Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 32
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
A kao dijete miran bio?
Bolje da budu ko mali zlocesti,manja steta....
Guest- Guest
bubica zlatne kosice... ne znam, nije zaludu ona - manja djeca manja brigaMoxy wrote:A kao dijete miran bio?
Guest- Guest
Mislim da djeca moraju proci tu zlocestu fazu,i lakse je kad ju prodju ko mali,manju stetu naprave....
Guest- Guest
Muz i sin ko djeca đavolu iz torbe ispali....sa 12 godina ko da ih netko okrenuo....srednja mala mi je jis uvijek zlocesta...najmlada je bubica....vidjet cemo kad stigne pubertet....mislim da cu trebat normabele za zenske pubertete....
Guest- Guest
moj muž je Rak i dobrica samo takva.. inače su mi sva djeca bili dobrice (osim tog najstarijeg) i nikad s njima nisam imala problema, završavali faksove u roku, radili tisuću poslova za školovati se dok nisu počeli tražiti stalne poslove.. od tada je sve puno stresa i problema.. sad je opet sve u redu ali puno nas na jednom mjestu pravi je izvor stresa..Moxy wrote:Muz i sin ko djeca đavolu iz torbe ispali....sa 12 godina ko da ih netko okrenuo....srednja mala mi je jis uvijek zlocesta...najmlada je bubica....vidjet cemo kad stigne pubertet....mislim da cu trebat normabele za zenske pubertete....
e da, samo da još spomenem, ovaj najstariji je radio za vrijeme cijelog fakulteta i nismo mu trebali slali ni kune.. sad kao da se osvećuje...
Guest- Guest
I moji obojica rakovi i dobri....sin stao na pcelu,ubola ga,kaze "jadna morala umrijeti zbog mene"
Zapravo sam ponosna na svoju djecu a i na sebe jer vidim plodove svog rada s njima....
I pricaju 3 jezika hej....imam.masu rodaka,iz hercegovine dijaspora,djeca im samo njemacki pricaju...to mi je tako bezveze....i moj muz nije hrvat pa uce i moj i njegov jezik....
Zapravo sam ponosna na svoju djecu a i na sebe jer vidim plodove svog rada s njima....
I pricaju 3 jezika hej....imam.masu rodaka,iz hercegovine dijaspora,djeca im samo njemacki pricaju...to mi je tako bezveze....i moj muz nije hrvat pa uce i moj i njegov jezik....
Guest- Guest
Moxy wrote:I moji obojica rakovi i dobri....sin stao na pcelu,ubola ga,kaze "jadna morala umrijeti zbog mene"
djeca znaju biti jako osjetljiva na životinje, doživljavaju ih kao nama jednaka bića sa emocijama i razumom..
ne bih te htjela plašiti ali čim uđu u adolescentsko doba počinju se postavljati kao pametniji od nas i tako se i ponašaju.. što god im rekneš zauzmu stav: što ti znaš o tome
super je što znaju jezike, to će im puno pomoći kad odrastu
Guest- Guest
Vani grmi,sijeva,spavala sam kao beba.....
Metilda ja ti jako volim argumentirati i izgubit ce bitku 100%....
Sa histerijom je vec druga stvar....to mi srednja radi....ubije me u pojam....iako sve manje....sve je razumnija....
Sa histerijom je vec druga stvar....to mi srednja radi....ubije me u pojam....iako sve manje....sve je razumnija....
Guest- Guest
grmljavina mi je odlicna, sinoc sam ustao samo da je gledam par minuta kroz balkonska..
kod nas samo omarina ispod oblaka, najradije bih se s nekim posvadila...
Guest- Guest
Moxy wrote:Vani grmi,sijeva,spavala sam kao beba.....
heh.. daj Bože da ti uspije.. argumentirala sam i ja svaki dan pa mi kod najstarijeg nije uspjelo a drugi je ispod stola napisao "mama je zločesta"
Guest- Guest
dođe to tako, znammetilda wrote:kod nas samo omarina ispod oblaka, najradije bih se s nekim posvadila...
ja još do večeri nekog moram satrat, a od petka se brusim
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
metilda wrote:Moxy wrote: a drugi je ispod stola napisao "mama je zločesta"
Ajme ta djeca....samo nek se razviju...
Guest- Guest
Moxy wrote:metilda wrote:Moxy wrote: a drugi je ispod stola napisao "mama je zločesta"
Ajme ta djeca....samo nek se razviju...
možeš zamislit, imao je 4 godine i običavao je boraviti ležeći ispod stola i ja bila mirna jer je on miran a on je kemijskom ispisivao da sam zločesta.. a kako sam bila dobra mama naučila sam ih pisati već u toj dobi .. od tada se stol zove "kod zločeste mame"
Guest- Guest
Noor wrote:dođe to tako, znammetilda wrote:kod nas samo omarina ispod oblaka, najradije bih se s nekim posvadila...
ja još do večeri nekog moram satrat, a od petka se brusim
ja nemam koga satrat, svi su jači od mene, kćer se bavila karateom tako da bi mi odvalila čeljust jednim potezom
Guest- Guest
Moxy wrote:Fali li ti sad odgoj i djeca ili ste jedva docekali mir?
ma kakav mir - mi smo Oprah, rješavamo sve njihove probleme
Guest- Guest
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...