NOVA VELIKA SRBIJA - OPASAN PLAN!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: NOVA VELIKA SRBIJA - OPASAN PLAN!
Znači mi izrokamo Vukovar i nikom ništa?vuksadinare wrote:30 kilometaratre wrote:HV ima pravo ući u dubinu susjedne države do 50 km iz koje je ugrožen njen teritorij. Dakle ako srbi napadnu posavinu naravno da ćemo ući i spriječiti daljnje razaranje i ubijanje sa srpskog teritorija.RayMabus wrote:Hv nema pravo djelovati na području druge države
To nije naš rat
Neka se Sarajevo bavi s time
Živjela velika Srbija
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eto rješnodzango wrote:Živela.RayMabus wrote:Hv nema pravo djelovati na području druge države
To nije naš rat
Živjela velika Srbija
To nije naš rat neka se ovi iz Sarajeva jebu s time
Ajde moja Bog
TO NIJE NAŠ RAT
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
UZP ne moze biti ako hrvatska pokusa zastiti svoj teritorij i prav bude napadnuta..to je po međunarodnom ratnom pravu...dovoljno je da dovedu međunarodnu komisiju ili nato predstavnike i pokazu mjesto napada ili snimku...i amenRayMabus wrote:Samo vi ajte, sretno
Malo vam je jedan UZP pa bi i drugi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To znači da mi krećemo prema novoim sadu a sa dalekometnim raketnim oruđem tučemo beograddzango wrote:Znači mi izrokamo Vukovar i nikom ništa?vuksadinare wrote:30 kilometaratre wrote:HV ima pravo ući u dubinu susjedne države do 50 km iz koje je ugrožen njen teritorij. Dakle ako srbi napadnu posavinu naravno da ćemo ući i spriječiti daljnje razaranje i ubijanje sa srpskog teritorija.RayMabus wrote:Hv nema pravo djelovati na području druge države
To nije naš rat
Živjela velika Srbija
A šta tebe boli kurac oće se oni spojit ili nećevuksadinare wrote:UZP ne moze biti ako hrvatska pokusa zastiti svoj teritorij i prav bude napadnuta..to je po međunarodnom ratnom pravu...dovoljno je da dovedu međunarodnu komisiju ili nato predstavnike i pokazu mjesto napada ili snimku...i amenRayMabus wrote:Samo vi ajte, sretno
Oni iz Sarajeva vam seru svaki dan u usta i ti se ko najveći debil opet petljaš i opet na iste grablje
Aj moj debilu odjebi
2014-04-11
Ne govori vuk o tome, boli nas kurac što će mujage i srbende ratovati, u BiH zaštititi Hrvate i njihov teritorij a ovdje u stanje pripravnosti ako krenu rokati po Hrvatskoj. Istog trena sasuti na njih vagone svega i svačega i mir.RayMabus wrote:A šta tebe boli kurac oće se oni spojit ili nećevuksadinare wrote:UZP ne moze biti ako hrvatska pokusa zastiti svoj teritorij i prav bude napadnuta..to je po međunarodnom ratnom pravu...dovoljno je da dovedu međunarodnu komisiju ili nato predstavnike i pokazu mjesto napada ili snimku...i amenRayMabus wrote:Samo vi ajte, sretno
Oni iz Sarajeva vam seru svaki dan u usta i ti se ko najveći debil opet petljaš i opet na iste grablje
Aj moj debilu odjebi
jesi budala ray...ne petljamo se mi zbog srajeva..ako padne granata na nas epodrucje ili bude napad...mi imamo pravo 30 kilometara uci u dubinu i osigurati svoju granicu..to je granica taman derventa...ili banja luka...odnosno pred banja lukom..pvo sve drugo kontroliraju hrvati...RayMabus wrote:A šta tebe boli kurac oće se oni spojit ili nećevuksadinare wrote:UZP ne moze biti ako hrvatska pokusa zastiti svoj teritorij i prav bude napadnuta..to je po međunarodnom ratnom pravu...dovoljno je da dovedu međunarodnu komisiju ili nato predstavnike i pokazu mjesto napada ili snimku...i amenRayMabus wrote:Samo vi ajte, sretno
Aj moj debilu odjebi
2015-09-08
za ovo sve ispod nas boli kurac bilo srpsko ili muslimansko..crta je 30 kilometara
2015-09-08
Šta bi ti napa ?vuksadinare wrote:jesi budala ray...ne petljamo se mi zbog srajeva..ako padne granata na nas epodrucje ili bude napad...mi imamo pravo 30 kilometara uci u dubinu i osigurati svoju granicu..to je granica taman derventa...ili banja luka...odnosno pred banja lukom..pvo sve drugo kontroliraju hrvati...RayMabus wrote:A šta tebe boli kurac oće se oni spojit ili nećevuksadinare wrote:UZP ne moze biti ako hrvatska pokusa zastiti svoj teritorij i prav bude napadnuta..to je po međunarodnom ratnom pravu...dovoljno je da dovedu međunarodnu komisiju ili nato predstavnike i pokazu mjesto napada ili snimku...i amenRayMabus wrote:Samo vi ajte, sretno
Aj moj debilu odjebi
Samo ti gore na Savi i Uni Hrvatska graniči s RS
A štaš napast ?
2014-04-11
Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
RS ide sa Srbijom a Federacija BiH ... pa ne znam. Sa ovakvim Perecima, mrka kapa za HercegBosnu.
RS ide sa Srbijom a Federacija BiH ... pa ne znam. Sa ovakvim Perecima, mrka kapa za HercegBosnu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RS se može slobodno priključiti Srbiji
Ma neću malim prstom maknit
Eto
Eto
2014-04-11
je'l bi maka za herceg bosnuRayMabus wrote:RS se može slobodno priključiti Srbiji
Eto
2015-09-08
ne histeriziram a ti en relativiziraj..nismo okruzeni skandinavcima...opreza nikad dosta...Ringo10 wrote:Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
2015-09-08
Pa evo već mičemvuksadinare wrote:je'l bi maka za herceg bosnuRayMabus wrote:RS se može slobodno priključiti Srbiji
Eto
Srbi su mi vojni saveznici
Ratnika čini um a ne oružje
2014-04-11
ma mices ti kurac moj.. ..tebi da plate ne bi mrdnuoRayMabus wrote:Pa evo već mičemvuksadinare wrote:je'l bi maka za herceg bosnuRayMabus wrote:RS se može slobodno priključiti Srbiji
Eto
2015-09-08
MA hajde smiri se. Popij nesto, obnovi seksualni zivot, pogledaj neki film.vuksadinare wrote:ne histeriziram a ti en relativiziraj..nismo okruzeni skandinavcima...opreza nikad dosta...Ringo10 wrote:Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
Veliki vojskovodja Suljo sprema ratni pohod. Daj ne nasmijavaj me.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pametniji sam puno od tebe i masu vas na planeti kad je vojna strategija u pitanjuvuksadinare wrote:ma mices ti kurac moj.. ..tebi da plate ne bi mrdnuoRayMabus wrote:Pa evo već mičemvuksadinare wrote:je'l bi maka za herceg bosnuRayMabus wrote:RS se može slobodno priključiti Srbiji
Eto
Izvini ali šta tebe boli kurac šta će se oni spojit ?
To je problem Sarajeva a ne moj
2014-04-11
Ringo10 wrote:Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
Kažam ja, on ti je drama kvin...
Evo sad mu je i Butković idol
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravljaRingo10 wrote:MA hajde smiri se. Popij nesto, obnovi seksualni zivot, pogledaj neki film.vuksadinare wrote:ne histeriziram a ti en relativiziraj..nismo okruzeni skandinavcima...opreza nikad dosta...Ringo10 wrote:Opet VukSaDinare histerizira. NAjbolje da navuce pelene, stalno sere od straha.Nikakve razmjene nece biti nego ce se mali dio Kosova priojit Srbiji.
Veliki vojskovodja Suljo sprema ratni pohod. Daj ne nasmijavaj me.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravlja
tvoj problem i je što si mentalno u 89toj...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
cuj on je nedavno ponovio na pitanje prije dvije,tri godien kao sudionik nereda u maximiru 1990..da li bi sve ponovio isto..ispalio da bi...onda ti ej sve jasno..evo kaje za svjedoka...dakle on je mentalno u '89 i '90 a ne ja..to ej izjavio kao premijer tada srbijeHektorović wrote:vuksadinare wrote:ne bi on uspio...ali samari u hrvatskoj se ne zaboravljaju..dovoljno da stetu napravi...vidis da mu ej svaka druga rijec hrvati i hrvatska..ti ni ne znas da je dobio batina u zagrebu kao navijac zvezde 1989 kad je dosao sa delijama u zagreb na utakmicu kontra dinama..copili ga boysi kod kvatrica i isipelarili a dobio je i samar..i uzeli mu sal..a to su uvrede4 koji svaki pravi navijac ne zaboravlja i ceka priliku za bilo kakav revans..narocito samar se ne zaboravlja
tvoj problem i je što si mentalno u 89toj...
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Marićev plan sa otpisom dugova je velika prijevara
» Nova velika pljačka Rusije
» Nova velika akcija policije
» Velika Srbija u Mostaru
» Marićev plan sa otpisom dugova je velika prijevara
» Nova velika pljačka Rusije
» Nova velika akcija policije