Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 32
Page 19 of 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Re: Kako se osjecate danas?
Rabarbara wrote:Kako rekoh miješaš pojmove gušta i ushita. :)pismejker wrote:Rabarbara wrote:A ja ti hoću reći da sam jako jako rijetko ushićena, a cigaretama nisam nikad bila (ushićena).pismejker wrote:
Hocu ti reci da gust ne postoji,nego samo ushicenost osjecajem nikotina,dakle ushicenost ovisnika..isto kao i kad narkic istisne sadrzaj injekcije u venu ili snifne Eroina malo..naravno da je "gust",jer je ugodan osjecaj..jel..
Ali guštam (uživam) u puno toga. Tako sam gušala i u duhanu, ali sam bila svjesna da guštam u nekoliko cigareta, a u ostalima se samo gušim.
I odlučila da je dosta, da se odričem i gušta jer ne znam postaviti granicu u količini konzumiranog.
I uopće nemam problema kako sam očekivala.
Ali ne mislim da svi sad trebaju prstati pušiti jer sam ja prestala. Svatko mora sam donijeti odluku kad će (i hoće li uopće) reći zbogom duhanu.
Samo dokaz da ti je bila potreba dnevna doza nikotina..kako rekoh,gust je samo zamjenica za ushit uvlacenjem doze nikotina u organizam..
mislim,i ja sam sve to osjecao,ali sam hladno rezimirao da to nije nis dobro..nema tu..malo pusim..uvlacis katran a on se talozi kumulativno i izaziva kancerogene procese..
Pusenje u turdnoci,utice na razvoj djeteta...
Gore ti je beti objasnila u čemu su gušti kod pušenja, sam ritual, a ne nikotin.
Ovisnosti o nikotinu se riješiš za tjedan dana, a ono što ti kasnije fali je taj ritual, a ne nikotin.
Ajmo onda pilu naopacke..
Pusis i odlucis prestati,pocnes pusiti one beznikotinske biljne cigarete...ritual i nadalje a ipak te ljute te cigarete..nije to ONO..
nikotin,odnosno opijat je ono sto daje car i "uzitak" Ritualu..
Guest- Guest
Probaj skujati kofi i onako neupaljenu cigaretu saugati..sve je isto,ali nema nikotina..nema "guschta"..
Guest- Guest
Od kad sam prestala dimiti najbolje od svega mi je to što mi roba, kosa, prsti i sve čega se dotaknem ne smrdi na pepeljaru.pismejker wrote:Kakogod,danas mi je zadovoljstvo kad mogu osjetiti pun miris i ukus hrane,pica,voca i povrca..kad mogu punim plucima ujutro udahnuti friski zrak na balkunu,a ne zakasljat se i hraknut malog Smedjeg...
Guest- Guest
Zašto bih? Ili jesi ili nisi. Dok je gušt gušt je, kad pretjeraš nema više gušta i gotovo.pismejker wrote:Rabarbara wrote:Kako rekoh miješaš pojmove gušta i ushita. :)pismejker wrote:Rabarbara wrote:A ja ti hoću reći da sam jako jako rijetko ushićena, a cigaretama nisam nikad bila (ushićena).pismejker wrote:
Hocu ti reci da gust ne postoji,nego samo ushicenost osjecajem nikotina,dakle ushicenost ovisnika..isto kao i kad narkic istisne sadrzaj injekcije u venu ili snifne Eroina malo..naravno da je "gust",jer je ugodan osjecaj..jel..
Ali guštam (uživam) u puno toga. Tako sam gušala i u duhanu, ali sam bila svjesna da guštam u nekoliko cigareta, a u ostalima se samo gušim.
I odlučila da je dosta, da se odričem i gušta jer ne znam postaviti granicu u količini konzumiranog.
I uopće nemam problema kako sam očekivala.
Ali ne mislim da svi sad trebaju prstati pušiti jer sam ja prestala. Svatko mora sam donijeti odluku kad će (i hoće li uopće) reći zbogom duhanu.
Samo dokaz da ti je bila potreba dnevna doza nikotina..kako rekoh,gust je samo zamjenica za ushit uvlacenjem doze nikotina u organizam..
mislim,i ja sam sve to osjecao,ali sam hladno rezimirao da to nije nis dobro..nema tu..malo pusim..uvlacis katran a on se talozi kumulativno i izaziva kancerogene procese..
Pusenje u turdnoci,utice na razvoj djeteta...
Gore ti je beti objasnila u čemu su gušti kod pušenja, sam ritual, a ne nikotin.
Ovisnosti o nikotinu se riješiš za tjedan dana, a ono što ti kasnije fali je taj ritual, a ne nikotin.
Pusis i odlucis prestati,pocnes pusiti one beznikotinske biljne cigarete...ritual i nadalje a ipak te ljute te cigarete..nije to ONO..
Guest- Guest
pa jesam stari konjuktivitis, a ti si neka mlada kobiliiica jelibetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa tu negdje kad sma poceo raditi,18-19 otprilike,mic po mic i pretvori se to u 2 kutije cigareta nakon nekoliko godina,riknuo bi da nisam prestaobetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:presto prije 15 godinabetty.boop wrote:
medo, jel ti pusis ?
pa s koliko si poceo pusit majketi, s tlinest ?
pa nisi imao nesto puno pusackog staza, osim ako nisi stari konj :D
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
dobro nebitno..samo zelim reci da niti jedna cigareta dnevno nije zdrava niti dobra...sad mi je zadovoljstvo dobro se nadoruckovati i otici na trcanje,kasnije tush i pola litre iscjedjenog orandž soka..zdrav zivot..
Guest- Guest
jebem ti kupus,muke su to ostaviti duvan,sjetim se uvjek jednog lika koji je umirao na aparatima u bolnici,doktori mu rekli ako ne prestanepusiti da ne ce zivit duze od 1 godinu ali nije mogao,srce mu je bilo previse osteceno,sve se zastopalo ko dimljakpismejker wrote:Probaj skujati kofi i onako neupaljenu cigaretu saugati..sve je isto,ali nema nikotina..nema "guschta"..
pismejker wrote:
ma daj, te biljne smrde ... cini mi se da sam jednom to probala, pa kad nisam u nesvijest pala
a tek one elektronske cigarete ! ko da bazuku u ruci drzim, ljudi izgledaju debilno s tim jbt
betty.boop-
2015-01-23
A jebi ga..ja sam recimo iskoristio priliku kad sam imao operaciju slipog i bruha,pa lezao u bolnici..nisam mogao od bolova nikud,a u bolnici nema teorije zapaliti..5-6 dana i cak mi cigareta nije niti falila..The Republic of Dream wrote:jebem ti kupus,muke su to ostaviti duvan,sjetim se uvjek jednog lika koji je umirao na aparatima u bolnici,doktori mu rekli ako ne prestanepusiti da ne ce zivit duze od 1 godinu ali nije mogao,srce mu je bilo previse osteceno,sve se zastopalo ko dimljakpismejker wrote:Probaj skujati kofi i onako neupaljenu cigaretu saugati..sve je isto,ali nema nikotina..nema "guschta"..
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:pa jesam stari konjuktivitis, a ti si neka mlada kobiliiica jelibetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa tu negdje kad sma poceo raditi,18-19 otprilike,mic po mic i pretvori se to u 2 kutije cigareta nakon nekoliko godina,riknuo bi da nisam prestaobetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:
presto prije 15 godina
a nisam, napunila prosli mjesec 38
mislila sam da smo tu negdi po godinama
betty.boop-
2015-01-23
Nismo ni rekli da je drava, ali nije bauk. Dok ne pređe tih 5 komad koje nisu opasne za zdravlje.pismejker wrote:dobro nebitno..samo zelim reci da niti jedna cigareta dnevno nije zdrava niti dobra...sad mi je zadovoljstvo dobro se nadoruckovati i otici na trcanje,kasnije tush i pola litre iscjedjenog orandž soka..zdrav zivot..
Zanimljivo da sam u trudnoći totallno prestala pušiti. Organizam je odbio, gadilo mi se. Čim sam prestala dojiti ovisnost se vratila. :)
Ostavljam vas u dimu zbog zdravog sna.
Guest- Guest
uh i ja sma operiso to sljepo,jest bilo gadno mamicu mu jarecu,lezis u bolnici a u tebi 100 neki cijevcica i ona jebena drenaza,nemos se okrenuti na stranu,nemos se pocesati,drkati ,nistapismejker wrote:A jebi ga..ja sam recimo iskoristio priliku kad sam imao operaciju slipog i bruha,pa lezao u bolnici..nisam mogao od bolova nikud,a u bolnici nema teorije zapaliti..5-6 dana i cak mi cigareta nije niti falila..The Republic of Dream wrote:jebem ti kupus,muke su to ostaviti duvan,sjetim se uvjek jednog lika koji je umirao na aparatima u bolnici,doktori mu rekli ako ne prestanepusiti da ne ce zivit duze od 1 godinu ali nije mogao,srce mu je bilo previse osteceno,sve se zastopalo ko dimljakpismejker wrote:Probaj skujati kofi i onako neupaljenu cigaretu saugati..sve je isto,ali nema nikotina..nema "guschta"..
da,vrlo zanimljivo...nevjerovatno je kako se i odjeca usmrdi od cigareta,a ne osjecas to dok pusis,a i kako bi mogao..vjeruj mi,kvaliteta zivota inace je neuporediva..a mogu skromno reci i da mi je porastao i libido,a i njegova kvaliteta...Rabarbara wrote:Od kad sam prestala dimiti najbolje od svega mi je to što mi roba, kosa, prsti i sve čega se dotaknem ne smrdi na pepeljaru.pismejker wrote:Kakogod,danas mi je zadovoljstvo kad mogu osjetiti pun miris i ukus hrane,pica,voca i povrca..kad mogu punim plucima ujutro udahnuti friski zrak na balkunu,a ne zakasljat se i hraknut malog Smedjeg...
Guest- Guest
I meni.betty.boop wrote:pismejker wrote:
ma daj, te biljne smrde ... cini mi se da sam jednom to probala, pa kad nisam u nesvijest pala
a tek one elektronske cigarete ! ko da bazuku u ruci drzim, ljudi izgledaju debilno s tim jbt
A smrad je bio valjda prvi razlog mog prestanka pušenja.
Guest- Guest
mladja si zeru,jesi ti ono u Vrancusoj,gdje ono bjese?betty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa jesam stari konjuktivitis, a ti si neka mlada kobiliiica jelibetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa tu negdje kad sma poceo raditi,18-19 otprilike,mic po mic i pretvori se to u 2 kutije cigareta nakon nekoliko godina,riknuo bi da nisam prestaobetty.boop wrote:
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
nedavno je jedna elektronska nekom liku eksplodirala i srapnel mu prerezao arteriju u vratu,i lik krepo..betty.boop wrote:pismejker wrote:
Guest- Guest
hehehehehe,jap,a ovako,pushaci "normalnih" cigareta mirisu kao Magnolije...Rabarbara wrote:I meni.betty.boop wrote:pismejker wrote:
A smrad je bio valjda prvi razlog mog prestanka pušenja.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Nismo ni rekli da je drava, ali nije bauk. Dok ne pređe tih 5 komad koje nisu opasne za zdravlje.pismejker wrote:dobro nebitno..samo zelim reci da niti jedna cigareta dnevno nije zdrava niti dobra...sad mi je zadovoljstvo dobro se nadoruckovati i otici na trcanje,kasnije tush i pola litre iscjedjenog orandž soka..zdrav zivot..
Zanimljivo da sam u trudnoći totallno prestala pušiti. Organizam je odbio, gadilo mi se. Čim sam prestala dojiti ovisnost se vratila. :)
laku noc :)
betty.boop-
2015-01-23
The Republic of Dream wrote:mladja si zeru,jesi ti ono u Vrancusoj,gdje ono bjese?betty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa jesam stari konjuktivitis, a ti si neka mlada kobiliiica jelibetty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:
pa tu negdje kad sma poceo raditi,18-19 otprilike,mic po mic i pretvori se to u 2 kutije cigareta nakon nekoliko godina,riknuo bi da nisam prestao
jesam, da ... u divljem gradu :D
betty.boop-
2015-01-23
Ma kakva ovisnost..to je GUŠT..!!!betty.boop wrote:Rabarbara wrote:Nismo ni rekli da je drava, ali nije bauk. Dok ne pređe tih 5 komad koje nisu opasne za zdravlje.pismejker wrote:dobro nebitno..samo zelim reci da niti jedna cigareta dnevno nije zdrava niti dobra...sad mi je zadovoljstvo dobro se nadoruckovati i otici na trcanje,kasnije tush i pola litre iscjedjenog orandž soka..zdrav zivot..
laku noc :)
Guest- Guest
betty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:mladja si zeru,jesi ti ono u Vrancusoj,gdje ono bjese?betty.boop wrote:The Republic of Dream wrote:pa jesam stari konjuktivitis, a ti si neka mlada kobiliiica jelibetty.boop wrote:
jesam, da ... u divljem gradu :D
Paris?
Guest- Guest
Page 19 of 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Similar topics
» Kako se osjecate danas?