ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mrak koji se nadvio nad Europu

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Mrak koji se nadvio nad Europu - Page 2 Empty Re: Mrak koji se nadvio nad Europu

Post by epikur37 10/9/2018, 17:06

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Mrak koji se nadvio nad Europu - Page 2 Empty Re: Mrak koji se nadvio nad Europu

Post by L'âme 10/9/2018, 17:08

Je li bolji mrak ili magla? =:O

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 10/9/2018, 17:22

Sora wrote:
Eroo wrote:Jebate, pa nisam ja nikad reka da triba Soru smaknit.
Ona opetovano ponavlja kako kako treba smaknit  ne samo mene,
već ni manje ni više nego sve Hrvate u BiH. Kaže to usred Zagreba.
Budala vidi da nešto ne štima i da je nešto napravljeno traljavo.
Nisam rekla da treba smaknuti bilo koga 
Samo objesiti na stup srama 
Nego 

Sto ne stima Ero .
Jer , ne zavaravaj se 
Plane li, nece bit pošteđen nitko. Ni tvoje ni moje dijete.
Aj dobro, sve Hercegovce. Malo li je.

Ako nas neki jašu, neka plane, a šta drugo poželiti? :]

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 17:34

Mrak je samo prostor u kojemu nema svitla

Izvorno je postojalo samo ništavilo pa se pojavila kreacija dakle svitlo i tamo gdje svitlost nedopire je mrak pa je mrak tehnički gledano prostor između ništavila i svitla
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 18:43

Borba svjetlosti i tame je od kada je vijeka i svijeta i odvija se svugdje tako da ju je malo glupo prikazati kao da se odvija sad samo na evropskom kopnu 

Ništavilo vam živi na rubu svemira doduše živi nije točan pojam recimo da više vegetira u ničemu i dva su načina da se do tamo dođe ili barem dovoljno približi 

Jedan način je vantijelesnim putovanjem a drugi svemirskim brodom

Oni to doživljavaju kao uznemiravanje i zato pošto je napad najbolja obrana onda svugdje u svemiru napadaju dvije stvari 

Vašu duhovnost i vaš tehnološki razvoj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 19:07

Sad taj kaos na planeti se prenosi na Evropu i njihove marionete ispraznog mozga podržavaju trpačinu i ta priča

A ja oću razvoj, duhovni i tehnološki 

I imamo npr pedeset miljona ljevičara i njihovih obitelji u Evropi 

Hipotetski ja imam pištolj 

Dajte mi objašnjenje zašto da vas neposikam nakon šta ste uveli kaos u Evropu 

Ali morat ćete imati dobro objašnjenje pošto ja nisam ovdje da vam objašnjavam finesa nego uvedem red dakle bude li vaga pala na stranu da vas je lakše eliminirati s planete nego vam nešto objašnjavati 

Bog vam pomoć neće
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:05

Gnječ wrote:
melkior wrote:Da ljevica nije izdala radničku klasu, i da stranke političkog centra nisu beznadno korumpirane i nesposobne, toga svega gore navedenog narodnog bijesa ne bi bilo. Rezultati parlamentarnih izbora posvuda  Europi svjedoče upravo krizi parlamentrne demokracije i legitimiteta postojećih, odnarođenih političkih korporativnih elita koje je kupio arapski (saudijski i katarski ) kapital. A što su oni očekivali i što bi oni htjeli? Neoskrvnuto pravo na vlast sljedećih barem 100 godina? Zar je politički centar i ljevica bogomdana pa se ne smije ni na koji načinsvrgnuti s vlasti jer će eto, odmah izbiti katastrofa? Pa katastrofa je izbila već kao posljedica vaših odurnih politika, sad je samo pitanje tko će popit otrov za štakore.

gle, stvari su malo drukčije ovdje ti skoro sve piše

Press Release

NEW REPORT ON REPLACEMENT MIGRATION ISSUED BY THE UNITED NATIONS
POPULATION DIVISION

The Population Division of the Department of Economic and Social Affairs has released a new report titled "Replacement Migration: Is it a Solution to Declining and Ageing Populations?". Replacement migration refers to the international migration that a country would need to prevent population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.

United Nations projections indicate that between 1995 and 2050, the population of Japan and virtually all countries of Europe will most likely decline. In a number of cases, including Estonia, Bulgaria and Italy, countries would lose between one quarter and one third of their population. Population ageing will be pervasive, bringing the median age of population to historically unprecedented high levels. For instance, in Italy, the median age will rise from 41 years in 2000 to 53 years in 2050. The potential support ratio - i.e., the number of persons of working age (15-64 years) per older person - will often be halved, from 4 or 5 to 2.

The numbers of immigrants needed to prevent the decline of the total population are considerably larger than those envisioned by the United Nations projections. The only exception is the United States.
The numbers of immigrants needed to prevent declines in the working-age population are larger than those needed to prevent declines in total population. In some cases, such as the Republic of Korea, France, the United Kingdom or the United States, they are several times larger. If such flows were to occur, post-1995 immigrants and their descendants would represent a strikingly large share of the total population in 2050 - between 30 and 39 per cent in the case of Japan, Germany and Italy.
Relative to their population size, Italy and Germany would need the largest number of migrants to maintain the size of their working-age populations. Italy would require 6,500 migrants per million inhabitants annually and Germany 6,000. The United States would require the smallest number - 1,300 migrants per million inhabitants per year.
The levels of migration needed to prevent population ageing are many times larger than the migration streams needed to prevent population decline. Maintaining potential support ratios would in all cases entail volumes of immigration entirely out of line with both past experience and reasonable expectations.
In the absence of immigration, the potential support ratios could be maintained at current levels by increasing the upper limit of the working-age population to roughly 75 years of age.

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/presseng.htm
Postoje roboti, pa neka rade.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:06

RayMabus wrote:Treba im radna snaga a ne potencijalne wehabdije

Postoji razlika
Ma oni bi radnu snagu, samo besplatnu, po mogućnosti.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by immortal 10/9/2018, 22:11

Mrak koji se nadvio nad Europu

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 10/9/2018, 22:17

pročitao tekst. Sažetak: "kme".

2014-04-16

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:20

Kapital hoće jeftinu, dapače, besplatnu radnu snagu, a svakako rušenje cijene radne snage posvuda u Europi, poglavito u Njemačkoj.

Saudijski i katarski kapital koji im je (Nijemcima) automobilsku industriju hoće islamizaciju, a jasno je da automobilska industrija u Njemačkoj određuje pravila Angeli Merkel.

Komunisti hoće slom kapitalizma, pa im imigranti dobro dođu za uništenje istoga, uključujući i slom nacionalnih država.

Katolička Crkva hoće islamizaciju jer se žele osvetiti Europi zbog dekristijanizacije, pa računaju da će islamisti pobit ateiste i uništit sekularizam (a onda će oni lako s islamistima, lol, možeš mislit). Zato isusovci navijaju za otvorene granice i trpačinu imigrantima, a papa Franjo em je jezuit, em je komunist, i uz to još i globalist - trostruki vrag.

Žene vole dominantne, divlje i agresivne mlade mužjake koji su drugačiji od svega na što su navikle i izgledaju egzotično. Istodobno mentalno kastriraju muškarce putem feminističkog pokreta i "Me too". 

Masonima odgovara slom nacionalnih država u Europi i uspostavljanje jedinstvene centralne vlasti koja će imati apsolutnu vlast nad svakim segmentom života nad pojedincem. Za to je potrebno uništenje slobode uz permanentni život u strahu i istodobno gušenje svakog organiziranog otpora centralnoj vlasti. Svaki novi teroristički napad jača policijsku državu i dodatno slabi privatnost građana.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:29

melkior wrote:

Žene vole dominantne, divlje i agresivne mlade mužjake koji su drugačiji od svega na što su navikle i izgledaju egzotično. Istodobno mentalno kastriraju muškarce putem feminističkog pokreta i "Me too". 

Ali samo bijele muškarce. U pravilu vole da su crnci divlji i neobuzdani. Istodobno, upravo žene i umirovljenici najviše vole Državu, dakle državu sa velikim D, odnosno apsolutizam vlasti i gušenje osobnih sloboda u ime sigurnosti. To im je em evolutivni tik utkan duboko u X kromosomu (daj pičke onom tko je najjači i podloži se onom tko ti jamči sigurnost makar te i tukao, a žene više vole da ih organizirano tlači država nego njihovi dudeki kojima su ionako, superiorne). Penzionerima je pak jaka, centralna i totalna vlast jedino jamstvo reda, mira, sigurnosti i njihovih penzija. 

Ovo je u stvari rat protiv muškarca, bijelca i heteroseksualca između 20-40 godina, ali i protiv mladih, jednako muških i ženskih do 20-e godine života i pogotovo protiv djece jer im uništava budućnost, ugrožava individualnu slobodu, dugoročnu perspektivu i miran razvoj u uređenom i prosperitetnom društvu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:33

melkior wrote:
melkior wrote:

Ali samo bijele muškarce. U pravilu vole da su crnci divlji i neobuzdani. Istodobno, upravo žene i umirovljenici najviše vole Državu, dakle državu sa velikim D, odnosno apsolutizam vlasti i gušenje osobnih sloboda u ime sigurnosti. To im je em evolutivni tik utkan duboko u X kromosomu (daj pičke onom tko je najjači i podloži se onom tko ti jamči sigurnost makar te i tukao, a žene više vole da ih organizirano tlači država nego njihovi dudeki kojima su ionako, superiorne). Penzionerima je pak jaka, centralna i totalna vlast jedino jamstvo reda, mira, sigurnosti i njihovih penzija. 

Ovo je u stvari rat protiv muškarca, bijelca i heteroseksualca između 20-40 godina, ali i protiv mladih, jednako muških i ženskih do 20-e godine života i pogotovo protiv djece jer im uništava budućnost, ugrožava individualnu slobodu, dugoročnu perspektivu i miran razvoj u uređenom i prosperitetnom društvu.
Nije slučajno da, usprkos tome što je obrazovanija od svojih roditelja, Y generacija je prva generacija koja živi lošije od prethodnih generacija. Ima slabiju kupovnu moć i ekonomsku nesigurnost, bez dugoročne perspektive stvoren je novi sloj prekarista, novi soj radnika na određeno, koji vlastitim radom si ne mogu priuštiti ni stan ni auto ni obitelj.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 22:44

Migranti su površinski problem. Stvarni problem je propadanje srednje klase, do srži korumpirana politička klasa, neadekvatan politički sustav, gomilanje bogatstva na što manji postotak stanovništva, te neograničen pohlepa vlasnika kapitala koje država nije uspjela zauzdati i koji su odlučili stvoriti novu kastu robova. Političku kastu u Europi posvuda treba giljotinirati. A nakon toga i penzionere, koji su mladima ukrali budućnost.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:06

Adolf Hitler o parlamentarnoj demokraciji u Moja borba:

Odavno sam mrzio parlament, ali nipošto ne kao instituciju po sebi. Naprotiv, kao slobodouman čovjek nisam u sebi uopće ni mogao predočiti neku drugu moguću vlast, jer bi mi pomisao na nekakvu diktaturu izgledala prema mom držanju  u odnosu na kuću Habsburg, kao zločin protiv slobode i protiv svakog razuma. 
Tome je nemalo pridonijelo  i to što mi je već kao mladom čovjeku, zbog mog obimnog čitanja novina, bilo "ucijepljeno" izvjesno divljenje prema engleskom parlamentu,  a nisam ni slutio da to divljenje bez daljnjega nisam htio napustiti. Dostojanstvo s kojim je tamo i Donji dom slijedio svoje zadatke  (kako je to lijepo opisala naša štampa) jako mi se svidjelo. Je li uopće i mogao postojati uzvišeniji oblik samovladanja naroda? 
Baš zbog toga bio sam neprijatelj austrijskog parlamenta. Držao sam oblik njegova djelovanja nedostojnim svog velikog uzora. 
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:15

...Sudbina Nijemstva u austrijskoj državi bila je ovisna o njegovoj zastupljenosti u Reichsratu (Carskom savjetu). Do uvođenja općeg i tajnog izbornog prava, postojala je još neka, iako neznatna, njemačka većina u parlamentu. Već je i to stanje bilo opasno, jer je po nacionalno nepouzdanom držanju socijaldemokracije, ova većina u kritičnim pitanjima koja se ticala Nijemstva - da od sebe ne bi odvratila predstavnike pojedinih stranih naroda - uvijek nastupala protiv njemačkih interesa. Socijaldemokraciju se već tada nije moglo držati njemačkom partijom. Uvođenjem općeg izbornog prava prestala je, međutim, i čisto brojčano gledano, njemačka nadmoć. Sada više nije bilo nikakvih prepreka na putu daljnjeg odnjemčivanja države. 
Nacionalni nagon samoodržsnja dopuštao mi je već tada da zbog ovog razloga malo volim i  cijenim narodno predstavništvo u kome je Nijemstvo umjesto predstavljanja bilo izdavano. Već su samo to bili nedostaci, koji su, kao i mnogo toga drugoga, mogli biti pripisivani ne stvari po sebi, već austrijskoj državi. Prije sam još vjerovao da ponovnim uspostavljanjem njemačke većine u predstavničkim tijelima protiv toga više ne bi trebao postojati nikakav povod za principijelan stav, dokle god stara država još uopće i postoji.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:22

Tako sam, dakle, duševno svjesno po prvi puta stupio u toliko svete i osporavane prostorije. One su mi, doduše, bile svete samo zbog uzvišene ljepote predivna zdanja. Čudesno grčko djelo na njemačkom tlu. 
Ali, u kojem li sam kratkom vremenu bio ozlojeđen, kad sam vidio bijednu predstavu, koja se sada odvijala pred mojim očima!
Sjednici je bilo nazočno nekoliko stotina ovih narodnih predstavnika, koji su upravo trebali zauzeti svoj stav prema nekom važnom pitanju gospodarskog značaja. 
Bio mi je dovoljan već taj prvi dan, da me niz tjedana potom, podstakne na razmišljanje.
Duhovni sadržaj izloženog bio je na tako ponižavajućoj "visini", ako se govore uopće moglo shvatiti, jer neki od gospode nisu govorili njemačkim, već njihovim slavenskim materinskim jezicima, ili bolje rečeno, dijalektima. Ono što sam do sada spoznao iz čitanja novina, sad sam bio u prilici čuti i na svoja vlastita uha. Bila je to gestikulirajuća, svim vrstama tonova ispremiješana drečeća, divlje pokretiva masa, a iznad nje bezazleni ostarjeli striček, koji se trudio, u znoju lica svoga, žestokim mahanjem zvona i sad umirujućim sad opominjućim dovikivanjem, dostojanstvo kuće ponovno dovesti u red. 
Morao sam se nasmijati.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:29

Nekoliko tjedana kasnije ponovno sam bio u toj kući. Sada se slika promijenila, nije se mogla prepoznati. Sala sasvim prazna. Tamo dolje se spavalo. Nekoliko je poslanika bilo na svojim sjedištima zijevajući jedan prema drugome, jedan od njih je "govorio". Bio je nazočan dopredsjednik Doma, koji je, vidljivo se dosađujući, gledao po sali.
U meni se javiše, prve slutnje. Sad sam odlazio uvijek tamo, kad god mi je to vrijeme uvijek dopuštalo i mirno i pozorno promatrao odgovarajući prizor, slušao govore, ukoliko su bili razumljivi, proučavao više ili manje inteligentna bila tih izabranika nacije ove tužne države - i malo po malo, izgrađivao svoje vlastito mišljenje. 

Bila je dovoljna godina dana ovih mirnih promatranja, da bih, ali zaista bez ostatka, izmijenio ili otklonio sva svoja prijašnja shvaćanja o biću ove institucije. Moje unutarnje biće nije više prihvaćalo krivotvorenu sliku, koju je o njoj imala zvanična misao Austrije, ne, sad više nisam mogao priznati parlament kao takav. Do sada sam držao da je nesreća austrijskog parlamenta u nedostatku njemačke većine, ali sam sada zlu kob vidio u cjelokupnoj pojavi i biću te institucije uopće.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:36

Postavi mi se cijeli niz pitanja. 
Počeh se prisnije upoznavati s demokratskim principom većinskog odlučivanja, kao osnove cijele ove institucije, ali ništa manju pozornost nisam poklanjao duhovnim i moralnim vrijednostima te gospode, koja su kao izabranici nacije njoj trebali i služiti. 
Tako sam istovremeno proučio i upoznao i instituciju i njene obnašatelje. 
Tijekom nekoliko godina u mojoj se spoznaji i pogledu, u plastičnoj jasnoći, ocrtao tip uveličavajuće dostojanstvene pojave novijeg vremena - Parlamentarac. On se meni poče utuvljavati u obliku koji nikad više nije bio podvrgnut bilo kakvoj promjeni.
Demokracija današnjeg Zapada je prethodnica marxizma, koji bez nje uopće ne bi bio zamisliv. Tek ona pruža toj svjetskoj kugi hranjivo tlo, na kome se tada može širiti zaraza. U njenoj vanjskoj izražajnoj formi, parlamentarizmu, ona je sebi stvorila još jednu "nakazu od blata i vatre", pri čemu mi se, nažalost, ta "vatra" učinila kao da je sagorjela već u ovom trenu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 23:47

Morao sam biti više nego zahvalan Sudbini, što mi je još u Beču podnijela na razmatranje i ovo pitanje, jer se bojim da bih u tadašnjoj Njemačkoj isuviše lake ruke došao do odgovora. Da sam svu komičnost te institucije zvane "Parlament" najprije upoznao u Berlinu, možda bih zapao u proturječnosti, i bez očito dobrih razloga se stavio na stranu onih, koji su dobrobit naroda i carstva vidjeli jedino u isključivom zahtjevu sile carskog mišljenja i tako ipak, nasuprot vremenu i ljudima, ostajali istovremeno i strani i slijepi. 
U Austriji je to bilo nemoguće.
Ovdje se nije moglo lako upasti iz jedne greške u drugu. Ako nije valjao parlament, tada su još manje valjali Habsburgovci - drugi slučaj nije bio moguć. 

Ono što me je ponajprije i ponajviše natjeralo na razmišljanje, bilo je očigledno nepostojanje svake odgovornosti pojedinca. Parlament donosi nekakav zaključak,  čije posljedice mogu biti tako sudbonosne za državu, a nitko za to ne snosi odgovornost, nitko nikada ne podnosi račun. Jer naziva li se to preuzimanjem odgovornosti kad poslije sloma vlada koja snosi krivicu podnese ostavku? Ili se koalicija raspadne pa raspusti i parlament?
Može li se uopće neku prevrtljivu većinu ljudi ikada učiniti odgovornom? Nije li ipak zamisao svake odgovornosti povezana s pojedincem? Može li se vodeću ličnost vlade učiniti odgovornom za djelovanje čije se nastajanje i sprovođenje stavlja isključivo na račun htijenja i sklonosti neke većine ljudi? Ili; nije li zadatak vodećeg državnika umjesto u proizvođenju stvaralačkih zamisli ili planova po sebi, zapravo i štoviše u umjetnosti da se genijalnost njegovih nacrta neprestano objašnjava stadu ovnova praznoglavaca, da bi se tada izmolila njihova velikodušna suglasnost?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by T. 10/9/2018, 23:52

Veličanje nacizma... :rain

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics