ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mrak koji se nadvio nad Europu

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Mrak koji se nadvio nad Europu Empty Mrak koji se nadvio nad Europu

Post by Eroo 10/9/2018, 15:16

Mrak koji se nadvio nad Europu

"... svi bi se trebali bojati onoga što dolazi"

https://100posto.hr/news/gotovo-je-pao-je-i-zadnji-bastion-europske-socijaldemokracije-ultradesnicarski-populisti-pokosili-su-stari-kontinent-a-svi-bi-se-trebali-bojati-onoga-sto-dolazi

2016-07-22

Back to top Go down

Mrak koji se nadvio nad Europu Empty Re: Mrak koji se nadvio nad Europu

Post by Eroo 10/9/2018, 15:18

Eroo wrote:

Zašto svi i zašto ja? Šta ja imam s time?
Neka se plaše krivci za ovo šta se nam događa. geek

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 10/9/2018, 15:22

Jebate, pa nisam ja nikad reka da triba Soru smaknit.
Ona opetovano ponavlja kako kako treba smaknit  ne samo mene,
već ni manje ni više nego sve Hrvate u BiH. Kaže to usred Zagreba.
Budala vidi da nešto ne štima i da je nešto napravljeno traljavo.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 15:23

Kakvo debilno govedo je pisalo ovaj članak. Ne čudi, ipak piše za 100posto.yu i redovito daje guzice za sitnu lovicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/9/2018, 15:26

..i na kraju plenkija proglasise covjekom mira i tolerancije...jos ce nas poplaviti val ljevicara i liberala iz ostatka europe a njih arapskih migranata...najebasmo kud god okrenes :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 15:26

Jedino šta dolazi su imigranati iz vukojebina trećeg svijeta koji se uglavnom neće integrirati u zapadna društva
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 15:27

Robin Mikulić
Mrak koji se nadvio nad Europu Thumb_1531398314robin_small
'Peglao' je zanat u tiskanim i elektroničkim medijima. U poslu se vodi za postavkama gonzo novinarstva, a kad nije u redakciji kazalištari.
Hahahahahaha :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0  Sad je sve jasno. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 10/9/2018, 15:35

Da ljevica nije izdala radničku klasu, i da stranke političkog centra nisu beznadno korumpirane i nesposobne, toga svega gore navedenog narodnog bijesa ne bi bilo. Rezultati parlamentarnih izbora posvuda  Europi svjedoče upravo krizi parlamentrne demokracije i legitimiteta postojećih, odnarođenih političkih korporativnih elita koje je kupio arapski (saudijski i katarski ) kapital. A što su oni očekivali i što bi oni htjeli? Neoskrvnuto pravo na vlast sljedećih barem 100 godina? Zar je politički centar i ljevica bogomdana pa se ne smije ni na koji načinsvrgnuti s vlasti jer će eto, odmah izbiti katastrofa? Pa katastrofa je izbila već kao posljedica vaših odurnih politika, sad je samo pitanje tko će popit otrov za štakore.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 16:01

melkior wrote:Da ljevica nije izdala radničku klasu, i da stranke političkog centra nisu beznadno korumpirane i nesposobne, toga svega gore navedenog narodnog bijesa ne bi bilo. Rezultati parlamentarnih izbora posvuda  Europi svjedoče upravo krizi parlamentrne demokracije i legitimiteta postojećih, odnarođenih političkih korporativnih elita koje je kupio arapski (saudijski i katarski ) kapital. A što su oni očekivali i što bi oni htjeli? Neoskrvnuto pravo na vlast sljedećih barem 100 godina? Zar je politički centar i ljevica bogomdana pa se ne smije ni na koji načinsvrgnuti s vlasti jer će eto, odmah izbiti katastrofa? Pa katastrofa je izbila već kao posljedica vaših odurnih politika, sad je samo pitanje tko će popit otrov za štakore.

gle, stvari su malo drukčije ovdje ti skoro sve piše

Press Release

NEW REPORT ON REPLACEMENT MIGRATION ISSUED BY THE UNITED NATIONS
POPULATION DIVISION

The Population Division of the Department of Economic and Social Affairs has released a new report titled "Replacement Migration: Is it a Solution to Declining and Ageing Populations?". Replacement migration refers to the international migration that a country would need to prevent population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.

United Nations projections indicate that between 1995 and 2050, the population of Japan and virtually all countries of Europe will most likely decline. In a number of cases, including Estonia, Bulgaria and Italy, countries would lose between one quarter and one third of their population. Population ageing will be pervasive, bringing the median age of population to historically unprecedented high levels. For instance, in Italy, the median age will rise from 41 years in 2000 to 53 years in 2050. The potential support ratio - i.e., the number of persons of working age (15-64 years) per older person - will often be halved, from 4 or 5 to 2.

The numbers of immigrants needed to prevent the decline of the total population are considerably larger than those envisioned by the United Nations projections. The only exception is the United States.
The numbers of immigrants needed to prevent declines in the working-age population are larger than those needed to prevent declines in total population. In some cases, such as the Republic of Korea, France, the United Kingdom or the United States, they are several times larger. If such flows were to occur, post-1995 immigrants and their descendants would represent a strikingly large share of the total population in 2050 - between 30 and 39 per cent in the case of Japan, Germany and Italy.
Relative to their population size, Italy and Germany would need the largest number of migrants to maintain the size of their working-age populations. Italy would require 6,500 migrants per million inhabitants annually and Germany 6,000. The United States would require the smallest number - 1,300 migrants per million inhabitants per year.
The levels of migration needed to prevent population ageing are many times larger than the migration streams needed to prevent population decline. Maintaining potential support ratios would in all cases entail volumes of immigration entirely out of line with both past experience and reasonable expectations.
In the absence of immigration, the potential support ratios could be maintained at current levels by increasing the upper limit of the working-age population to roughly 75 years of age.

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/presseng.htm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 16:04

drugi je:

Richard von Coudenhove-Kalergi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 16:11

http://www.un.org/en/development/desa/population/migration/publications/migrationreport/docs/MigrationReport2017.pdf

http://www.un.org/en/development/desa/population/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2018, 16:14

Replacement Migration to Sweden. An Overview of Possible Sender Countries

https://www.researchgate.net/profile/Daniel_Rauhut/publication/280712496_Replacement_Migration_to_Sweden_An_Overview_of_Possible_Sender_Countries/links/55c1eeff08aeb5e0c584b9fd/Replacement-Migration-to-Sweden-An-Overview-of-Possible-Sender-Countries.pdf
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 16:14

Treba im radna snaga a ne potencijalne wehabdije

Postoji razlika
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 10/9/2018, 16:30

Eroo wrote:Jebate, pa nisam ja nikad reka da triba Soru smaknit.
Ona opetovano ponavlja kako kako treba smaknit  ne samo mene,
već ni manje ni više nego sve Hrvate u BiH. Kaže to usred Zagreba.
Budala vidi da nešto ne štima i da je nešto napravljeno traljavo.
Nisam rekla da treba smaknuti bilo koga 
Samo objesiti na stup srama 
Nego 
Ozbiljna je situacija i ne znam sta tu moja malenkost uopce radi kao neki uzorak. 

U clsnku se govori o oživljavanju i eksploziji desnih radikala. 
E sad . 
Jesi ti eto slijep zato sto njima i sam pripadaš ? 
Mislim da da. 
No, pitanje je i dalje otvireno: jeli ta opasnost stvarno  VELIKA ILI SE TREBA RAZGIVARATI O TOME STONSTVARNO STOJI IZA TIH ZASADA MALOH SKUPINA 

Sto ne stima Ero .
Jer , ne zavaravaj se 
Plane li, nece bit pošteđen nitko. Ni tvoje ni moje dijete.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 16:33

Planit će, piše u Nostradamusu a njegov izvor podataka je vremenski putnik iz 25 stoljeća

Planit će brajo sve
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudim 10/9/2018, 16:39

Eroo wrote:
Eroo wrote:

Zašto svi i zašto ja? Šta ja imam s time?
Neka se plaše krivci za ovo šta se nam događa. geek
Robin Mikulić
Mrak koji se nadvio nad Europu Thumb_1531398314robin_small
'Peglao' je zanat u tiskanim i elektroničkim medijima. U poslu se vodi za postavkama gonzo novinarstva, a kad nije u redakciji kazalištari.
Hahahahahaha Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722 Mrak koji se nadvio nad Europu 204824722  Sad je sve jasno. Mrak koji se nadvio nad Europu 1971401230

---------------------------------------------------------------------

Eto šta Ero citira, prati i kakvi ga budalaši  cimaju  žednog preko vode

2018-03-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/9/2018, 16:46

To će sve planit i to nije uopće nešto šta mene zamara nego šta ja sad tu triba radit, nit ih je itko zva nit ja njima dolazin a oni navalili pa navalili 

Poćme li mi radit ona kost u glavi oni svi jedino di će završit skupa s tim ljevičarima je duboka jama
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 10/9/2018, 17:02

Možda je europljanima dosadila gazidba kamionom, silovanje dice, kirurzi sa mačetama, paleži, pljačke...
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by epikur37 10/9/2018, 17:06

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down