Masne laži
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Masne laži
Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
stoka zlurada...
I to ti je domet
Ja hvalim da je bilo jogurta a ova potkapacitirana baba obrnuto, pljuje po hrvatsloj u kpjpj je zivjela ko Bog
Pa tko onda pljuje gnoj ?
Tebe kravetino treba uvaliti u gnojne jame
Ne vuci me za jezik jer ces dobit sta tražiš
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ma Ajde da se i netko razuman javiopismejker wrote:ufffff..kod Menea je bilo mlijecnih proiyvoda dukata i nase,sada pokojne Mljekare,nekad Pionir,sada Domil,podruznica Vindije..DO od nekog lika iz Domaljevaca Ubosni,MIL ono nes navodi na mlijecno..
enivej..boli me Kitonja koliko vrsta ima,daj mi samo jednu,ali onu dobru..nekad se jogurt proizvodio sa bakterijskom kulturom,sto je prirodno i jogurt je bio onako sirasto vodenast..prirodan..
sada ima 100 vrsta,ali umjesto da se jogurt pust dva dana da se prirodno usiri,on se natrpa zelatinom iz cvinjskih kostiju,hruskavica i tetiva...
U Lidlo ima jedna vrsta pakirana u kantice od kilo ili litro..tko bi ga znao,
rade na staroj recepturi,sa bakterijskom kulturom,e taj je dobar..neka marka Pilos,pishe Cvrsti jogurt...dog ga ne izmutjkash...
Danasnji jogurti stoje danima u ducanu
Ocito puni konzervansa i kad ih uzmes zlicom to se razvlači ko šmrkali
Bljak
I naravno ,da Koli ne jebe pitanje prirodnog jogurta
Ona jede kavijar
I drogedijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
Chick fight..Sora wrote:Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:
nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom cosku
stoka zlurada...
I to ti je domet
Ja hvalim da je bilo jogurta a ova potkapacitirana baba obrnuto, pljuje po hrvatsloj u kpjpj je zivjela ko Bog
Guest- Guest
Opet ovaj lazedijagram wrote:ma kojih 85, pa ni danas nema 85 vrsta a ima tog ko pljevemarcellus wrote:laž je da je u jugi prodavano 85 vrsta jogurta
to je broj uzoraka testiran tijekom deset godina
To je sistem APP
AKO PRODE PRODE
Sora wrote:Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:
nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom cosku
stoka zlurada...
I to ti je domet
začepi gubicu pijana kravetino ofucana ako nisi u stanju činjenicama pogledati u oči
dobiti sta? od koga? tebe??? a tko si ti?
ti si wc papir s kojim treba obrisati dupe i pustit vodu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja kupujem sad iskljucivo kod Turaka,mlijeko i mlijecne proizvode i meso..Sora wrote:Ma Ajde da se i netko razuman javiopismejker wrote:ufffff..kod Menea je bilo mlijecnih proiyvoda dukata i nase,sada pokojne Mljekare,nekad Pionir,sada Domil,podruznica Vindije..DO od nekog lika iz Domaljevaca Ubosni,MIL ono nes navodi na mlijecno..
enivej..boli me Kitonja koliko vrsta ima,daj mi samo jednu,ali onu dobru..nekad se jogurt proizvodio sa bakterijskom kulturom,sto je prirodno i jogurt je bio onako sirasto vodenast..prirodan..
sada ima 100 vrsta,ali umjesto da se jogurt pust dva dana da se prirodno usiri,on se natrpa zelatinom iz cvinjskih kostiju,hruskavica i tetiva...
rade na staroj recepturi,sa bakterijskom kulturom,e taj je dobar..neka marka Pilos,pishe Cvrsti jogurt...dog ga ne izmutjkash...
Bljak
Ona jede kavijar
Turci nece bilo sto niti jesti niti piti,a njihov ducan koji bi prodavao smece ili nes neprirodno,vrlo brzo bi kljuc u bravu..
bas neki dan uzeo kanticu jogurta..yebate,koji miris i okus..kao prije 40 godina..pakiranje slistim u tri puta..
Kod |Svabija ima neki brand Landliebe,koji radi tradicionalnim nacinom,ali su uduplo pa i triput skuplji nego oni usrani kremasti od drugih brandova..
Koli ima dobru prdu i dudlove..sto jest jest..
Guest- Guest
JeNoor wrote:Sora wrote:Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:
a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očaj
stoka zlurada...
I to ti je domet
začepi gubicu pijana kravetino ofucana ako nisi u stanju činjenicama pogledati u oči
Ti i cinjenice ..
Nemas s tim ti nist
Citaj malo ..ne moras mene
I ne moras vrijeđati , jer ces dobiti istom mjerom
Citaj pisa ..
A ne lupetaj
Nekulturna majstorice bureka
ja cu pisati Kolindi da nisam zadovoljna s jogurtima danaspismejker wrote:Ja kupujem sad iskljucivo kod Turaka,mlijeko i mlijecne proizvode i meso..Sora wrote:Ma Ajde da se i netko razuman javiopismejker wrote:ufffff..kod Menea je bilo mlijecnih proiyvoda dukata i nase,sada pokojne Mljekare,nekad Pionir,sada Domil,podruznica Vindije..DO od nekog lika iz Domaljevaca Ubosni,MIL ono nes navodi na mlijecno..
Bljak
Ona jede kavijar
Turci nece bilo sto niti jesti niti piti,a njihov ducan koji bi prodavao smece ili nes neprirodno,vrlo brzo bi kljuc u bravu..
bas neki dan uzeo kanticu jogurta..yebate,koji miris i okus..kao prije 40 godina..pakiranje slistim u tri puta..
Kod |Svabija ima neki brand Landliebe,koji radi tradicionalnim nacinom,ali su uduplo pa i triput skuplji nego oni usrani kremasti od drugih brandova..
Koli ima dobru prdu i dudlove..sto jest jest..
To se vleče ko smrklji
Pivac kod mene danima drzi isti jogurt
Pisat cu peticiju i traziti SLOBODU izbora I PRAVO NA ZDRAVI JOGURT
JEBLA JU NJENA PAMET
jos trekšentuješ po forumu?!Sora wrote:JeNoor wrote:Sora wrote:Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:
kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bio
stoka zlurada...
I to ti je domet
Ti i cinjenice ..
Nemas s tim ti nist
Citaj malo ..ne moras mene
I ne moras vrijeđati , jer ces dobiti istom mjerom
Citaj pisa ..
A ne lupetaj
Nekulturna majstorice bureka
aj, bona..budi korisna, idi peglat dimije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A klasika, sora i juda, dva ćorava oka u antifašističkoj glavidijagram wrote:o cemu se drobi majko mila
tko ne razumije sto je koli rekla nek se ubije
mogla se i sto puta bolje izraziti ali i ovo je dovoljno onome tko razumije o cemu je tada bila rijec
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» Jewsi prodaju ruzinu čardaku za masne pare hrvatskih poreznih obveznika
» Udar na komentatore koji pod tekstovima na portalima šire mržnju: Čekaju ih masne kazne!
» Laži o A. Zec
» ZI VOT U LAZI,OPRAVDANJE ZA ZLOCIN
» Jewsi prodaju ruzinu čardaku za masne pare hrvatskih poreznih obveznika
» Udar na komentatore koji pod tekstovima na portalima šire mržnju: Čekaju ih masne kazne!
» Laži o A. Zec
» ZI VOT U LAZI,OPRAVDANJE ZA ZLOCIN
Page 3 of 3