NOVA VELIKA SRBIJA - OPASAN PLAN!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: NOVA VELIKA SRBIJA - OPASAN PLAN!
cuj on je nedavno ponovio na pitanje prije dvije,tri godien kao sudionik nereda u maximiru 1990..da li bi sve ponovio isto..ispalio da bi...onda ti ej sve jasno..evo kaje za svjedoka...dakle on je mentalno u '89 i '90 a ne ja..to ej izjavio kao premijer tada srbijeHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravlja
tvoj problem i je što si mentalno u 89toj...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je problem Sarajeva a ne mojRayMabus wrote:Pametniji sam puno od tebe i masu vas na planeti kad je vojna strategija u pitanjuvuksadinare wrote:ma mices ti kurac moj.. ..tebi da plate ne bi mrdnuoRayMabus wrote:Pa evo već mičemvuksadinare wrote:je'l bi maka za herceg bosnuRayMabus wrote:RS se može slobodno priključiti Srbiji
Ma neću malim prstom maknit
Eto
Srbi su mi vojni saveznici
Ratnika čini um a ne oružje
Izvini ali šta tebe boli kurac šta će se oni spojit ?
To je problem Sarajeva a ne moj
Zašto ?
Zato šta za sto tisuća eura neki Srbo će ispalitit minobacačku granatu preko Save ako stvari budu previše išle prema meni vojno od strane srborusije
Tamo gdje ta granata bude ispaljena ja već s pripremljenom vojskom čekam i upadam tih 30 km
TO NIJE NAŠ RAT
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Strasno sam nasekiran zato sto Suljo i Suljici ne mogu da zaborave samare.vuksadinare wrote:ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravljaRingo10 wrote:MA hajde smiri se. Popij nesto, obnovi seksualni zivot, pogledaj neki film.vuksadinare wrote:ne histeriziram a ti en relativiziraj..nismo okruzeni skandinavcima...opreza nikad dosta...Ringo10 wrote:Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
RS ide sa Srbijom a Federacija BiH ... pa ne znam. Sa ovakvim Perecima, mrka kapa za HercegBosnu.
Veliki vojskovodja Suljo sprema ratni pohod. Daj ne nasmijavaj me.
A bas me zanima kako bi napali Republiku Pereciju preko Dunava.
Ili da napadnu iz RSa pa da im Perecija zatvori koridor. Jel tebi jasno da bi za Zapadni dio RSa svaka avantura bila smrtonosna jer je vojno neobranjiva ako bi se Perecija vojno angazirala.
A tada im ni Srbija ni milijun Sulja ne bi mogli pomoci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pogledaj novu temu koju je postavio hektorovic..padne li dodo a sds kaze gotovo sa saveznistvom sa hrvatima u bh-a..RayMabus wrote:To je problem Sarajeva a ne mojRayMabus wrote:Pametniji sam puno od tebe i masu vas na planeti kad je vojna strategija u pitanjuvuksadinare wrote:ma mices ti kurac moj.. ..tebi da plate ne bi mrdnuoRayMabus wrote:Pa evo već mičemvuksadinare wrote:
je'l bi maka za herceg bosnu
Zašto ?
Zato šta za sto tisuća eura neki Srbo će ispalitit minobacačku granatu preko Save ako stvari budu previše išle prema meni vojno od strane srborusije
Tamo gdje ta granata bude ispaljena ja već s pripremljenom vojskom čekam i upadam tih 30 km
TO NIJE NAŠ RAT
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bilo bi dobro da pokusa ponoviti tu navijacku avanturu. Bas bih to volio da vidim.vuksadinare wrote:cuj on je nedavno ponovio na pitanje prije dvije,tri godien kao sudionik nereda u maximiru 1990..da li bi sve ponovio isto..ispalio da bi...onda ti ej sve jasno..evo kaje za svjedoka...dakle on je mentalno u '89 i '90 a ne ja..to ej izjavio kao premijer tada srbijeHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravlja
tvoj problem i je što si mentalno u 89toj...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ha ha havuksadinare wrote:pogledaj novu temu koju je postavio hektorovic..padne li dodo a sds kaze gotovo sa saveznistvom sa hrvatima u bh-a..RayMabus wrote:To je problem Sarajeva a ne mojRayMabus wrote:Pametniji sam puno od tebe i masu vas na planeti kad je vojna strategija u pitanjuvuksadinare wrote:ma mices ti kurac moj.. ..tebi da plate ne bi mrdnuoRayMabus wrote:
Pa evo već mičem
Zašto ?
TO NIJE NAŠ RAT
Dobro je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Marićev plan sa otpisom dugova je velika prijevara
» Nova velika pljačka Rusije
» Nova velika akcija policije
» Velika Srbija u Mostaru
» Marićev plan sa otpisom dugova je velika prijevara