Sramota!Srbija ce dati ime jednom MIG-29 po ubojici djece u Slavonskon Brodu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sramota!Srbija ce dati ime jednom MIG-29 po ubojici djece u Slavonskon Brodu
a ray ne zna sto hoce..jedan dan pise u korsit srpske drugi dan protiv treci dan nesto neutralno...Ringo10 wrote:Vi Pereci ste gomila debila. Kurca krasnog vi ne kontate.RayMabus wrote:Stvarno šteta što će RS biti izbrisana s lica zemljeRingo10 wrote:Meni se čini da se ovaj stalni srpsko-hrvatski klinč namjerno potencira i raspiruje na relaciji beograd - Zagreb i da tu tipovi poput Sulje i Vulina rade ne samo za svoje unutrašnje potrebe.
Jer sve je toliko besmisleno i glupo da ne vidim svrhe svemu tome. Iracionalnost svega toga je frapantna. Samoj Srbiji u ovome trenutku to je apsolutno kontraproduktivno i osim besplodne svađe ne postižu ništa ni politički ni ekonomski a vojno su apsolutno nemoćni. Ne mogu da vjerujem ni da je Suljo i ekipa toliko glup da to ne uviđe.
Ovo stalno podgrijavanje BG - ZG sukoba je dugoročno smrtonosno i za Hrvata i za Srbe u Bosni i Hercegovini jer ruši bilo kakvu mogućnost hrvatsko-srpske koalicije u BiH pa makar i prešutne a to vodi najprije BH Hrvate u propast a zatim i BH Srbe jer u slučaju šireg sukoba zapadni dio RS je neobranjiv.
NA tom fonu su i razne izjave čelnika SDS-a koji su postali stranka pod britanskim patronatom.
Vrlo je moguće da je to stranom faktoru i cilj svih ovih zakuhavanja i provokacija. Likvidacija i hrvatskog (likvidacija bilo kakve primisli o HRV entitetu) i srpskog faktora ( čitaj RS-a) u BiH.
Šmrc jao
JA nista gluplje od Pereca nisam vidio.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sramota!Srbija ce dati ime jednom MIG-29 po ubojici djece u Slavonskon Brodu
To je zato što se nisi dugo gledao u ogledaloRingo10 wrote:Vi Pereci ste gomila debila. Kurca krasnog vi ne kontate.RayMabus wrote:Stvarno šteta što će RS biti izbrisana s lica zemljeRingo10 wrote:Meni se čini da se ovaj stalni srpsko-hrvatski klinč namjerno potencira i raspiruje na relaciji beograd - Zagreb i da tu tipovi poput Sulje i Vulina rade ne samo za svoje unutrašnje potrebe.
Jer sve je toliko besmisleno i glupo da ne vidim svrhe svemu tome. Iracionalnost svega toga je frapantna. Samoj Srbiji u ovome trenutku to je apsolutno kontraproduktivno i osim besplodne svađe ne postižu ništa ni politički ni ekonomski a vojno su apsolutno nemoćni. Ne mogu da vjerujem ni da je Suljo i ekipa toliko glup da to ne uviđe.
Ovo stalno podgrijavanje BG - ZG sukoba je dugoročno smrtonosno i za Hrvata i za Srbe u Bosni i Hercegovini jer ruši bilo kakvu mogućnost hrvatsko-srpske koalicije u BiH pa makar i prešutne a to vodi najprije BH Hrvate u propast a zatim i BH Srbe jer u slučaju šireg sukoba zapadni dio RS je neobranjiv.
NA tom fonu su i razne izjave čelnika SDS-a koji su postali stranka pod britanskim patronatom.
Vrlo je moguće da je to stranom faktoru i cilj svih ovih zakuhavanja i provokacija. Likvidacija i hrvatskog (likvidacija bilo kakve primisli o HRV entitetu) i srpskog faktora ( čitaj RS-a) u BiH.
Šmrc jao
ALi ja I nisam Perec ... TUPANE ...tre wrote:To je zato što se nisi dugo gledao u ogledaloRingo10 wrote:Vi Pereci ste gomila debila. Kurca krasnog vi ne kontate.RayMabus wrote:Stvarno šteta što će RS biti izbrisana s lica zemljeRingo10 wrote:Meni se čini da se ovaj stalni srpsko-hrvatski klinč namjerno potencira i raspiruje na relaciji beograd - Zagreb i da tu tipovi poput Sulje i Vulina rade ne samo za svoje unutrašnje potrebe.
Šmrc jao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ali si extra glup, samo si ovim upisom to potvrdioRingo10 wrote:ALi ja I nisam Perec ... TUPANE ...tre wrote:To je zato što se nisi dugo gledao u ogledaloRingo10 wrote:Vi Pereci ste gomila debila. Kurca krasnog vi ne kontate.RayMabus wrote:Stvarno šteta što će RS biti izbrisana s lica zemljeRingo10 wrote:Meni se čini da se ovaj stalni srpsko-hrvatski klinč namjerno potencira i raspiruje na relaciji beograd - Zagreb i da tu tipovi poput Sulje i Vulina rade ne samo za svoje unutrašnje potrebe.
Šmrc jao
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» Zalosno!SDP jednom od njegovih zasluznih clanova stranke Mati Arlovicu nece dati podrsku zbog Tudjmana
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Austrija: Srbija može ostat ruska kujica i ne mora dati sankcije Putinu
» Zašto Srbija uvozi lešnike, kad može da ih izvozi? Zarada po jednom hektaru nekoliko hiljada evra
» Zalosno!SDP jednom od njegovih zasluznih clanova stranke Mati Arlovicu nece dati podrsku zbog Tudjmana
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Austrija: Srbija može ostat ruska kujica i ne mora dati sankcije Putinu
» Zašto Srbija uvozi lešnike, kad može da ih izvozi? Zarada po jednom hektaru nekoliko hiljada evra
Page 4 of 4