Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
ajde bogati, da se pita nase ljevice ne bi ni hrvatske bilo, nisu je zeljeli, a tek o nacionalnom korpusu izvan HR da se ne govoriHektorović wrote:dijagram wrote:netocnoHektorović wrote:vuksadinare wrote:pa i tu nemaju nista...hrvati su vecina prema moru..a srbi u istocnoj hecegovini...sto bi htjeli biti ribari?
93 glavnica Armije BiH nije išla prema drini ili čak deblokadi Sarajeva, nego prema čiščenju srednje bosne i doline neretve
nikud oni nisu isli, samo su se branili od agresije susjedne hrvatske
tako kaze nasa ljevica za koju kazete, bolje bi se zalagala za prava hrvata u BiH :)
Pa to prije svega govore Banac, Pusička i ostala liberalna ekipa
Ko što kaže epi, Milanović ili Picula su politički dobro odigrali
mesic ce braniti interese i njhjegova klika, ivo josipovic, danas ovaj bernardic,..pa pitanmje je dana kad ce reci da smo i u HR bili mi agresori a ne srbija:)
sve sto je devedesetih ratovalo s mujama pogotovo iz HR bilo je desno orijentirano
ljevicara ni za lijeka
sutra ce biti isto
mislim, cuj, ljevica;)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
ako bi gledali od pocetka...ljevicari ili tada sdp na celu sa racanom u međuprostoru primopredaje vlasti predali su oruzje TO...JNA...drugo najveci broj dragovoljaca je bio sa desnice ili simpatizera desnice,centra..ljevicare dragovoljce si mogao na prste prebrojati...danas se sdp hvali kako ima dosta dragovoljaca u njihovim redovima..da..ali ne autenticnih vec prebjega iz drugih opcija zadnjih desetak godian svatko iz svojih razloga..ali su oni iskonski prije svega desnica...sto ponekad i pokazuju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...pa jebote ja kad sam se prijavljivao u dragovoljce 90% je bilo onih koji su clanovi,simpatizeri desnice tada tj hdz-a,hsp-a,hds-a...pokoji koji je bio simpatizer koalicije narodnog sporazuma tj clan ili simpatizer ponajprioje hss-a,hsls-a...ali bogami nijedan nije bio clan ili simpatizer tada sdp-a skh-a...takve nisam bar ja vidio d as eprijavljuju..
2015-09-08
Fred matić nije dragovoljac, kotromanović je ali je oportunist pa je pobjegao u SDP zbog kockarskih dugova, ivica pančić davno napustio SDP, imaju onog šibenčanina o kojemu iz rata ne znam ništa ali ovako je govno kad sam ga slušao u nekim društvima. Dakle ljevica i RH ne idu skupa jer je ljevica i dan danas naslonjena na tita,partiju i jugutugu i ne znaju ništa drugo nego o tome laprdati. Nije ni čudo što klize u nepovrat a iskreno da kažem bilo je i krajnje vrijeme.vuksadinare wrote:ako bi gledali od pocetka...ljevicari ili tada sdp na celu sa racanom u međuprostoru primopredaje vlasti predali su oruzje TO...JNA...drugo najveci broj dragovoljaca je bio sa desnice ili simpatizera desnice,centra..ljevicare dragovoljce si mogao na prste prebrojati...danas se sdp hvali kako ima dosta dragovoljaca u njihovim redovima..da..ali ne autenticnih vec prebjega iz drugih opcija zadnjih desetak godian svatko iz svojih razloga..ali su oni iskonski prije svega desnica...sto ponekad i pokazuju..
pa o pokojniku sve najbolje..ali marijan benes je ajmo rec jedna replika danasnjeg ljevicara u hrvatskoj...ali je bar javno to govorio cak je oporucno ostavio da mu se na pogrebu svira himna 'hej slaveni'...tre wrote:Fred matić nije dragovoljac, kotromanović je ali je oportunist pa je pobjegao u SDP zbog kockarskih dugova, ivica pančić davno napustio SDP, imaju onog šibenčanina o kojemu iz rata ne znam ništa ali ovako je govno kad sam ga slušao u nekim društvima. Dakle ljevica i RH ne idu skupa jer je ljevica i dan danas naslonjena na tita,partiju i jugutugu i ne znaju ništa drugo nego o tome laprdati. Nije ni čudo što klize u nepovrat a iskreno da kažem bilo je i krajnje vrijeme.vuksadinare wrote:ako bi gledali od pocetka...ljevicari ili tada sdp na celu sa racanom u međuprostoru primopredaje vlasti predali su oruzje TO...JNA...drugo najveci broj dragovoljaca je bio sa desnice ili simpatizera desnice,centra..ljevicare dragovoljce si mogao na prste prebrojati...danas se sdp hvali kako ima dosta dragovoljaca u njihovim redovima..da..ali ne autenticnih vec prebjega iz drugih opcija zadnjih desetak godian svatko iz svojih razloga..ali su oni iskonski prije svega desnica...sto ponekad i pokazuju..
2015-09-08
Hebalo nanu što bi mu ja došao na sahranu pa da mi je rođeni bratvuksadinare wrote:pa o pokojniku sve najbolje..ali marijan benes je ajmo rec jedna replika danasnjeg ljevicara u hrvatskoj...ali je bar javno to govorio cak je oporucno ostavio da mu se na pogrebu svira himna 'hej slaveni'...tre wrote:Fred matić nije dragovoljac, kotromanović je ali je oportunist pa je pobjegao u SDP zbog kockarskih dugova, ivica pančić davno napustio SDP, imaju onog šibenčanina o kojemu iz rata ne znam ništa ali ovako je govno kad sam ga slušao u nekim društvima. Dakle ljevica i RH ne idu skupa jer je ljevica i dan danas naslonjena na tita,partiju i jugutugu i ne znaju ništa drugo nego o tome laprdati. Nije ni čudo što klize u nepovrat a iskreno da kažem bilo je i krajnje vrijeme.vuksadinare wrote:ako bi gledali od pocetka...ljevicari ili tada sdp na celu sa racanom u međuprostoru primopredaje vlasti predali su oruzje TO...JNA...drugo najveci broj dragovoljaca je bio sa desnice ili simpatizera desnice,centra..ljevicare dragovoljce si mogao na prste prebrojati...danas se sdp hvali kako ima dosta dragovoljaca u njihovim redovima..da..ali ne autenticnih vec prebjega iz drugih opcija zadnjih desetak godian svatko iz svojih razloga..ali su oni iskonski prije svega desnica...sto ponekad i pokazuju..
dobro..on je bio caknut od mnogih udaraca u glavu..raspadom juge prestaje biti đek,miljenik...za srbe je postao ustasa..te su ga lemali kao vola,oduzeli mu kafic,tjerali ga na kopanja rovova na kraju potjerali a on vikao kukavicki da je jugic...koliko je bio srcan u boksu toliko se pokazao ajmo rec slabic u realnom zivotu...ne zanm sto je mislio da ce ga srbi uzdizati ako ej bio boksacki prvak ili ako je stalno govorio da je jugic..ili im posuđivao lovu...tre wrote:Hebalo nanu što bi mu ja došao na sahranu pa da mi je rođeni bratvuksadinare wrote:pa o pokojniku sve najbolje..ali marijan benes je ajmo rec jedna replika danasnjeg ljevicara u hrvatskoj...ali je bar javno to govorio cak je oporucno ostavio da mu se na pogrebu svira himna 'hej slaveni'...tre wrote:Fred matić nije dragovoljac, kotromanović je ali je oportunist pa je pobjegao u SDP zbog kockarskih dugova, ivica pančić davno napustio SDP, imaju onog šibenčanina o kojemu iz rata ne znam ništa ali ovako je govno kad sam ga slušao u nekim društvima. Dakle ljevica i RH ne idu skupa jer je ljevica i dan danas naslonjena na tita,partiju i jugutugu i ne znaju ništa drugo nego o tome laprdati. Nije ni čudo što klize u nepovrat a iskreno da kažem bilo je i krajnje vrijeme.vuksadinare wrote:ako bi gledali od pocetka...ljevicari ili tada sdp na celu sa racanom u međuprostoru primopredaje vlasti predali su oruzje TO...JNA...drugo najveci broj dragovoljaca je bio sa desnice ili simpatizera desnice,centra..ljevicare dragovoljce si mogao na prste prebrojati...danas se sdp hvali kako ima dosta dragovoljaca u njihovim redovima..da..ali ne autenticnih vec prebjega iz drugih opcija zadnjih desetak godian svatko iz svojih razloga..ali su oni iskonski prije svega desnica...sto ponekad i pokazuju..
2015-09-08
zanimljiva je ta Mantra koju takvi kao ti ponavljaju uvijek iznova, ne obaziruci se na povijesne cinjenice i medjunarodne ugovore iz tog vremena...Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...dakle prodano... ..skupa sa srbima kosova koji su jos dolje..
No pavelićku, koji je proda Istru, Primorje, Dalmaciju i otoke ( sa svim Hrvatima dolje )
neki dupljaci slave i dan danas, kao i tu nakaradu od paradržavice................jako dvolično.
sa ponavljanjem ove mantre, postajes slican sori...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Lice i naličje istog novčića. đaba ćeš im ti staviti i 500 puta ugovore koje su kralj i juga potpisali oni će i dalje češljati po svomeflumen wrote:zanimljiva je ta Mantra koju takvi kao ti ponavljaju uvijek iznova, ne obaziruci se na povijesne cinjenice i medjunarodne ugovore iz tog vremena...Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...dakle prodano... ..skupa sa srbima kosova koji su jos dolje..
No pavelićku, koji je proda Istru, Primorje, Dalmaciju i otoke ( sa svim Hrvatima dolje )
neki dupljaci slave i dan danas, kao i tu nakaradu od paradržavice................jako dvolično.
To po onom sistemu 'hajduk je najbolji ali nitko to ne zeli vidjeti'Speare Shaker wrote:flumen wrote:zanimljiva je ta Mantra koju takvi kao ti ponavljaju uvijek iznova, ne obaziruci se na povijesne cinjenice i medjunarodne ugovore iz tog vremena...Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...dakle prodano... ..skupa sa srbima kosova koji su jos dolje..
Istru je Italiji poklonio Nikola Pašić, a ne Pavelić.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
To po onom sistemu 'hajduk je najbolji ali nitko to ne zeli vidjeti'
Ne znam, meni je ovo sa Hajdukom postalo puno veće ludilo nego bilo što drugo.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Potpuna luda situacija u kojoj se događa da trener u kojega danas svi podržavaju već sutra postane nepodoban zato jer se družio sa Štimcem koji odjednom premda teški hajdukovac postaje neka vrsta narodnog neprijatelja u klubu.
Nevjerojatna situacija u kojoj NH i dio Torcide objedinjuje uloge udbe, misaone policije i SA batinaških odreda i zapravo zajedno upravljaju klubom skupa sa totalnim debilima od Bjelanovića i Huljaja na čelu kluba
Guest- Guest
pa ovi zele debile pro forme na celu kluba...da puno ne pitaju i ne guraju noseve tamo dgje ne trebaju dok reket i naplate 'provizija' idu dalje...ko ne oplati gori auto,dobije po nosu(said i drugi igraci)..evo kopic zavrsio na hitnopj..ne bi me cudio d aje imao nocni poziv...Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Potpuna luda situacija u kojoj se događa da trener u kojega danas svi podržavaju već sutra postane nepodoban zato jer se družio sa Štimcem koji odjednom premda teški hajdukovac postaje neka vrsta narodnog neprijatelja u klubu.
Nevjerojatna situacija u kojoj NH i dio Torcide objedinjuje uloge udbe, misaone policije i SA batinaških odreda i zapravo zajedno upravljaju klubom skupa sa totalnim debilima od Bjelanovića i Huljaja na čelu kluba
2015-09-08
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
Inače, meni je Štimac bezveze, nije se iskazao niti kao trener/izbornik niti svojim inicijativama u HNS-u, ali optuživati ga da nije hajdukovac ili još gore da je Mamićevac mogu samo potpuno sumanuti ljudi od kojih će svi normalni pobjeći glavom bez obzira i to se već događa neko vrijeme.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
pa ovi zele debile pro forme na celu kluba...da puno ne pitaju i ne guraju noseve tamo dgje ne trebaju dok reket i naplate 'provizija' idu dalje...ko ne oplati gori auto,dobije po nosu(said i drugi igraci)..evo kopic zavrsio na hitnopj..ne bi me cudio d aje imao nocni poziv...
Jedini spas za Hajduk je odlazak u drugu ligu i boravak tamo najmanje nekoliko godina dok se stvari malo ne raščiste. Hajduk ipak nije Varteks odnosno NK Varaždin i jednom će se vratiti u vrh hrvatskog nogometa, ali to neće ići dok se ovaj talog Ostojićevih kadrova oko Hajduka ne raščisti, jer njima interes kluba nikada nije ni bio u prvom planu nego bistrenje neke vrste ideološkog čistunstva skrivajući se iza navodnih interesa Hajduka.
Pa vidi samo kako se obrukao Lalić sa svojim glupostima kako Hrvatska neće ništa napraviti na SP jer nema podršku navijača!
Razumijem da je čovjek ljevičar i da naganja neku svoju ideološku i političku paradigmu, ali je ipak i nekakav intelektualac i nije smio pasti ispod razine čak i jednog Žarka Puhovskog koji je iznio čitav niz tragikomičnih analiza još tamo od vremena prvih izbora 1990 i dalje ga svako malo lijevi novinari i urednici zovu u kontakt tv i radio emisije.
Guest- Guest
..dobro lalic je shvatio svoju zabludu pa se bar ispricao...paga se vise ne cuje u psolejdnej vriejme..pitanej je hoce li netko isto shvatitito na ovom brodu luđaka u klubuSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
pa ovi zele debile pro forme na celu kluba...da puno ne pitaju i ne guraju noseve tamo dgje ne trebaju dok reket i naplate 'provizija' idu dalje...ko ne oplati gori auto,dobije po nosu(said i drugi igraci)..evo kopic zavrsio na hitnopj..ne bi me cudio d aje imao nocni poziv...
Jedini spas za Hajduk je odlazak u drugu ligu i boravak tamo najmanje nekoliko godina dok se stvari malo ne raščiste. Hajduk ipak nije Varteks odnosno NK Varaždin i jednom će se vratiti u vrh hrvatskog nogometa, ali to neće ići dok se ovaj talog Ostojićevih kadrova oko Hajduka ne raščisti, jer njima interes kluba nikada nije ni bio u prvom planu nego bistrenje neke vrste ideološkog čistunstva skrivajući se iza navodnih interesa Hajduka.
Pa vidi samo kako se obrukao Lalić sa svojim glupostima kako Hrvatska neće ništa napraviti na SP jer nema podršku navijača!
Razumijem da je čovjek ljevičar i da naganja neku svoju ideološku i političku paradigmu, ali je ipak i nekakav intelektualac i nije smio pasti ispod razine čak i jednog Žarka Puhovskog koji je iznio čitav niz tragikomičnih analiza još tamo od vremena prvih izbora 1990 i dalje ga svako malo lijevi novinari i urednici zovu u kontakt tv i radio emisije.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..dobro lalic je shvatio svoju zabludu pa se bar ispricao...paga se vise ne cuje u psolejdnej vriejme..pitanej je hoce li netko isto shvatitito na ovom brodu luđaka u klubu
Mislim da nema teorije, jer oni nisu ni intelektualci od ugleda koji žele držati do nekog osobnog digniteta u društvu kao Lalić, a nisu niti toliko pametni pa da bi shvatili koji su dometi njihovog načina vođenja Hajduka.
Osim toga, riječ je o jednoj kliki, grupi, štetočinskom čoporu koji se međusobnim podržavanjem drži na okupu i zapravo jača i kada oni odu, onda to će to biti isto tako čoporativno, svi odjednom, ali onda će i Hajduk morati platiti vrlo visoku cijenu zato jer je dopustio tom Ostojićevom klatežu politikanata, nesposobnjakovića, notornih glupana i batinaša koji od vodstva kluba imaju dopuštenje mlatiti sve one koji ne podržavaju njihovu politiku i metode da se ne samo približi klubu nego i da ga vode.
Guest- Guest
..problem je sto i opara to dopusta..ipak nije lik sa mudima kako s ehvalio..umjesto d apozove dorh,uskok,specijalnu policju i to rascisti za 'pet minuta' dozvoljava da ga ovidrze za jaja..ubog par glasova ako bi i uopce glasali za njega...dakle ne radi se tu samo o nogoemtu..nego ostojkovi 'kadrovi' hoce silom neku vlast..a korste naivne,kriminalce i zaluđene fanatike za svoje ciljeve koje crnim kanalima financiraju odnosno vrse reket po gradu i nad nepozeljnim osobama..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
..dobro lalic je shvatio svoju zabludu pa se bar ispricao...paga se vise ne cuje u psolejdnej vriejme..pitanej je hoce li netko isto shvatitito na ovom brodu luđaka u klubu
Mislim da nema teorije, jer oni nisu ni intelektualci od ugleda koji žele držati do nekog osobnog digniteta u društvu kao Lalić, a nisu niti toliko pametni pa da bi shvatili koji su dometi njihovog načina vođenja Hajduka.
Osim toga, riječ je o jednoj kliki, grupi, štetočinskom čoporu koji se međusobnim podržavanjem drži na okupu i zapravo jača i kada oni odu, onda to će to biti isto tako čoporativno, svi odjednom, ali onda će i Hajduk morati platiti vrlo visoku cijenu zato jer je dopustio tom Ostojićevom klatežu politikanata, nesposobnjakovića, notornih glupana i batinaša koji od vodstva kluba imaju dopuštenje mlatiti sve one koji ne podržavaju njihovu politiku i metode da se ne samo približi klubu nego i da ga vode.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..problem je sto i opara to dopusta..ipak nije lik sa mudima kako s ehvalio..umjesto d apozove dorh,uskok,specijalnu policju i to rascisti za 'pet minuta' dozvoljava da ga ovidrze za jaja..ubog par glasova ako bi i uopce glasali za njega...dakle ne radi se tu samo o nogoemtu..nego ostojkovi 'kadrovi' hoce silom neku vlast..a korste naivne,kriminalce i zaluđene fanatike za svoje ciljeve koje crnim kanalima financiraju odnosno vrse reket po gradu i nad nepozeljnim osobama..
Opara svakako nema veze sa sadašnjim stanjem niti mu je na bilo koji način kumovao (poput bivšeg gradonačelnika Keruma), ali dobro znaš da u ovom trenutku nema teorije kako će poduzeti bilo što uspješno što bi prihvatila kompletna splitska javnost.
To će se možda dogoditi ako Hajduk totalno potone, najvjerojatnije kada ispadne u drugu ligu, a onda će se po pritiskom splitske javnosti i navijača Hajduka sa svih strana, Opara možda konačno prihvatiti posla i pojaviti se kao veliki spasitelj i naravno tada uzeti sve zasluge spašavanja Hajduka na sebe i svoju političku opciju. U ovom trenutku su rizici puno veći od moguće političke koristi pa on za sada neće mrdnuti malim prstom.
Moguće da na kraju niti ne mrdne malim prstom ako procjeni da je bolje držati se po strani od tog broda histeričnih luđaka, eventualno pronaći nekog financijera ili kako se to kaže strateškog partnera pa nek on vadi vruće kestenje iz vatre i snosi bijes publike zbog mogućeg neuspjeha. Ipak je Opara prije svega političar.
Guest- Guest
flumen wrote:zanimljiva je ta Mantra koju takvi kao ti ponavljaju uvijek iznova, ne obaziruci se na povijesne cinjenice i medjunarodne ugovore iz tog vremena...Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...dakle prodano... ..skupa sa srbima kosova koji su jos dolje..
hahaha, koje povijesne cinjenice. to je kao psihopatina mantra kao da su car lazar, tadic i kostunica izdali kosovo...
Guest- Guest
Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...dakle prodano... ..skupa sa srbima kosova koji su jos dolje..
Znakovito razmišljanje.
-------------------------------------------------------------------------
Ovi barem računaju na zamjenu teritorija - otetog silom -
Kako je Pavelić prodao Istru? Za dobar dio Primorja, sjevernu Dalmaciju i otoke (osim Paga, Brača i Hvara) stoji da je govnar tržio. Ali Istru? Gdje i kad?
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
Page 5 of 7