Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 32
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
Moxy wrote:Fali li ti sad odgoj i djeca ili ste jedva docekali mir?
ma kakav mir - mi smo Oprah, rješavamo sve njihove probleme
Guest- Guest
čim si rodila više nema mira.. kad oni odrastu doći će unuci pa ćeš uvijek uskakati kao ispomoć i tako.. treba ugrabiti pokoji mirni dan ili čak samo sat i posvetiti se mužu i sebi
Guest- Guest
To sad i radimo....ipak su oni mali....dan-dva,nekad i po koji sat za kino ili restoran,cuda znace....
Za godisnjicu imamo obicaj posjetiti koji grad u blizini....na 2-3 dana....kako nam bude lijepo....al njih je 3 i tesko nadjemo tko ce ih cuvati....
Za godisnjicu imamo obicaj posjetiti koji grad u blizini....na 2-3 dana....kako nam bude lijepo....al njih je 3 i tesko nadjemo tko ce ih cuvati....
Guest- Guest
metilda wrote:čim si rodila više nema mira.. kad oni odrastu doći će unuci pa ćeš uvijek uskakati kao ispomoć i tako.. treba ugrabiti pokoji mirni dan ili čak samo sat i posvetiti se mužu i sebi
...a često i samo sebi!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je dobro, ne samo za tebe...za sve
pa meni hedonizam nije bitan, ali uživanje u životu itekako jest
Guest- Guest
Svatko uziva na svoj nacin,a ja volim udovoljit sebi....
Happy wife,happy life
I tocno je tako
Happy wife,happy life
I tocno je tako
Guest- Guest
Moxy wrote:Svatko uziva na svoj nacin,a ja volim udovoljit sebi....
Happy wife,happy life
I tocno je tako
bome
Guest- Guest
Iznijela sam jednu slatku pobjedu nad "demonom" s tisucu lica. :-)
Iako znam da je to tek jedna u nizu bitaka, ova mi je vratila dobrano poljuljano samopouzdanje. :-)
Iako znam da je to tek jedna u nizu bitaka, ova mi je vratila dobrano poljuljano samopouzdanje. :-)
Guest- Guest
violator wrote:Iznijela sam jednu slatku pobjedu nad "demonom" s tisucu lica. :-)
jesi ti moja sestra?
ja sam oko pola 3 jednome otkinula glavu, raskasapila mu utrobu, isjeckala kandže na komadiće, iskopala oči, otkinula uši, iščupala srce itd.
Guest- Guest
super! opet produktivna, ugrabila sam po povratku doma neki katalog 'gdje na mediteran'.. i sad slinim nad grčkim otocima... divno... kako me Santorini čeka.... <3
i petak je na kraju dobro prošao, nije bilo izlaska, odgodile ga jer je srećom došlo do promjene vremena pa ju je to ubilo u pojam...
zakaj ljudi ponekad jednostavno ne prihvaćaju ne kao odgovor...
i petak je na kraju dobro prošao, nije bilo izlaska, odgodile ga jer je srećom došlo do promjene vremena pa ju je to ubilo u pojam...
zakaj ljudi ponekad jednostavno ne prihvaćaju ne kao odgovor...
Guest- Guest
metilda wrote:violator wrote:Iznijela sam jednu slatku pobjedu nad "demonom" s tisucu lica. :-)
jesi ti moja sestra?
ja sam oko pola 3 jednome otkinula glavu, raskasapila mu utrobu, isjeckala kandže na komadiće, iskopala oči, otkinula uši, iščupala srce itd.
Ti si to klingonski odradila. :-D
Ja sam samo "ovom svom" rekla, gle, mozes me cereciti neprekidno i znam da ces to i ciniti, spremna sam na patnju, ali ja ondje moram biti. I bit cu. Pa ti vidi.. Ali imaj na umu ako mene nestane, nestat ce i tebe..
Guest- Guest
neko poslije podne sanjala sam svoj grad koji nije bio moj grad, svoju kuću i raspored u njoj koja nije bila moja kuća i raspored u njoj, svoju obitelj koja nije bila moja obitelj, svog psa koji nije bio moj pas ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:neko poslije podne sanjala sam svoj grad koji nije bio moj grad, svoju kuću i raspored u njoj koja nije bila moja kuća i raspored u njoj, svoju obitelj koja nije bila moja obitelj, svog psa koji nije bio moj pas ....
If my life is for rent.. then nothing I have is truly mine.
Guest- Guest
violator wrote:orion wrote:neko poslije podne sanjala sam svoj grad koji nije bio moj grad, svoju kuću i raspored u njoj koja nije bila moja kuća i raspored u njoj, svoju obitelj koja nije bila moja obitelj, svog psa koji nije bio moj pas ....
ježuš ..... valjda nije, valjda bih znala da tako osjećam
2017-06-06
orion wrote:violator wrote:orion wrote:neko poslije podne sanjala sam svoj grad koji nije bio moj grad, svoju kuću i raspored u njoj koja nije bila moja kuća i raspored u njoj, svoju obitelj koja nije bila moja obitelj, svog psa koji nije bio moj pas ....
ježuš ..... valjda nije, valjda bih znala da tako osjećam
It's just a thought.. Only a thought. :-)
Ja sam, pak, u ranim djevojackim danima usnula vlastitó umiranje. Naizmjence sam bila osoba koja promatra drugu umirucu osobu, a obje su bile - ja. Nakon budjenja ili "budjenja" dobrih tjedan dana nisam bila sigurna je li moj zivot, zapravo, predsmrtni san neke osobe koja tamo negdje umire, odnosno nestaje. Katkad me oplahne taj snazan osjecaj nestvarnosti svega oko mene, a ovo sto si napisala ponovno me je uvuklo u tu "pricu". :-)
Guest- Guest
Ne trebam ni spominjati zasto me je Borges tako snazno privukao kad sam cula za njega i citala neke od njegovih prica. :-)
Guest- Guest
jebome si mi dala za zamisliti se .... ova godina je prilično turbulentna, a ja očito nisam podsvjesno dobro procesuirala činjenice i stanja koja su proizašla iz tih promjena.
2017-06-06
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...