Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.Eroo wrote:Dubok je Dunav, dublji od Drine.dzango wrote:Vukovar je na kilometar. Može i zarđalom kašikom da se dobaci.Eroo wrote:Manje od 500 km u svakom slučaju.dzango wrote:Odakle? Iz Ljubljane ili iz Hercegovine? Ili možda Sarajeva?Eroo wrote:
Zemun je jako blizu, 50 km u vr'glave.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve ih treba pobit, jelda?Sora wrote:Hrvati i Srbi
Dva lica istog zla
dzango wrote:I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.Eroo wrote:Dubok je Dunav, dublji od Drine.dzango wrote:Vukovar je na kilometar. Može i zarđalom kašikom da se dobaci.Eroo wrote:Manje od 500 km u svakom slučaju.dzango wrote:
Odakle? Iz Ljubljane ili iz Hercegovine? Ili možda Sarajeva?
U Zemunu se je vijorila hr zastava i opet će ako bude sreće...
Jebote, vi to sami nudite, bez da vam to itko traži. I ne samo Zemun...
Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.Eroo wrote:dzango wrote:I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.Eroo wrote:Dubok je Dunav, dublji od Drine.dzango wrote:Vukovar je na kilometar. Može i zarđalom kašikom da se dobaci.Eroo wrote:
Manje od 500 km u svakom slučaju.
@Eroo wrote:
Zemun je jako blizu, 50 km u vr'glave.@pizzon wrote:sta je to 500km
p.dim
2014-04-19
Napokon malo da skines masku, zulja jbg. Samo disi duboko i sve ce biti ok.Sora wrote:Hrvati i Srbi
Dva lica istog zla
omni-
2014-04-12
dzango wrote:Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.Eroo wrote:dzango wrote:I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.Eroo wrote:Dubok je Dunav, dublji od Drine.dzango wrote:
Vukovar je na kilometar. Može i zarđalom kašikom da se dobaci.
@Eroo wrote:Zemun je jako blizu, 50 km u vr'glave.@pizzon wrote:sta je to 500km
p.dim
Ono da se "razgraničimo", kad ste već za "kompromis".
Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.Eroo wrote:dzango wrote:Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.Eroo wrote:dzango wrote:I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.Eroo wrote:
Dubok je Dunav, dublji od Drine.
p.dim
2014-04-19
dzango wrote:Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.Eroo wrote:dzango wrote:Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.Eroo wrote:dzango wrote:
I Zemun je na Dunavu. A znam da znate koliko je duboka Drina.
p.dim
nema ni tamo za ujke večne kuće. još malo pa munze postaje centar beograda, kvadrat i po 1.500€...
Guest- Guest
koji ce nam kurac Zemun?
Tek kad gosp. Tripkovic zavrsi posao, mozemo da se razgovaramo.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ima, kako nema. Za svakog ujku po 2 metra. Pleh muziku i misu u katoličkoj crkvi kod pijace ja častim.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.Eroo wrote:dzango wrote:Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.Eroo wrote:
p.dim
nema ni tamo za ujke večne kuće. još malo pa munze postaje centar beograda, kvadrat i po 1.500€...
2014-04-19
Gospodin Tripović iseljava a ja useljavam. Večna kuća za ujke sa pogledom na Dunav.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
2014-04-19
dzango wrote:Gospodin Tripović iseljava a ja useljavam. Večna kuća za ujke sa pogledom na Dunav.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
obit ce ti se o glavu - gdje je i jedan hrvatski grob - tu je HRVATSKA
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:dzango wrote:Gospodin Tripović iseljava a ja useljavam. Večna kuća za ujke sa pogledom na Dunav.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
jbt, vi ko kerovi-gde zapišate neki kamen, tu je hrvaCka...
Guest- Guest
Daćemo vam autonomiju na onoj ledini, samo navalite.flumen wrote:dzango wrote:Gospodin Tripović iseljava a ja useljavam. Večna kuća za ujke sa pogledom na Dunav.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
2014-04-19
Srpski nacizam se vratio doma. Cigani vs Romi.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
omni-
2014-04-12
Covjek se zadivi ovim izljevima hrabrosti izmedju kmecanja. Svaka cast, reklo bi se i da niste picke, al u nekoj sljedecoj temi cemo opet na kme kme. :Ddzango wrote:Ima, kako nema. Za svakog ujku po 2 metra. Pleh muziku i misu u katoličkoj crkvi kod pijace ja častim.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.Eroo wrote:dzango wrote:
Može da se vijori. Na sanduku pri ukopu. Ako baš imaš želju mogu da ti vidim i za pleh muziku.
@Eroo wrote:
Zemun je jako blizu, 50 km u vr'glave.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Covjek se zadivi ovim izljevima hrabrosti izmedju kmecanja. Svaka cast, reklo bi se i da niste picke, al u nekoj sljedecoj temi cemo opet na kme kme. :Ddzango wrote:Ima, kako nema. Za svakog ujku po 2 metra. Pleh muziku i misu u katoličkoj crkvi kod pijace ja častim.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.Eroo wrote:
svi su pomalo picke-ali velika, najveca picka je sin ,,tisucljecne kulture''...
Guest- Guest
omni wrote:Srpski nacizam se vratio doma. Cigani vs Romi.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
Fascio
Guest- Guest
Da, daSerbia Strong wrote:omni wrote:Covjek se zadivi ovim izljevima hrabrosti izmedju kmecanja. Svaka cast, reklo bi se i da niste picke, al u nekoj sljedecoj temi cemo opet na kme kme. :Ddzango wrote:Ima, kako nema. Za svakog ujku po 2 metra. Pleh muziku i misu u katoličkoj crkvi kod pijace ja častim.Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Nije problem. U Zemunu razgraničavamo ujke na goloj ledini sa sve potrebnim pratećim sadržajem. Dva metra i bez geometra.
svi su pomalo picke-ali velika, najveca picka je sin ,,tisucljecne kulture''...
omni-
2014-04-12
I onda kad im jednog dana Romi jebu kevu bit ce cike i vriske. Tko bi to slusao.kofein wrote:omni wrote:Srpski nacizam se vratio doma. Cigani vs Romi.flumen wrote:koji ce nam kurac Zemun?
Fascio
omni-
2014-04-12
Ajmo srbadijo. bukvar u ruke. J.J.Zmaj
Hrvat se ne bori da što otme kome,Čuva sveti plamen na ognjištu svome.I dok tako čini u najteži dan'I Bog je i pravda na njegovoj stran'.A kuda će Srbin - zar on da se dadePutu, na kom nema ni Boga ni pravde?Šta se nama pati, to mi Srbi znamo,Al’ u patnji našoj ponosa imamo.(...) Zato, Srbi, čujte: čvrsto stojte sadaNa braniku gde je i zakon i pravda;Ojačajte snagu patnika Hrvata,Neka zna da ima u nevolji brata;Nek’ se jednom vidi kakva j’ sloga blago,A oni će posle... kako im god drago.
Hrvat se ne bori da što otme kome,Čuva sveti plamen na ognjištu svome.I dok tako čini u najteži dan'I Bog je i pravda na njegovoj stran'.A kuda će Srbin - zar on da se dadePutu, na kom nema ni Boga ni pravde?Šta se nama pati, to mi Srbi znamo,Al’ u patnji našoj ponosa imamo.(...) Zato, Srbi, čujte: čvrsto stojte sadaNa braniku gde je i zakon i pravda;Ojačajte snagu patnika Hrvata,Neka zna da ima u nevolji brata;Nek’ se jednom vidi kakva j’ sloga blago,A oni će posle... kako im god drago.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sutra se u Elcheu vijori šahovnica koja je tamo već bila 1991
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 5 of 8