Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
Možda smo mi konjušari, ali vas timarimo, pa ste po toj logici Vi Konji.
Guest- Guest
kofein wrote:Možda smo mi konjušari, ali vas timarimo, pa ste po toj logici Vi Konji.
lol, obožavam ovo hrvatsko autolaskanje...
Guest- Guest
Čuj da je samo do timarenja. Glavno je muža pastuva.kofein wrote:Možda smo mi konjušari, ali vas timarimo, pa ste po toj logici Vi Konji.
dzango wrote:Ne prekidaj zabavu. Evo Norka počela da se rajca.kic wrote:dzango wrote:Nije pašaluk ali jeste konjušnica.kic wrote:
zagorski pašaluk nikad nije postojao, dok bg?
ovo sado-mazo vrijeđanje nema smisla, ta više Srba ima u Beču danas nego ikog! :)
ma bezveze, ja nemam niš protiv Srba, ali ne znam šta se držite ove potrošene politike s kraja 80ih-
danas ni Tuđmanova rješenja više nemas smisla revitalizirati, a kamo li, ona gubitnička sorry-
Čeka se da vi i muslimani tamo napravite piknik, pa se možda navrati...dzango wrote:Kako ne spominju? Kako ide ono, Drinu ćemo pregaziti....kic wrote:
je moš mislit :P hrvati nikad ne spominju Drinu, iako je granica dva svijeta uvijek na njoj bila od Rimskih vremena još- a razlika se osjeti dan danas, a nažalost su istočna plemena prešli i zarazili klimu i zapadno od Drine- no što se može sad-
Sad što više nemaju ništa sa Drinom, drugi je par rukavica.
Opet ovaj pomirljivi. Ako nemaš koju pametnu, nemoj ni da se javljaš. Ima da ti udarimo ban.kic wrote:dzango wrote:Ne prekidaj zabavu. Evo Norka počela da se rajca.kic wrote:dzango wrote:Nije pašaluk ali jeste konjušnica.kic wrote:
zagorski pašaluk nikad nije postojao, dok bg?
ovo sado-mazo vrijeđanje nema smisla, ta više Srba ima u Beču danas nego ikog! :)
ma bezveze, ja nemam niš protiv Srba, ali ne znam šta se držite ove potrošene politike s kraja 80ih-
danas ni Tuđmanova rješenja više nemas smisla revitalizirati, a kamo li, ona gubitnička sorry-
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa čuj, u ratu se uvek prvo rešavaju manji problemi. Sarajevu je lakše da uđe u frku sa Srbima ako prvo reši ove iza leđa.Eroo wrote:Čeka se da vi i muslimani tamo napravite piknik, pa se možda navrati...dzango wrote:Kako ne spominju? Kako ide ono, Drinu ćemo pregaziti....kic wrote:
je moš mislit :P hrvati nikad ne spominju Drinu, iako je granica dva svijeta uvijek na njoj bila od Rimskih vremena još- a razlika se osjeti dan danas, a nažalost su istočna plemena prešli i zarazili klimu i zapadno od Drine- no što se može sad-
2014-04-19
Vi Srbi stvarno gluposti pricate, gluposti radite i glupostima se bavite.dzango wrote:Opet ovaj pomirljivi. Ako nemaš koju pametnu, nemoj ni da se javljaš. Ima da ti udarimo ban.kic wrote:dzango wrote:Ne prekidaj zabavu. Evo Norka počela da se rajca.kic wrote:dzango wrote:
Nije pašaluk ali jeste konjušnica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rekoše oni kojima su glavni problemi u državi godinama razbijanje ploča od strane alkoholičara, ustaški pozdrav i turbo folk zvezda.Ringo10 wrote:Vi Srbi stvarno gluposti pricate, gluposti radite i glupostima se bavite.dzango wrote:Opet ovaj pomirljivi. Ako nemaš koju pametnu, nemoj ni da se javljaš. Ima da ti udarimo ban.kic wrote:dzango wrote:Ne prekidaj zabavu. Evo Norka počela da se rajca.kic wrote:
2014-04-19
Eroo wrote:Čeka se da vi i muslimani tamo napravite piknik, pa se možda navrati...dzango wrote:Kako ne spominju? Kako ide ono, Drinu ćemo pregaziti....kic wrote:
Mi, kad nam dodaš muslimane, plus Šiptari, smo jači od Srba!
Last edited by crvenkasti on 11/9/2018, 13:23; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Serbia Strong wrote:kofein wrote:Možda smo mi konjušari, ali vas timarimo, pa ste po toj logici Vi Konji.
lol, obožavam ovo hrvatsko autolaskanje...
Eto, kako se lako složimo oko logičnih stvari
Guest- Guest
Svi na Alahovom putu džihada. Na čelu sa Alijom Abu Slovenia.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Čeka se da vi i muslimani tamo napravite piknik, pa se možda navrati...dzango wrote:Kako ne spominju? Kako ide ono, Drinu ćemo pregaziti....kic wrote:
Mi, kad nam dodaš muslimane, plus Šiptari, smo jači od Srba!
2014-04-19
Amerikancima i Zapadu se već obilo u glavu pomaganje i naoružavanje terorista s ciljem obaranja vlasti po državama u svijetu.
Naoružavali su, plaćali i obučavali muslimanske pobunjenike i teroriste koji su im kasnije srušili tornjeve trgovačkog centra i pobili 3000 ljudi. Više nego ih je poginulo u Pearl Harbouru.
Uništili su Irak i Siriju, mulikulturalne sekularne države.
Izbjeglička kriza koju su uzrokovali prijeti da uništi cijelu Europu.
A kad je to sve počelo?
To su prvi teroristi u Europi koje su platili i naoružali radi obaranja vlasti i uništenja države?
Ne, to nisu Šiptari. Oni su došli kasnije.
Mi Hrvati smo bili probni test koji ih je uvjerio da mogu nastaviti s pomaganjem terorista po državama širom svijeta i da im nitko ništa ne može.
Naoružavali su, plaćali i obučavali muslimanske pobunjenike i teroriste koji su im kasnije srušili tornjeve trgovačkog centra i pobili 3000 ljudi. Više nego ih je poginulo u Pearl Harbouru.
Uništili su Irak i Siriju, mulikulturalne sekularne države.
Izbjeglička kriza koju su uzrokovali prijeti da uništi cijelu Europu.
A kad je to sve počelo?
To su prvi teroristi u Europi koje su platili i naoružali radi obaranja vlasti i uništenja države?
Ne, to nisu Šiptari. Oni su došli kasnije.
Mi Hrvati smo bili probni test koji ih je uvjerio da mogu nastaviti s pomaganjem terorista po državama širom svijeta i da im nitko ništa ne može.
crvenkasti-
2014-04-17
Slabo vi majmune srbaljske vrijeđate, prenosite moje komentare da stoka četnička može pročitati a ja kad počnem djeliti čvrge đankici pena na usta krene. U svakom slulčaju sad se vidi zašto sam stoku četničku marškao i cipelario i stavljao u kut na kuruzu. Čim im daš maha ološ odmah krene vrijeđati, otimati, prisvajati, klati.... dakle moj savjet je da udarate đubrad gdje god stignete jer je to stoka koja priznaje samo kad ga neko mlati a ako kreneš sa njime cile lale ološ će tebe iscipelariti.
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sutra se u Elcheu vijori šahovnica koja je tamo već bila 1991
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 8 of 8