Masne laži
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Masne laži
ende..lepa...cica mica gotova prica..finito..ostaje ti da lajes na mjesecSora wrote:Jer da nisu znali da je velika kladusa u Bosnivuksadinare wrote:austrijski novinari se ispricali..endeSora wrote:Inace precednica se NOVIM LAZIMA VADI IZ GOVANA
sad tvrdi da nije rekla da su MIDLIMSNI U HRVATSKPJ U OPASNOSTI NEGO ONI U VELIKOJ KLADUSI
AUPM
da ne povjeruješ sam sebi
Daj molim te
Hlebinko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ostaje da idem na izlozbu MUO SEZDESETE
A TI ZSVIJAJ FUKO
A TI ZSVIJAJ FUKO
odi..mozda ces nesto pametno nauciti..Sora wrote:Ostaje da idem na izlozbu MUO SEZDESETE
A TI ZSVIJAJ FUKO
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:austrijski novinari se ispricali..endeSora wrote:Inace precednica se NOVIM LAZIMA VADI IZ GOVANA
sad tvrdi da nije rekla da su MIDLIMSNI U HRVATSKPJ U OPASNOSTI NEGO ONI U VELIKOJ KLADUSI
AUPM
da ne povjeruješ sam sebi
Ali ZA ŠTA sus e ispričali.
Činjnica jest da je 1975 u YU , bilo 85 raznih vrsta jogurta
Činjenica jest da laže kako se nisi smio izjasniti kao Hrvat
Jesu se ispričali za njezine laži ?
Yuda i sora očito pate! mislim tako i treba i patiti će dok ne crknu u mukama jer toliko mržnje se vrati kad tad pa će ko i drug im tito pozvati svećenika kad stavi svoje vile pred njihove oči
Dodje masna u dućan
c- ja bih burek i jogurt
p- nemamo jogurt
c onda bih 10 dkg najjeftinije salame i jogurt
p- nemamo jogurt
c- onda jel može samo jogurt
p nemamo jogurt tuko
c- sad mi dodje da uzmem taj jogurt i tresnem ti od čelo
c- ja bih burek i jogurt
p- nemamo jogurt
p- nemamo jogurt
p nemamo jogurt tuko
Situaciju s jogurtima tih godina za Faktograf je komentirao povjesničar Igor Duda, najvrsniji hrvatski povjesničar svaodnevnice i autor knjige "Pronađeno blagostanje - Svakodnevni život i potrošačka kultura u Hrvatskoj 1970-ih i 1980-ih".
- Predsjedničina izjava potvrđuje svu težinu rada povjesničara koji svoja istraživanja temelje na metodi usmene povijesti, dakle prikupljanjem i analizom sjećanja svjedoka vremena, komentira Duda.
Napominje: "Njezina sjećanja kao kupca mogu biti iz vremena od polovice 70-ih do kraja socijalizma, dakle uključuju zlatno doba standarda s kraja 70-ih i jaku krizu u prvoj polovici 80-ih. U toj krizi bilo je nestašica, koje su se lokalno mogle različito odražavati pa bi njezina sjećanja mogla biti relevantna za neke mikrolokacije".
Dodaje da se moglo dogoditi da u nekoj općini prodaju samo proizvode lokalne mljekare pa je ponuda ovisila o asortimanu, ali i o tome što je neki mali trgovac uopće naručio.
- U tom kontekstu jedna od tema je i narušavanje jedinstvenog tržišta, zatvaranje u republičke pa i općinske okvire. Moglo se dogoditi da se u nekoj općini prodaju samo proizvodi lokalne mljekare pa je ponuda ovisila o njezinom asortimanu, ali i o tome što je neki mali trgovac uopće naručio.
Bilo je pritužbi da trgovci ne koriste cijelu paletu proizvoda. Moglo se to u nekom malom dućanu dogoditi i s raznim vrstama jogurta, dakle mogli su to biti jogurti samo jedne mljekare i samo određenih okusa. Međutim, na razini cijele zemlje – jogurta je bilo, raznih proizvođača, vrsta i okusa. Samo su tekući jogurti došli kasnije, rekao je Igor Duda.
Što se tiče navoda o vlastima kojima valja prijaviti koliko će se kruha kupiti, Igor Duda je jasan: "Vlast nije sjedila u dućanu i bilježila koliko je tko kupio kruha, niti su u tom vremenu postojali ikakvi bonovi za prehrambene artikle. Međutim, trgovci su mogli brinuti o nabavljenoj količini, što je i logično".
-----------------------------------------
nista drugo nisam ni rekao...
- Predsjedničina izjava potvrđuje svu težinu rada povjesničara koji svoja istraživanja temelje na metodi usmene povijesti, dakle prikupljanjem i analizom sjećanja svjedoka vremena, komentira Duda.
Napominje: "Njezina sjećanja kao kupca mogu biti iz vremena od polovice 70-ih do kraja socijalizma, dakle uključuju zlatno doba standarda s kraja 70-ih i jaku krizu u prvoj polovici 80-ih. U toj krizi bilo je nestašica, koje su se lokalno mogle različito odražavati pa bi njezina sjećanja mogla biti relevantna za neke mikrolokacije".
Dodaje da se moglo dogoditi da u nekoj općini prodaju samo proizvode lokalne mljekare pa je ponuda ovisila o asortimanu, ali i o tome što je neki mali trgovac uopće naručio.
- U tom kontekstu jedna od tema je i narušavanje jedinstvenog tržišta, zatvaranje u republičke pa i općinske okvire. Moglo se dogoditi da se u nekoj općini prodaju samo proizvodi lokalne mljekare pa je ponuda ovisila o njezinom asortimanu, ali i o tome što je neki mali trgovac uopće naručio.
Bilo je pritužbi da trgovci ne koriste cijelu paletu proizvoda. Moglo se to u nekom malom dućanu dogoditi i s raznim vrstama jogurta, dakle mogli su to biti jogurti samo jedne mljekare i samo određenih okusa. Međutim, na razini cijele zemlje – jogurta je bilo, raznih proizvođača, vrsta i okusa. Samo su tekući jogurti došli kasnije, rekao je Igor Duda.
Što se tiče navoda o vlastima kojima valja prijaviti koliko će se kruha kupiti, Igor Duda je jasan: "Vlast nije sjedila u dućanu i bilježila koliko je tko kupio kruha, niti su u tom vremenu postojali ikakvi bonovi za prehrambene artikle. Međutim, trgovci su mogli brinuti o nabavljenoj količini, što je i logično".
-----------------------------------------
nista drugo nisam ni rekao...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ma to s jogurtom je benigna stvar
Nego njena izjava da su muslimani u hrvatsloj u strahu
Ono, fakat
Toliko ezvezno, toliko nediplomatski , netočno
Pogodak prstom u oko
Zato se ispričavaju sad redom
Ali nista nece popraviti te isprike
Rekla je sto je mislila , nije govorila u snu
Ono, fakat
Pogodak prstom u oko
Kleine Zeitung se ispričao Kolindi:'Mi smo pogriješili,predsjednica je bila u pravu'Sora wrote:Ma to s jogurtom je benigna stvar
Ono, fakat
Pogodak prstom u oko
laž je da je u jugi prodavano 85 vrsta jogurta
to je broj uzoraka testiran tijekom deset godina
o cemu se drobi majko mila
tko ne razumije sto je koli rekla nek se ubije
mogla se i sto puta bolje izraziti ali i ovo je dovoljno onome tko razumije o cemu je tada bila rijec
tko ne razumije sto je koli rekla nek se ubije
mogla se i sto puta bolje izraziti ali i ovo je dovoljno onome tko razumije o cemu je tada bila rijec
dijagram-
2015-08-09
ma kojih 85, pa ni danas nema 85 vrsta a ima tog ko pljevemarcellus wrote:laž je da je u jugi prodavano 85 vrsta jogurta
dijagram-
2015-08-09
ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
znaci punije, kako ti kazes-masne, mrzis vise od svega...Yehudim wrote:Dodje masna u dućan
c- ja bih burek i jogurt
p- nemamo jogurt
p- nemamo jogurt
p nemamo jogurt tuko
e, da ti to zena zna
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
dijagram-
2015-08-09
a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
2017-10-06
kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
dijagram-
2015-08-09
i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
stoka zlurada...
2017-10-06
deca podoficira , jebgaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
stoka zlurada...
aparati, kako ono:)
dijagram-
2015-08-09
ufffff..kod Menea je bilo mlijecnih proiyvoda dukata i nase,sada pokojne Mljekare,nekad Pionir,sada Domil,podruznica Vindije..DO od nekog lika iz Domaljevaca Ubosni,MIL ono nes navodi na mlijecno..
enivej..boli me Kitonja koliko vrsta ima,daj mi samo jednu,ali onu dobru..nekad se jogurt proizvodio sa bakterijskom kulturom,sto je prirodno i jogurt je bio onako sirasto vodenast..prirodan..
sada ima 100 vrsta,ali umjesto da se jogurt pust dva dana da se prirodno usiri,on se natrpa zelatinom iz cvinjskih kostiju,hruskavica i tetiva...
U Lidlo ima jedna vrsta pakirana u kantice od kilo ili litro..tko bi ga znao,
rade na staroj recepturi,sa bakterijskom kulturom,e taj je dobar..neka marka Pilos,pishe Cvrsti jogurt...dog ga ne izmutjkash...
enivej..boli me Kitonja koliko vrsta ima,daj mi samo jednu,ali onu dobru..nekad se jogurt proizvodio sa bakterijskom kulturom,sto je prirodno i jogurt je bio onako sirasto vodenast..prirodan..
sada ima 100 vrsta,ali umjesto da se jogurt pust dva dana da se prirodno usiri,on se natrpa zelatinom iz cvinjskih kostiju,hruskavica i tetiva...
U Lidlo ima jedna vrsta pakirana u kantice od kilo ili litro..tko bi ga znao,
rade na staroj recepturi,sa bakterijskom kulturom,e taj je dobar..neka marka Pilos,pishe Cvrsti jogurt...dog ga ne izmutjkash...
Guest- Guest
Ti Kuzis kurcaNoor wrote:i ova gamad forumska, sora i yehudi, i oni su kupovali po čergama u to vrijeme, ali jedva docekaju priliku da ispljunu gnoj iz pokvarenih labrnjadijagram wrote:kupovao sam i ja u gradskom koji je izgledao ok dok nisu stigle bolje trgovine jer za bolje nisi ni znao, bolja roba, onda je izgledao ko ciganski kao sto je ustvari i bioNoor wrote:a Kolinda je kupovala kao dijete u seoskom ducanu s tri i pol police, i sigurno da je asortiman bio jad, bijeda i očajdijagram wrote:nije bilo sugavih banana, danas ih na svakom coskuNoor wrote:ja se sjecam samo čvrstog, tekuci i vocni je dosao puno kasnije
stoka zlurada...
I to ti je domet
Ja hvalim da je bilo jogurta a ova potkapacitirana baba obrnuto, pljuje po hrvatsloj u kpjpj je zivjela ko Bog
Pa tko onda pljuje gnoj ?
Tebe kravetino treba uvaliti u gnojne jame
Ne vuci me za jezik jer ces dobit sta tražiš
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» Jewsi prodaju ruzinu čardaku za masne pare hrvatskih poreznih obveznika
» Udar na komentatore koji pod tekstovima na portalima šire mržnju: Čekaju ih masne kazne!
» Laži o A. Zec
» ZI VOT U LAZI,OPRAVDANJE ZA ZLOCIN
» Jewsi prodaju ruzinu čardaku za masne pare hrvatskih poreznih obveznika
» Udar na komentatore koji pod tekstovima na portalima šire mržnju: Čekaju ih masne kazne!
» Laži o A. Zec
» ZI VOT U LAZI,OPRAVDANJE ZA ZLOCIN
Page 2 of 3