ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako se osjecate danas?

Page 7 of 32 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Next

Go down

Kako se osjecate danas? - Page 7 Empty Re: Kako se osjecate danas?

Post by Guest 23/9/2018, 09:26

Obozavam jesen,i hladnocu,ja pod dekicom a vani kisa,jest ljeto proletilo,nikad ko ove godine....

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2018, 12:30

Da, vratila mi se lijepa prijateljica. Ubrzo cemo moj omiljeni kaputic i ja nanovo istrazivati sve njene boje i raspolozenja.. :-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mizantrop 23/9/2018, 16:25

ni vrit ni mimo,možda sam metereopat,lijepa nedjelja,baš za neki izlet ili branje nečega al neda mi se nigdje,čak ni na rujanfest na bundeku,na kojem sam bio nakratko neki dan no brzo otišo,izgleda mi ko parada kiča i neukusa,pojeo samo sladoled i prošeto,barem se klinci veselili lunaparku,inače glazbeni program total corn,halid bešlić & co

:yawn Sleep
mizantrop
mizantrop

Male
2017-05-01

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2018, 23:24

dobro, ali čim znam da moram na vađenje krvi drugi dan, odmah mi je podne... redovita kontrola zbog pilula
dovoljno sam blesava i sklona hipohondriji da se pitam može li na nalaze utjecati to što mi je mrvicu natečeno zubno meso kod jednog zuba...
može li? :redface1
koje su to procedure prije tih pretraga... ne znam je li itko toliko lud! O:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2018, 11:56

violator wrote:Da, vratila mi se lijepa prijateljica. Ubrzo cemo moj omiljeni kaputic i ja nanovo istrazivati sve njene boje i raspolozenja.. :-)

mokro lišće i jedna macica te pozdravljajuKako se osjecate danas? - Page 7 Autumn10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2018, 11:59

elysium wrote:dobro, ali čim znam da moram na vađenje krvi drugi dan, odmah mi je podne... redovita kontrola zbog pilula
dovoljno sam blesava i sklona hipohondriji da se pitam može li na nalaze utjecati to što mi je mrvicu natečeno zubno meso kod jednog zuba...

zubno meso ti može biti natečeno iz sto razloga, možda si jela nešto prevruće ili pretvrdo..
izvadit ćeš krv i to je vjeruj mi najlakša pretraga od sviju..
nema razloga panici a i nadam se da si sve već završila bez problema..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 24/9/2018, 14:40

osjećam se glupo, jer se moram praviti glupa, da ne vidim, ne čujem ni ne znam....

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2018, 15:06

Noor wrote:osjećam se glupo, jer se moram praviti glupa, da ne vidim, ne čujem ni ne znam....

ma što ti je... ja vidim, čujem, znam, pravim se glupa i osjećam se sasvim dobro ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/9/2018, 16:59

metilda wrote:
elysium wrote:dobro, ali čim znam da moram na vađenje krvi drugi dan, odmah mi je podne... redovita kontrola zbog pilula

zubno meso ti može biti natečeno iz sto razloga, možda si jela nešto prevruće ili pretvrdo..
izvadit ćeš krv i to je vjeruj mi najlakša pretraga od sviju..
nema razloga panici a i nadam se da si sve već završila bez problema..

hvala! sunny 
je, sve je prošlo ok, već stigli i nalazi, ali imam ''drame'' prije toga... nisam uvijek tako suluda :) :redface1
no posljednja godina mi je bilo izrazito stresna tako da sam se fakat bojala da će mi se odraziti na sve išta ikad... sad se lakše diše!
a i desni su bolje, bilo mi je samo bitno da ne utječe na nalaz! :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2018, 13:59

metilda wrote:
violator wrote:Da, vratila mi se lijepa prijateljica. Ubrzo cemo moj omiljeni kaputic i ja nanovo istrazivati sve njene boje i raspolozenja.. :-)

mokro lišće i jedna macica te pozdravljajuKako se osjecate danas? - Page 7 Autumn10

A jooj, slatkoca! <3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2018, 22:30

osjećam se ostavljeno, suosjećam sa sinom kojeg je ostavila žena i boli me i duša i srce i mozak i bubrezi i sve što može boljeti u takvoj situaciji    :_| :_|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 23/10/2018, 19:16

ajoj :(
jako mi je žao da se to desilo, Metilda :(
želim i sinu ti i tebi, ako već tako mora biti, da što, što prije izađete iz tog užasnog razdoblja...
a mi mame uvijek patimo s djecom, još kad možemo bar nekako pomoći, ajde... al kad pomoći nema...to je neizdrživa bol....
suhoparno je reći...proći će vremenom, jer proći će, kao i sve što je prolazno, pogotovo ako nije kako bi trebalo biti i kako očekujemo, želimo....samo da to bude što prije...
grlim :x

2017-10-06

Back to top Go down

Post by immortal 24/10/2018, 23:41

ako je bila dobra , trebao se na vrijeme više baviti njom, ako nije, nije vrijedna žaljenja
:kickass  o yeah
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2018, 06:34

Noor wrote:ajoj :(
jako mi je žao da se to desilo, Metilda :(
želim i sinu ti i tebi, ako već tako mora biti, da što, što prije izađete iz tog užasnog razdoblja...
a mi mame uvijek patimo s djecom, još kad možemo bar nekako pomoći, ajde... al kad pomoći nema...to je neizdrživa bol....
suhoparno je reći...proći će vremenom, jer proći će, kao i sve što je prolazno, pogotovo ako nije kako bi trebalo biti i kako očekujemo, želimo....samo da to bude što prije...
grlim :x

a možeš zamisliti kako se svi osjećamo :(
najgore je što samo naslućujemo razlog zašto s eto dogodilo, a to je utjecaj njenih roditelja...
mislimo da nije bio dovoljno dobar za njih jer su se ponašali odurno u cijeloj ovoj situaciji..
meni je ona bila kao treća kćer, toliko sam je voljela pa mi zato ovo još teže pada.. srećom sad je sezona branja mandarina i maslina pa od umora uvečer zaspem jako rano i praktično nemam kad misliti..
još uvijek se nadam da će se vratiti ..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2018, 07:07

mortal wrote:ako je bila dobra , trebao se na vrijeme više baviti njom, ako nije, nije vrijedna žaljenja
:kickass  o yeah
o itekako je vrijedna žaljenja, sin je boem.. možda to nije odgovaralo njenim roditeljima.. svi se još nadamo da će se vratiti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 25/10/2018, 07:59

uh uopce me se ne tice, ali zar nije na drugoj temi spomenuta njegova nevjera kao uzrok..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2018, 08:03

kic wrote:
uh uopce me se ne tice, ali zar nije na drugoj temi spomenuta njegova nevjera kao uzrok..

je, ali nije to bio razlog.. kako je boem mi smo svu krivnju odmah svalili na njega.. nije nevjera u pitanju.. nešto drugo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 25/10/2018, 08:23

a dobro..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2018, 09:10

kic wrote:
a dobro..

ma nisam trebala napisati ništa, ali baš sam bila očajna.. a da kažem pravi razlog bila bih odurna gadura
uglavnom volim svoju nevjestu i nadam se da će se vratiti kad razbistri neke stvari
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 25/10/2018, 20:48

metilda wrote:
kic wrote:
a dobro..

ma nisam trebala napisati ništa, ali baš sam bila očajna.. a da kažem pravi razlog bila bih odurna gadura
uglavnom volim svoju nevjestu i nadam se da će se vratiti kad razbistri neke stvari

držim palčeve …. 

gledati nesretno dijete, a biti nemoćan - tuga je to neopisiva..... zato držim palčeve da ti dijete opet bude sretno :)
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2018, 17:18

a eto, nevjesta je otišla, nije nam rekla razlog, meni je poručila da nitko nije kriv, da je došlo vrijeme promjena a što je ostavila slomljena srca očito joj nije stalo pa se mi moramo pomiriti s njenom odlukom.. bila sam sva očajna, nisam imala volje ni poviriti na net.. srećom je berba maslina pa sam pustila da mi vjetar zuji kroz glavu i rastjera crne misli :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 32 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Next

Back to top

- Similar topics