Nova velika akcija policije
Page 1 of 1
Nova velika akcija policije
U sklopu akcije „Mir i dobro“ policijski službenici su jučer tijekom dana na području Splita i Sinja od ukupno troje djece oduzeli veću količinu pirotehničkih sredstava II. razreda, čija uporaba nije dozvoljena u ovom vremenu, a smije se prodavati samo osobama starijim od 18 godina, javljaju iz PU Splitsko-dalmatinske. U odnosu na zaticanje djece s pirotehnikom, policijski službenici će obaviti razgovore s njihovim roditeljima, te će o svemu izvijestiti nadležne Centre za socijalnu skrb, radi poduzimanja mjera iz njihovog djelokruga rada.
Još jednom upozoravamo kako se pirotehnička sredstva II. i III. razreda mogu koristiti isključivo u periodu od 26. prosinca do 2. siječnja, dok je prodaja dozvoljena isključivo osobama starijim od 18 godina.
Apeliramo na roditelje da djeci ne kupuju pirotehnička sredstva, te da im ne dozvole njihovo korištenje, a sve u cilju sprječavanja neželjenih posljedica u vidu ozljeđivanja djece. Naime, ozljede koje nastaju kao posljedica uporabe pirotehnike najčešće su opekline ruku, šaka, ali i ozljede očiju, te mogu trajno narušiti zdravlje.
Policijski službenici će tijekom trajanja ove akcije, u sklopu redovnih zadaća intenzivno obavljati poslove vezane uz kontrolu rada prodavaonica ovlaštenih za prodaju pirotehnike.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/310427/Default.aspx
Još jednom upozoravamo kako se pirotehnička sredstva II. i III. razreda mogu koristiti isključivo u periodu od 26. prosinca do 2. siječnja, dok je prodaja dozvoljena isključivo osobama starijim od 18 godina.
Apeliramo na roditelje da djeci ne kupuju pirotehnička sredstva, te da im ne dozvole njihovo korištenje, a sve u cilju sprječavanja neželjenih posljedica u vidu ozljeđivanja djece. Naime, ozljede koje nastaju kao posljedica uporabe pirotehnike najčešće su opekline ruku, šaka, ali i ozljede očiju, te mogu trajno narušiti zdravlje.
Policijski službenici će tijekom trajanja ove akcije, u sklopu redovnih zadaća intenzivno obavljati poslove vezane uz kontrolu rada prodavaonica ovlaštenih za prodaju pirotehnike.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/310427/Default.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Nova velika akcija policije
policija ureduje , jake snage privele 3 delikvenata u usponu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bog je prvo stvorio idiote, za probu. Onda je stvorio policajce.
umjesto baruta, eksplozivna naprava se može napraviti i od običnog kućnog šećera
Guest- Guest
marcellus wrote:Bog je prvo stvorio idiote, za probu. Onda je stvorio policajce.
za sada si mu ti najuspješnije aktivno remek djelo...
sitting_bull-
2015-09-28
Jbg...mora se s necim pohvalit ostojko...kad vec nisu otkrili crtace svastike,kad se dave stare babe,kad se ne mogu zaustaviti izbjeglice,kad ih zarobljava tko kad hoce...s ovakvim ministrom i ovakvom policijom moze nam svatko se najebat majke...da mi je samo zamislit ostojka da je bio recimo ratni ministar mupa...ja mislim da bi srbi digli barikade nasred trga bana jelacica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jbg...mora se s necim pohvalit ostojko...kad vec nisu otkrili crtace svastike,kad se dave stare babe,kad se ne mogu zaustaviti izbjeglice,kad ih zarobljava tko kad hoce...s ovakvim ministrom i ovakvom policijom moze nam svatko se najebat majke...da mi je samo zamislit ostojka da je bio recimo ratni ministar mupa...ja mislim da bi srbi digli barikade nasred trga bana jelacica
svakak.
kao materijal za barikade bi posjekli vasine logi boysa...
sitting_bull-
2015-09-28
E,ostojko...takvog se zlatom placa...ne bi takvog igraca bzv kerum porazio...a kerum prva liga....nas ostojko....jel vratio dug splitskim kamatarima?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daj ne serite više! Da su se klinci oziedili, bilo bi "što radi policija". Odlučite se više: ako nam policija ne treba ukinimo ju pa nek se svatko brani sam i sam istjeruje pravdu za sebe.debotoijusto wrote:policija ureduje , jake snage privele 3 delikvenata u usponu
Similar topics
» Velika akcija policije:Uhićeni sudac i stečajni upravitelji
» MUNJEVITA AKCIJA VOŽDOVAČKE POLICIJE: Pao deda!
» Velika medijska akcija protiv Kolinde
» VELIKA AKCIJA MUP-a: Više od 30 uhićenih, radili su za srpske mafijaše.
» Velika policijska akcija u Sarajevu: Prebacivanje migranata s ulica u prihvatne centre
» MUNJEVITA AKCIJA VOŽDOVAČKE POLICIJE: Pao deda!
» Velika medijska akcija protiv Kolinde
» VELIKA AKCIJA MUP-a: Više od 30 uhićenih, radili su za srpske mafijaše.
» Velika policijska akcija u Sarajevu: Prebacivanje migranata s ulica u prihvatne centre
Page 1 of 1