fino neka ju brane jer najviše gube, mene kao i sve koje znam boli kurac, Eo prvi regi u životu nije ništa radio ili platio porez njemu odgovora da je država prćija, pa nek ju brani kao i vuk koji zgubidani po drnišu tko zna gdje od ovog sranja od države teško da može biti gore
Kermit-
2014-04-17
EU se nebi trebala stavljat u vojni kontekst niti u šali tamo gdje je Rusija stavila svoje šape ( Srbija ).
Nemojte se zahebavati s time jer bi vas moglo skupo koštat ...EU nije i nikad nece bit nešto šta se može stavljat vojno u isti rang sa Rusijom.
Nemojte se zahebavati s time jer bi vas moglo skupo koštat ...EU nije i nikad nece bit nešto šta se može stavljat vojno u isti rang sa Rusijom.
2014-04-11
asilovski wrote: odjebi u troskoku zajedno sa tom bulumnetom uhljeba, Kolindom, plenkijem, nato govnima, onima kojima odgovora ova kaljuža i kojima je fino neka ju brane jer najviše gube, mene kao i sve koje znam boli kurac, Eo prvi regi u životu nije ništa radio ili platio porez njemu odgovora da je država prćija, pa nek ju brani kao i vuk koji zgubidani po drnišu tko zna gdje od ovog sranja od države teško da može biti gore
Dobro, nije nam država ispala baš lijepa, ali naša je, tj. zove se Hrvatska.
Ali ono što je najvažnije, koliko god je nama gadno živjeti u njoj, Srbima je bilo i jest još gore.
Oni i jesu krivi, zbog njih smo ju zapravo napravili ovakvom, da njih otjeramo.
crvenkasti-
2014-04-17
Stoltenberg: NATO će garantovati stabilnost na Balkanu
Tanjug | 13. mart 2017. 15:32 > 16:17 | Komentara: 0Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da će Alijansa ostati posvećena očuvanju mira na Balkanu, kao i da će nastaviti sa "politikom otvorenih vrata"
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:654678-Stoltenberg-NATO-ce-garantovati-stabilnost-na-Balkanu
2014-04-11
asilovski wrote:Višnja Starešina, kao netko zadužen za vojna pitanj, hrvatska verzija degenerika Lazanskog, daj babo odjebi u troskoku zajedno sa tom bulumnetom uhljeba, Kolindom, plenkijem, nato govnima, onima kojima odgovora ova kaljuža i kojima je fino neka ju brane jer najviše gube, mene kao i sve koje znam boli kurac, Eo prvi regi u životu nije ništa radio ili platio porez njemu odgovora da je država prćija, pa nek ju brani kao i vuk koji zgubidani po drnišu tko zna gdje od ovog sranja od države teško da može biti gore
kafica mi gorka nakon ovog izljeva pesimizma , tvoga
babin tekst nisam citao , vjerujem bezvezan kao i ostali , njeni
@vucko radi i @regoc valjda nesto privredjuje ako i ne trose , opet dobro
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Uglavnom Starešina govoi da Putin super tajnim planom sa turčadijom uništava Europu, nema tu Buzina, soroša, profesora, bliskog istoka, albanaca, jada od eu aparačika, krive politike...samo putin
Kermit-
2014-04-17
nisam ti ja kriv sto ti je pola rodbine van pobjeglo..zagora nije u nista boljem stanju od slavonije pa ljudi toliko ne odlaze...asilovski wrote:Višnja Starešina, kao netko zadužen za vojna pitanj, hrvatska verzija degenerika Lazanskog, daj babo odjebi u troskoku zajedno sa tom bulumnetom uhljeba, Kolindom, plenkijem, nato govnima, onima kojima odgovora ova kaljuža i kojima je fino neka ju brane jer najviše gube, mene kao i sve koje znam boli kurac, Eo prvi regi u životu nije ništa radio ili platio porez njemu odgovora da je država prćija, pa nek ju brani kao i vuk koji zgubidani po drnišu tko zna gdje od ovog sranja od države teško da može biti gore
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Ne, ne privrjeđujem ništa. Imam vezu u Poreznoj pa mi izravno sve što poharače Asi uplate na račun. Ja sam Asin osobni uhljeb.debotoijusto wrote:@regoc valjda nesto privredjuje
Similar topics
» ZVUCI LI ISTINITO OBRANA BERISE, HINI LI NEVINOG?????
» Obrana od pire krompira
» Padne li ukrajinska obrana
» Popušta Ukrajinska obrana i Erini živci
» Obrana BiH kao pretpostavka za obranu, osamostaljenje i oslobađanje Hrvatske
» Obrana od pire krompira
» Padne li ukrajinska obrana
» Popušta Ukrajinska obrana i Erini živci
» Obrana BiH kao pretpostavka za obranu, osamostaljenje i oslobađanje Hrvatske
Page 1 of 1